139

Борис Бойков

преди 1 година

Близко сме до баницата-требе да почнем да я разделяме

138

.

преди 1 година

гладах я тази известна ку..ва сутринта по телевизията. през цялото време ревеше за "мъжа си", един от многото чичко паричковци, колко бил порядъчен,невинен и пр. и пр. и как - забележете съда и прокуратурата го лашкали насам,натам.Ама те били подчинени доскоро на ББ и от 2 седмици се пречистили,та се надявала сега да погнат него. Пък онази от Барселона,колежка по креватно печелене на пари й била приятелка,та тя знаела всичко,ама няма да каже щото тайна.Дрън дрън и пляс пляс,плейметка с извинение

137

Сатир

преди 1 година

Боко иска да остави КирКорЛор да се наиграят и о ерат. Да но целокупния български народ ще изяде изтропаното. Що бе боко?

136

Анонимен

преди 1 година

Хахаха умно красивите какви са смешни.. един след друг се мятат на амбразурата да бранят еднокнижника

135

Анонимен

преди 1 година

115 Мария Габриел, номинирана от ГЕРБ,която е членка на ЕНП, 4 години европейски депутат и два мандата по 3 години европейски комисар с много важни ресори- цифровизация в ЕС и иновации, култура и младежта. Всеки грамотен може да оцени това. А кой е Кирил Петков, луфтер, лъжец, прелюбодеец, бизнес играч със западащ бизнес, който яхна държавната софра. Къде е ПП в ЕС, никъде в европейските структури. На повикване в "посолството".

134

Ахмак

преди 1 година

Миналата година Кирчо арестува Бойко,а Гешев го пазеше....сега наобратно

133

Зевзек

преди 1 година

Сделката е ясна-Буци ще бъде изпран,а ПП получават цялата власт с мижавите 600000 гласа.Измамените сме ние.

132

Анонимен

преди 1 година

134 Габриел не е отговаряла за "приемането ни в Шенген", а за иновациите, науката и младежта. Това бе ресорът й във втория мандат. Първият бе цифровизозията на ЕС, много важен, с огромен бюджет. Там решенията се вземат колективно, с участието на останалите комисари. Не Габриел е виновна, че дойдоха чалгари и шарлатани ИТН,ПП, които счупиха държавата, надуха инфлацията, пробушиха бюджета и ни отдалечиха от Шенген. С експериментите на изчегъртвачи, ***, които яхнаха преврата на Радев.

131

Анонимен

преди 1 година

Давайте накратко и направо кажете на посолството да ги публикува тия имена.

130

Тоя гнусар

преди 1 година

България и нейното европейско развитие се оказва заложник на Асен Василев и егото му,който стабилно обурка финасите на държавата,а сега заплашва да продължи хаоса и да я остави отново в ръцете на руските служби,ако не е финансов министър.Цял народ е заложник на амбициите и ината,жаждата за власт Кокорчо. Денков е пълен ***.

129

Анонимен

преди 1 година

Боко, Боко, наистина си тиква. Пр.ост си до безобразие.

128

Анонимен

преди 1 година

Време е да се върне мандата неизпълнен. Това е отговорното поведение, когато става достояние на целия народ, че изборите са били манипулирани.

127

Анонимен

преди 1 година

Тежко ти Българио!!! таман бат ти Бойко се научи да те управлява и дойде края :(

126

Анонимен

преди 1 година

ПП не преговарят, просто включиха компютъра на "ПиАр, сега!". Само наивници могат да им вярват. Те са безкрупулни бизнес играчи, които действат задкулисно, неискрено, употребявайки чужди идеологии, лозунги, с популистки ПиАр прийоми. Важна им е само властта и парите. Видяхме в записа, че изобщо не са имали намерение, да спазят споразумението си с ГЕРБ, за ротационен премиер. Така ще е с всичко друго.

125

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 131. И какво направи за 3 години? Тя отговаряше за приемането ни в Шенген. Тая е по-продажна и от Кире.

124

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 1 година

Братя БЪЛГАРИ Има броени часове до Започване на НАРОДНИЯ СЪД! Ще се проведе в всеки един град, село в България!Не ви е нужно оръжие като на американските окупатори , нужно е да направите това което направиха предците ви , всеки нож всяка Сабя всяка брадва и остър предмет е достатъчен, не се занимавайте с пленяване - директно убивайте националните предатели , политици, кметове , наместници!!!!След това ще запалим всички бази на фащ в България включително и онази канадската която краде златото ни!!!!

123

Анонимен

преди 1 година

Тежко ти , Българийо! Това ще е най-некадърното и продажно правителство. Разсипахте я тази държава.

122

Анонимен

преди 1 година

115 Ноуп! Това изобщо не е вярно! Два мандата европейски комисар, с огромен бюджет, отговорност и огромен труд извършен през годините, не е за "некадърни". От втория мандат на Габриел която стартира в Брюксел, като европейски депутат, изминаха 3 години. Това са много години, завиден стаж в ЕП и ЕК. Представлявайки България Габриел е била в почти ежедневен контакт, с президенти и премиери на европейски страни и не само.

121

Анонимен

преди 1 година

128 Видяхме, отговорността на ИТН, неуспяха да съставят правителство. Кандидатите, които номинираха бяха пълна скръб. Стига експерименти! На гърба на хоратар

120

Анонимен

преди 1 година

Борисов да прояви по-голяма отговорност към електората си. Хората не са гласували за ПП!! По-добре на избори, отколкото с тези лузъри и нехранимайковци, от ПП. А още не е изчерпан третия мандат...ако там някой прояви отговорност към хората, които чакат заплати и пенсии.