96

Анонимен

преди 1 година

Тоа дизел ша са вкисне от това премятане насам-натам. Ценътъ му ше падне ако се превозва по най-късия път.

95

Анонимен

преди 1 година

Тук цитирате данни, събрани от Bloomberg, а ние дочухме, че ОПЕК е въвел забрана журналисти на Reuters и Bloomberg да посещават щаб-квартирата.

94

нинова

преди 1 година

това е като оръжието за Полша , само дето е за Украйна :)

93

до 100

преди 1 година

Ти да не си от тея дето възпоменават със сълзичка в очите колко добре беше по соца, щото си крадяха по 2 варела дизел на месец. Направо да те съжали човек че се мъчиш тука да живееш, що не мръднеш до Венецуела или Либия, там е стотинки бензина.

92

до"българина&qu

преди 1 година

българино,а какво унижение е за нас вместо да купуваме от производител ,да купуваме от прекупвач с надценка? присмял се хърбел на щърбел ,ама в случая ние сме и хърбел и щърбел

91

Гегата

преди 1 година

Тая война няма ли да свършва вече кво се гърмят по окопите като в 19 век.много жертви .

90

Вуте-Българин

преди 1 година

Русия си продава петрола за стотинки! --- може и така да е, аз лично не знам... Но това което знам е че ЕС и България не купуват нищо за стотинка а за много Евра или Левчета... Така че ти какво печелиш от това ??? Нищо само губиш... Ама Вуте си знае, не е въпроса на мен да ми е добре, важното е на съседа да му е зле...

89

Анонимен

преди 1 година

За първи път от 40 години инфлацията в ЕС от януари е 8,1%, докато цените на храните са се повишили с 16,6%, според Файненшъл Таймс. Най-много - захарта (54,9%), млякото (25) и яйцата (22,7%). Според проучване на Института за изследване на общественото мнение "Елаб" 81% от французите са били принудени да се откажат от разходите за храна, медицински грижи и други стоки и услуги поне веднъж през последния месец. Месото са го пожертвали 43% от анкетираните, рибата - 34%, сладкишите и бисквитите - 27%, колбасите - 26%, една трета започват да купуват по-малко храна или избират по-евтина.

88

Анонимен

преди 1 година

А какво става с контранастъплението?

87

Българин

преди 1 година

Русия си продава петрола за стотинки! Това е самата истина! Китай и Индия също я опъват, само че на тях им е за вътрешният пазар а арабите просто си правят бизнес! Саудитска арабия има петрол да удави Европа, просто им идва по евтино да го взима на стотинки и да го дава за левчета! Наивните русофилчета, не могат да проумеят в какво унижение е изпадна ла Русия!

86

Анонимен

преди 1 година

Русия е голяма по територия но малка по население замислете се защо няма хора там

85

Анонимен

преди 1 година

Саудитска Арабия го купува от Русия срещу заплащане всичко е точно.

84

Анонимен

преди 1 година

Но Европа купува от Саудитска Арабия и прецаква Русия, като не дава пари на Русия, но плаща по-скъпо. А дизела пак е руски. Ха-ха-ха!

83

Груйо Михалов

преди 1 година

Ако ви предоставят два вариянта какъв избирате да се родите арабин-саудит или руснак от провианса... В Русия 25 милиона живеят с по 222 лв на месец.Арабите живеят доста по -добре саудите не работят работниците са чужденци само.Иначе Русия е много по-богата на ресурси но много се краде.

82

бин Салман

преди 1 година

Водещият по БиБиСи отряза собственият си репортер, когато тръгна да казва, че СА не подкрепя Мирният план на Зеленский. Направо го прекъсна :)

81

Биг бизнес хиър

преди 1 година

Манекенките са бонус.

80

Анонимен

преди 1 година

Мдаа...А Путин е размислил за посещение в Истанбул! Нанесъл се е в нов бункер! Само за 19 млрд. руски рупии.....

79

Анонимен

преди 1 година

Назрява конфликт между Русия и Саудитска арабия . Сега ще се събират във Виена и ще видим кво ще стане . Саудитците не са доволни че Русия продава големи количества с отстъпка и събаря цените . Ама да видим кво ще стане .

78

Урсула

преди 1 година

Камиларя купува от Путин и го шитва на Урсула със 100% печалба :)))

77

До 83

преди 1 година

Абре, ти като не си овца, защо, аджеба слугуваш за 3-4-5000 месечно, дето студентите ги взимат?! Нали си много буден? Или си от тия роби на приказки дето са цял живот, май, май :) забавна овчица робче.