36

Гост

преди 15 години

Само на мен ли ми се струва, или журналистиката в България преминава границите на общоприетите норми. Изрази като - *** - мисля, че няма по новинарските сайтове. За мое съжаление това не е само в тази тема. Последната, която ми направи впечатление бе за концерта на Мадона. Там думички като - *** и др ги нямат за нищо. За мое съжаление, когато прочетеш това, само ще се амбицираш и ще продължиш да пишеш в този стил. Ясно е, че в рОдината ни всеки иска да впечатли и да предизвика подобни обсъждания (сега като се замисля - ти се справи добре). Що се отнася до проблема с трафика - ти била ли си някога извън София. Първо - София не е България и България не е света. Ако смяташ, че ние имаме проблеми с движението трябва да се опиташ да стигнеш с автомобил от центъра на New York до летището (това е само един от многото примери). Няма как да не кажа, че до известна степен съм съгласен с това, че трафика в София е натоварен, но за това са виновни колкото кмета и държавата, толкова и ние (скромните жителчета на този велик град). Тук няма правила - то има ама за нас неВажи. Знак СТОП или такова понятие като БУС ЛЕНТА - КАКВО Е ТОВА!!!! Всеки си кара все едно бута таборетката в хола. Искам само да задам един въпрос - дали щеше да пишеш за "***" със зелето, ако те не са "***"?

35

:)

преди 15 години

Gospodi...PREKRASNA statiq.. ! Ot kolko vreme ne sum chel neshto kolkoto smisleno,obvito v takava sarkasti4na opakovka...Edno golqmo BRAVO na avtora... !

34

Аньо Нимен

преди 15 години

Тъпо... И което е по-лошото - некадърно!

33

gost

преди 15 години

Статията е невероятна.С нетърпение очаквам всяка следваща.Благодаря ти Краси.

32

a

преди 15 години

Браво, много свежо и готино написано!Продължавай в същия дух ;)

31

boby

преди 15 години

Духовито написано, но не си права Краси, след 3-4 дни като пуснат Данаил Николаев по Мадрид задръстванията ще изчезнат, така че за догодина не се знае къде ще са ;). Така че търпение, задявки със съседите по съдба и никаква чалга!

30

ad

преди 15 години

Готина статия. Един приятелски съвет - минавай по "Оборище". :)

29

Васко

преди 15 години

Според мен авто транспорта в пренаселени градове като София е оправдан само за възрастни и хора в неравностойно полоение. То е ясно че няма как да се съберат толкова аввтомобили колкото са жителите. Карайте велосипеди. Аз го правя от няколко месеца и се родих. Всеки ден от Овча Купел до центъра. Има обиколни несамоубийствени второстепенни маршрути колкот щеш. Добре е и за нервите и за тялото. Пристигам по-бързо. Освен това е почти без пари :)

28

АНИ

преди 15 години

Благодаря, че се посмях...!

27

Petrarka

преди 15 години

Краси , днес си доста по-пестелива от към думи,за разлика от други пъти, но пък то какво ли може да се каже повече за ада по пътищата Софииски.Ако имам възможност бих ти стиснал ръката за това, което правиш и най -вече пишеш. Продължавай да ни радваш,а аз ще продължавам със затаен дъх да чакам следващото ти писание.

26

Ico

преди 15 години

te ne.... v statistika ..

25

summer

преди 15 години

хаха..оправи ми настроението до края на работния ден :) браво..много е свежа статията!

24

Веселия

преди 15 години

евалата, мацка, супер е :)

23

Галин Калчев Релефа

преди 15 години

Ето това е първокласна белетристика и злободневна проза! Учете се от Красимира! В Днес.бг винаги са били най-добрите!А ако на някого не му харесва, то той е окаян хейтър, завижда и е стопроцентов комплексар!!!!1едно

22

преди 15 години

super e :)

21

poli

преди 15 години

велика си :)

20

My name is....

преди 15 години

Невероятна и уникална ще излезе дъщеря на Йордан Йовков:)))но това е нашата реалност няма как....животът е като ***.Когато е твърд - прецакват те.Ако е мек - не го понасяш,пък на кой ли му харесва да е мек:)))

19

преди 15 години

само софийско гражданство ще оправи нещата, града се задъхва..... бегайте оттука, нагли инвазивни провинциалисти....

18

.....

преди 15 години

za Krasita nqmam dumi,super e,omuji se za men:)

17

преди 15 години

много яко е написано наистина, има въображение авторката! :)