20

Анонимен

преди 1 година

До до 11Кои роботи? Бойните роботи ? Това са самолетчета с дистанционно управление.Вместо да приказваш безмислици хвани виж какво означава външен роботизиран боен костюм и как се управлява от човекът вътре в него.В нета има достатъчно информация.Сригнали са до два основни приблема.Захранване и управление.Управлението ще е най добре с мозъчни импланти защото тогава ще се постига най бързо сливане между войникът и машината.Скороста ще идва от човешкият мозък а прецизноста от компютъра.Пrimat you

19

до 15

преди 1 година

Куфражист идва от куфар ли? Или от кофраж?!

18

Анонимен

преди 1 година

До 19 Кое приложение използваш

17

до 18

преди 1 година

Аз съм и още как. Мерси.

16

Непрограмист

преди 1 година

Скоро АИ със сигурност ще нарита първо именно драскачите на преводи на машинен език. Аз го накарах да ми напише една програма и той го свърши напълно безплатно. Сега мога да почна да я продавам и няма да дам стотинка на тез преводачи. Просто му обясняваш на човешки език какво искаш и той го прави. Това че имаш други бизнеси е добре, внимавай че там нещата съща са волатилни, ако сгряваш!

15

Анонимен

преди 1 година

До до 8 Заплатите в армията са 800 лева вместо 20 бона. Някой плаща ама не си ти.

14

Анонимен

преди 1 година

Искрено се забавлявам във всяка тема, в която влезе някой ИТ спец и разлая бездарниците, които ще минат през 9 планини в 10та да се обясняват колко били ценни и как ИТ секторът си заминавал. И така минаха 2 живота.

13

do 15

преди 1 година

След "кУфржистите" спрях да чета, сладурко. Ясен си като бял ден. Без 2лв. в джоба, взел 5к от един обект, дето в ИТ сектора ги правим на 1-2 дни, и се помислил за Господ.

12

до 11

преди 1 година

Роботите са факт от около 20 години. Нещо смислено да кажеш, ако имаш, давай. Ама някак си празната ти глава ти пречи :)

11

Анонимен

преди 1 година

ИИ за момента прави следното: претърсва мрежата, намира инфото, обобщава го, дава кратък отговор. Демек той НЕ прави "открития". Няма как с ИИ да се направи пробив в науката, както твърди професора!!! Това го заявяват кодерите от OpenAI, не аз... А OpenAI е единствения широко достъпен ИИ, подлежащ на обучение в момента. Демек професора нещо пак не е разбрал.

10

до 8

преди 1 година

Нали аз издържам армията с огромните си данъци, бре всезнайко? Плащам на държавата колкото 1000 бeздapници, като тебе... Пфф, аман от мрънкачи...

9

Анонимен

преди 1 година

Това го правят с едничката цел да направят роботизирани войници или направо бойни роботи контролирани от чивешки мозък или виртуалната имитация на такъв.А тва че някакви инвалиди щели да прогледнат и проходят са приказки за малки деца.Те ако имат пари и сега ги проглеждат и прохождат.Целта е да се създаде войник способен да носи половин тон оръжие и броня който може да плува и да стреля по няколко ьели едновременно със точноста на машина.На никой не му дреме за сакатите бедняци.

8

Анонимен

преди 1 година

Алгоритъм има отдавна, това е просто програма, не е изкуствен интелект, не знам защо лапетата се вързват на това...:)))

7

Анонимен

преди 1 година

АИ ИТ фантастики мак са само гръмки фантастики. Дайте живот от 500 г. на бедните бг и тогава ще говорим.

6

Анонимен

преди 1 година

До до 3 Може да имаш но турците ще завладеят ако нямаш армия и оставаш турчин без силна бг армия.

5

Анонимен

преди 1 година

Нема изкуствен интелект ве мен, но явно затова си професор, щото са те пуснали по пързалката...:))))

4

аз

преди 1 година

Абе вижда ви се краят. С храната ви, нивите ви и компотите ви.

3

до 3

преди 1 година

Знаем ви, да. Преди 20 години бяхме заменими и ИТ секторът загиваше. И така всяка година пеете едно и също, докато програмистите изкупихме нивите и имотите из големите градове и имаме пасивен доход на месец, колкото вашия за 2-3 години. Нека сме заменими, нямам против. Имам 4 бизнеса и пасивен доход за правнуците си. Храната си я произвеждам сам, че вас особено ви вълнува плюскането и кой го произвеждал. Ама ти няма да мръднеш от дъното, както и децатата ти с това мислене. Повече пари за нас.

2

Българин

преди 1 година

Айде и тебе да те набутаме да гниеш програмистче и вие станахте много заменими с аи ;)

1

Исторически парк

преди 1 година

Мда то като ваксините първо уж само за "уязвимите" групи и послее ;)