11

Хемус

преди 1 година

Най-хубавото шкембе съм го ял точно в заведения със съмнителна хигиена

10

Анонимен

преди 1 година

Ама друго не се и очаква.Колко още ще сме без правителство?!Контрол няма никъде.Тънеме в ***,мръсотия по улиците,мръсотия в парковете,въздуха токсичен,храната токсична,хората откачиха,чужди фирми експлоатират народа,мафиотите си живеят в именията и смучат милиони ,това ни е Българията-една разграбена територия,способните и умните заминават по света,хората се отчаяха в надеждите си някога нещо да се промени.Обръщаш се и 30 години минали,накрая се чудиш кво правиш още тука.

9

ИСКАТЕ В ЕВРАЗИЯ...

преди 1 година

ТАМ Е ТАКА, ЧЕ И ПО-ЗЛЕ......

8

Анонимен

преди 1 година

Да не би агенцията по храните да следи за някакви норми?! Чантаджии и рушветаджии!

7

Анонимен

преди 1 година

То свиньете дето ги посещават да не би да имат хигиена, събрали се стадо такива в ***.

6

мак

преди 1 година

Всички, които работят с храна трябва да носят маски. При постоянното говорене нали се сещате, какво става. А за останалата хигиена, не знам, дали има заведение, където тя се спазва стриктно и на 100%.

5

Анонимен

преди 1 година

Хигиената в цяла София и в цяла България е такава. Мръcoтия до шия.

4

Анонимен

преди 1 година

Да пратим шеф Манчев да ги накара да си почистят. Че разните там агенцийки ходят само заради рушветите и друго не ги интересува

3

Анонимен

преди 1 година

По мутро морето е същото кога ще се вдигне ддс-то на туризма ковита свърши , нека се свали ддс-то на нещо друго например на лекарствата.мутро курортите стигаха до 1000% печалба,пране на пари, жълти стотинки за персонала , няма как да бъдем туристическа дестинация всички доходи са под масата, а после РЕВЕМ за пари не става, те затова и българите вече на почивка са по чужбината.

2

Анонимен

преди 1 година

Аз нямам пари за заведение...

1

SuCkMyD1Ck

преди 1 година

Каквото плащаш, това получаваш. В София има 5-6 класни ресторанта с отлучно обслужване, кухня и хигиена. Но нямат порция кебапчета за 7лв.