109

Бас

преди 1 година

Вече втори месец получават огромните депутатски заплати и субсидии, за да си правят онлайн седенки. Президентът да връчва по-бързо мандатите без ала бала и да се разкарват всичките!

108

Тире

преди 1 година

С новата правосъдна реформа в затвора без пране.

107

Маджо съм

преди 1 година

Ристьо, престани да се излагаш и да лъжеш!

106

Гражданин

преди 1 година

До 111. А ти освен да мразиш всеки и всичко друго можеш ли? Сигурно и децата си мразиш.

105

Изнервен

преди 1 година

Уф, този ляга и става с тези промени в конституцията и правосъдната реформа. Нищо друго не го интересува. Ама май така и ще си умреш без да ги види.

104

Я гледай

преди 1 година

Нали не искаха да участват с министри в този кабинет. Сега за какво му?

103

Анонимен

преди 1 година

Скумрията от Брюксел, Маре Гардеробиер, сега замразена ли е, или е прясна? Питаме пробутвача от витрината на ГЕРБ с рибоците балъци?

102

Възмутен

преди 1 година

И как с тези хора от ПП бе, ристю? Ти чу ли ги хубаво как си представят управлението на държавата. Затвори се вкъщи, пусни си записа, ако трябва го чуй 3 пъти и после замълчи.

101

Мравояда

преди 1 година

се напъва да измисли нещо умно, но на път към канала измисля само глу..ти.

100

Анонимен

преди 1 година

Ристьо,качвай се у бобоковата джипка,звънни на Маджо,пиши на Nexo да ти дарят пари и заминавай без да се връщаш.Аааа,и дарик радио да изтрият това

99

Анонимен

преди 1 година

Най вероятно жалкият фигурант кРадев и информационно обслужване чрез ала бала са фалшифицирали резултатите от изборите иначе ПП-ДБ според простото Киро са щели да имат 7%-10% на изборите. Много ме съмнява, че и президентските избори са фалшифицирани. Затова искат машинно гласуване, а не с хартиена бюлетина за да манипулират вота чрез кодове и флашки. Срам и позор.

98

Анонимен

преди 1 година

Никакви преговори и никакво правителство. Простото Киро си призна, че ПП-ДБ са щели да имат 7%-10% ако е нямало ала бала през президента. От тук следва, че не са втора политическа сила и не трябва да им се дава мандат. Нови избори и ПП-ДБ отиват в историята

97

Гошо

преди 1 година

Ицо, без дядо Сорос няма да стане. Той трябва да ви набие обръчите и да мирясате.

96

Анонимен

преди 1 година

Никакви преговори и никакво правителство. Простото Киро си призна, че ПП-ДБ са щели да имат 7%-10% ако е нямало ала бала през президента. От тук следва, че не сте втора политическа сила и не трябва да им се дава мандат. Нови избори и ПП-ДБ отиват в историята.

95

Катя

преди 1 година

Противен,точно толкова колкото Копейкин

94

Анонимен

преди 1 година

Ристе бягай от тая завера дорде е време,толкова време оцеля на повърхността ама тия хлапетии ще ти изядат главата безвъзвратно!

93

Анонимен

преди 1 година

Гледай като жално кученце Ристо, никой не ти верва вече :)))

92

Анонимен

преди 1 година

Не трябва да правят компромиси. Имаме нужда от правителство, но по- добре нови избори с правилните хора, отколкото тези, които всичко съгласуват първо имената със службите на други страни. Бог да пази България!

91

Анонимен

преди 1 година

Маджо,много се дъните бе,вече и Нексо няма да иска да ви прави """дарение""" :) :) :)

90

Шрайка

преди 1 година

"1.Абсолютно ИМПЕРАТИВНО е да се излъчи правителство с втория мандат.2. Проф. Денков трябва да е първи в ротацията, защото това е периодът, в който ТРЯБВА да се случи конституционната реформа.3.Тази конституционна реформа е първият, най-важен тест, ако тя се случи, кабинетът може да работи НЕОГРАНИЧЕНО време". Това изказване нарушава конституцията Чл. 1. (3), Чл. 11. (4) и Чл. 39. (2) - това е опит за преврат