32

Анонимен

преди 11 месеца

Защото краварите и Колективния Запад са с Албанците.

31

Анонимен

преди 11 месеца

Хе, хе, смешници.Москва искала да отвори втори фронт.Вие сериозно ли.Тя ако искаше да има втори фронт щеше да го отвори в Латинска Америка или в далечния изток.Няма никакви интереси на Балканите за разлика от Европа.Най-късия път на Русия до сърцето на Европа,Берлин е през Словакия и Чехия а не през Балканите.

30

Анонимен

преди 11 месеца

Защото посолството го е закъсало за пари, и трябва да покаже на света че има нужда от него... ще твори ред и мир до последния украинец, сърбин че дори и българин...

29

Анонимен

преди 11 месеца

НАТО и миротворци.Това шега ли е? Ако не са САЩ-исаните до сега да се е разпаднал и членовете му в Европа да са се изпотреапали един друг.То и още не е късно и това да се случи.Ако на Изток нещата още загрубеят и на това може да станем свидетели,както станахме свидетели и на разпада на СССР и Варшавскиядоговор и на СИВ.А в Света вече"изгряват"нови звезди и нови съюзи и това вероятно ще ускори самоунищожението му до края на века.

28

Ген. Анте Готовина

преди 11 месеца

кремъл иска да отвори втори фронт в сърцето на Европа. Това е целта. Опитаха в Молдова с Приднестровието, ама удариха на камък, ВСУ им показаха кой кара влака...сега опитват тука. Съдете сами, скоро имаше ИЗБОРИ там, сърбежите ги БОЙКОТИРАХА, а сега не позволяват на законно избраните кметове да встъпят в длъжност. Типичната шизофрения на руSSкия им мир,.

27

Анонимен

преди 11 месеца

Към средата на Век,ако САЩ все още не са се разпаднал ще се сблъскат с Русия заради АляскаТака че третата през този век е неизбежнаНосете си новите дрехи и си харчета парите за да не съжалявате послеТака или иначе Светът е обречен и животът на Земята ще приключиФантазия е че ще бъдат овладени и обитавани други планети от земланите в нашата галактикаНа земята няма достатъчно ресурси за да бъде овладяна галактиката от земланитеАко неПриродата то третата ще унищожи живота на Земята,кодирано е в ген

26

Анонимен

преди 11 месеца

Московците са мобилизирали всичко което е възможно в опит датазклатят запада. Радев косов ДПС БСП костя и много други, но уви , ялова работа. По руски.

25

Анонимен

преди 11 месеца

Русия отдавна е загубила интерес към Балканите и изобщо не се интересува от нас. Тя вече е избрала своята посока. Централна Азия и Северна до Арктика за да контролира северния Морски път и да защитава границата си на север. Затова и строи воени бази там.Строи и ледоразбивачи за да подържа северния път проходим и през зиматаИ пет пари не дава за нас,стига да не им лазим по нервитеТя едва се отърва от нас,че сега пък да искала да ни завладява. По лесно ще е да ни унищожи отколкото да ни владее

24

VH-1

преди 11 месеца

Косово е сръбско.

23

Анонимен

преди 11 месеца

Затова и Запада и НАТО искат всички балкански държавици да са в ЕС и НАТО за да има контрол над тях с"камшика".Но със Сърбия удрят на камък и ако не се случи на тяхната ще ни подпалят за да ни заличат напълно а с милиони африканци ще заселят територията . и еврей ще я управляват.

22

Анонимен

преди 11 месеца

За да се свърже Черно море с Адриатическо по най-късия сухоземен път ще се разшири пристанището в Бургас и вероятно в бъдеще ще се разшири и магистрала Тракия в отделни отсечки за да могат да кацат и самолети.Така нефтопродукти от нефтохима ще се превозват до Адриатическо море.А от Укрия,зърно и други стоки от север на Юг в Африка не през Босфора. Това е целта на Запада

21

Анонимен

преди 11 месеца

Гeйтaцитe от ФАЩ фалират през юли месец. Спешно им трябва огромна далавера, разбирай глобална война, НО....! Но разбира се не им стиска на долните мекотели, нали и те ще се къпят в радиация. Затова е по-лесно с такива локални конфликти. Или анархия по цял Свят или дефолт на ФАЩ. Познайте маститите евреи от Уол Стрийт, кое са си избрали като опция? Няма да се учудя и България да я забъркат с Макетата. Що е маке все е лай...о

20

Анонимен

преди 11 месеца

До 20Затова на САЩ им трябваше Косово,за да направят там най-голямата си Воена База на Балканите ///Ако е заради военна база, САЩ спокойно можеха да я направят в Албания.,, Бонстийл" ако го нямаше сърбежите щяха да нахлуят не само в Косово, но и в Македония, а,, братията" въобще нямаше да се съпротивляват, даже ще ги посрещнат с хляб, сол и и вазелин.

19

пепи

преди 11 месеца

Щото сащ са слаби и вече не искат да си врат гегата навсякъде . А и пари нямат вече . Китай Русия Индия...всичко това е вече контра на САЩ.

18

Ген. Анте Готовина

преди 11 месеца

И на нас се дървиха навремето сърбите...После дойде операция "Буря". И вече не смеят!

17

Анонимен

преди 11 месеца

И тия не знаят за кво се бият.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Дано Сърбия се разпадне на 5 отделни държави. АМИН, ЕЙ БОГУ !

15

Анонимен

преди 11 месеца

Чакай като се считат за албанци да, си вървят в Албания нали има такава, държава

14

Анонимен

преди 11 месеца

Защото и те като нас се оставят да ги будалкат и вместо да се обединят срещу общия враг и да си решат проблема, те се карат помежду си.

13

Край

преди 11 месеца

На Балакните англо-американците подкепят полумесеца ... виняги е така.До момента Украйна отказва признаването на Косово. Ако го признае -как ще отрича правото на руснаците от Източна Украйна да се отцепят.