162

Анонимен

преди 1 година

Какво е ДБ(Демократична България) = сумата от "ДСБ" на Костов+"Да България"(които хич не са комунисти) и Зелено движение . С други думи предателите от СДС, червените другари които го провалиха. Отново искат да са актуални и да диктуват посоката. Какво е ПП -измислена партия от Кирил Петков и Асен Василев не без специалното участие на червеният президент Радев.

161

Аноним Анонимов

преди 1 година

До български избиратели аз това се чудя

160

биг

преди 1 година

До Питам ВиНа Българския лев отдавна му е сторено това. Не мислете че има силен лев за който да се борите.

159

Аноним Анонимов

преди 1 година

А Иван Костов дава интервюта като заслужил приватизатор с много успешна мисия.Да се огледа кое приватизирано предприятие работи и цъфти след неговите компетентни действия. За съсипване на промишлеността в България би следвало да седи на топло в Софийския(не университет, а затвор).

158

Анонимен

преди 1 година

До ОВчу Отговаряш на ника си. Никой нищо не е забравил, а ти не си дори и научил. Поне се поинтересувай, защо са му викали така. Невежеството непостижимо.

157

ОВчу

преди 1 година

Костов, ти забрави ли министъра си на промишленоста Александър Божков и какъв му беше прякора - викаха му "министър 10%"! Тц, тц, тц.... -)))))

156

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 160Ми аз не се сещам некой да са хванали през 30г. ни ужким преход :)))

155

Кармен Златарева

преди 1 година

Лелее,тоя пък откъде изпълзя? Докато такива като тоя не са в трудов лагер за по 30год.БГ няма да се оправи...

154

Анонимен

преди 1 година

Ами той си го казва в прав текст : И ние правихме така ама не ни хванаха. А пък наивните аджамии си мислят ,че тогава като е минало ще мине и сега. Да ама не: Народа поумнява. "ПП" Прости Превратаджии. Айде сега при Гешев първо и после Бай Ставри.

153

Чухте и разбрахте

преди 1 година

На следващите избори не гласувайте за подли хора. Просто е.

152

До 157

преди 1 година

Това е защото той и за психиатрия. Нема нужда да си цапаме ръцете. Неговото няма да го бъде!

151

Питам Ви

преди 1 година

Ще излезе юдеина Соломон Паси в пряко предаване, в ефира на Националната Телевизия и най- арогантно ще заяви: - Време е да скопим Българския лъв! - и никой политик дума няма да обели с/у това негово изказване!?!?!?! - В коя държава нещо подобно може да се случи без да има никаква реакция или последствия?!? - Вече няма Българска държава - тук е юдейска васална територия!

150

Тц, тц, тц, тц

преди 1 година

Пряка демонокрация!

149

Анонимен

преди 1 година

Почтеност и Политика са оксиморон! Като: юдо-ционист и хубав човек!

148

Анонимен

преди 1 година

Египтянинът е Луканов-2!

147

Анонимен

преди 1 година

Лостов, махай се от там лалугер ***... аз се чудя как някой не ти тегли куршума до сега след всичко което направи за разсипията на България след като най-нагло изгонихте Жан виденов!

146

Анонимен

преди 1 година

Да отгледаш домати в Сахара е по възможно ,отколкото да има реална Демокрация в България !

145

пуйката на Холмс

преди 1 година

У нас всичко може,ако си поделят министрите и да обявят коалиция,но не желаят да я нарекат коалиция.С един министър не било коалиция,с повече било?Ха-ха-ха!

144

Иван Ченчев БСП

преди 1 година

Вуггарите много ще плачете още, щом Герб и партията на мавроса Костов ще ви командва и управлява пак.!!? :) .Муахахаха .СМЯЯХХХ вилгарски . Герб , заедно с Христо Бойкикиев (ДА Билгария) и ДСБ (Костов) + ЗЕЛЕНА ПАРТИЯ + и още едни.номер 4 = Коалиция Демократицна Вулгариа -- са ТУМОРИ ...НАЛИ ПАК БЯХА ЗАЕДНО ТРИТЕ ПАРТИИ 2014-2016 ГОДИНИ.!!...Нали Имаше реформаторски блок = Коалиция от 7 партии..като ДА БГ и ДСБ бяха вътре пак, за

143

български избирател

преди 1 година

Тоя защо не е в затвора????