187

Анонимен

преди 11 месеца

Котенжата от Мондако да не са в иконома пак? или са някакви Асани

186

хахаха тик ток

преди 11 месеца

* баровци *ходили до Абу Даби и се връщат с полет нискотарифен , а сигурно и с такъв са летели до там :) смех !

185

Руси

преди 11 месеца

Конкретната авиокомпания винаги си прави гаргара с полети от и за България. Третират ни като втора ръка хора от много време.

184

Анонимен

преди 11 месеца

За това нещо си има ред: Полет влизащ в ЕУ, закъсняло пристигане повече от 4 часа в крайната дестинация е равно на 600 Евро обезщетение НА ЧОВЕК. Но ние тук трябва да си покажем С-Е-Л-Я-НИЯТА и да тровим живота на кабинния състав, който е в не по-добро положение от това на пътниците и да вдигаме олелия до небето. А, и разбира се - полицията трябва да дойде да ни реши проблема с авиокомпанията. Ужас.

183

Италия

преди 11 месеца

Типично в стил Wizzair! Само и само да не върнат парите на пътниците плюс неустойка си правят тяхните мръсни игрички. От повече от 1 година имам кредит който трябва да ползвам защото ми отмениха полет 1 ден преди това. Ако мога да избегна Wizzair избягвам. Не им се доверявам и знам че са големи мошеници.

182

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен ме значи, че авиокомпанията не трябва да си върши работата както трябва. Но е хубаво и пътниците да знаят как да си потърсят правата по законен начин. С тръшкане и циркове не става.

181

Анонимен

преди 11 месеца

До Компанията е WizzAir __ И АЗ ТАКА ПРЕПОЛОЖИХ СЪДЕЙКИ ПО СНИМКАТА В НАЧАЛОТО НАПРАВЕНА ОТ БГНЕС, НО НЕ НАМЕРИХ ДОСТОВЕРНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФИРМАТА ОТ КАБЕЛАРКИТЕ И ЖЪЛТУРКОВСКИТЕ САЙТОВЕ. ВСИЧКИ СА КОПИРАЛИ ОТ НЯКОЙ ЕДНО И СЪЩО БЕЗ ФИРМА. АКО СНИМКАТА Е ВЯРНА ЗНАЧИ, ЧЕ ФИРМАТА Е УНГАРСКАТА WIZZ AIR.

180

Анонимен

преди 11 месеца

"а не да пестиш от авиокомпания и после да се "барикадираш" ---- Не разбирам, като са евтини билетите, нискотарифната компания има право да не си върши работата както трябва ли?

179

Анонимен

преди 11 месеца

Ама хем до Дубай са ходили, хем с Уиз Еър?!?!? Все едно да ида в Монако с трабантче!!!! Като искаш да си тарррикат ще си тарррикат докрай, а не да пестиш от авиокомпания и после да се "барикадираш"... И аз имам Мерцедес ML макар и на 17г, ама като не ми се дават пари за нафтта до морето си хващам влака и си трая, щото за тия пари - ТОЛКОВА!!! Като нямаш пари НЯМАШ право на претенции!!!

178

ХОДИ ПЕШ..

преди 11 месеца

От Абу Даби до София..... на който, самолета не му харесвал

177

Анонимен

преди 11 месеца

То фокусът трябва да е върху как компанията се гаври с хората, но на Ганкя Балканския пак му е по-лесно да се надува да защитава по-лесната кауза, а не по-справедливата. Много ясно, че пътниците са постъпили неправилно, но не е това най-важното. По-важно е да се научат компаниите да не прецакват хората.

176

пилота

преди 11 месеца

по Варненско имам повече мацки да ме чакат. В софето ко да права. затова кацнахме къде ми е по удобно. Моренце курортче в два хотела ме чакат за партита, на златните всичко е топ. кой иска у софията на рейсчето.....за 50 еврака билета толкоз

175

Анонимен

преди 11 месеца

Дубай не е за бедни хора, а за богаташи, като Васил Божков черепа, Нексо, чалга метресите...Изключение прави Софка, която си изкарва сама парите и Киро-Лена, които вдигнаха правителствения самолет, за да се забавляват в бар, някъде.

174

Анонимен

преди 11 месеца

Случва се. За това има застраховка. Но като ги гледам какви са селяци, надали са доплатили. Билет за Абу Даби на 1ви юни в момента е 35 евро, по-евтино от рейса София-Варна. Ще го преглътнат. Тази едната нали е адвокат, да ги съди после, да помогне и на снимащия г*й. Ако съм на авоикомпанията доживотна забрана за всички.

173

Анонимен

преди 11 месеца

До Таня - Да, ама чуждите пилоти са класа.

172

Мишмаш

преди 11 месеца

Хаха! Ганджо и ганджовица тръгнали по Дубай да цъкат с език по моловете и да си правят селфита пред Бурж Ал Араб. Ама ако може за по-малко пари... Е не може... Ей го

171

хехе

преди 11 месеца

До Анонимен ахахахахахахахахахах, да, никъде не съм летял. За това си планирам нещата така, че дори и да има закъснение или отклонение да полета, да ни ми обърква нищо. Щото никъде не съм летял, ахахахахахахаха

170

Анонимен

преди 11 месеца

"Дубай полетите са през нощата на нсико тарифните, защото чакат охлаждане на писата иначе асфалта като се разпоти и колелата ще залептнат." - Казваш ниско тарифните или поне така се разбира. Ама чакай, само на ниско тарифните ли им залепват колелата??? :)))) Или ниско тарифните са по-важни и затова ги пускат във времена в които да не им залепват колелата? АХХАХАХАХА! Влез във Flightradar24 сайта, намираш летището и натисни на Departures и гледай разписанието за конкретното летище. Лесно е.

169

Анонимен

преди 11 месеца

Отишъл Бай Ганння до Дубай с най-евтината компания да спести някой и друг грош, снимал се камилите в пустинятта, пуснал някоя снимка в мрежите как стои до Ферари до небостъргач и си повярвал.... Ганння си е повярвал - вече е Хаджия щото е ходил до Дубай и се е "барикадирал" във Варна!!!! А дали Ганння би се барикадирал във Вашингтон вместо Варна?!?! Едва ли.... Щото Ганння е хитър и знае, че там ще го заключатт в миг и хем ще лежи хем ще плаща....

168

Анонимен

преди 11 месеца

"от самолетната компания са знаели, че кацането на летище София няма да бъде позволено. Въпреки това, без предупреждение, качили всички на самолета. Само 15 минути преди кацането във Варна пилотът обявил, че ще се приземят на погрешното летище." Eто за това става дума, а не какъв пътник бил българинът. Това е съзнателно подвеждане. Ако са знаели навреме, хората поне е можело да се обадят да предупредят. Но когато отношението не е като към хора....