201

Анонимен

преди 1 година

тия гробаджии как смениха всички със свои хора на всички възлови места в държавата какво се правят на детственици.

200

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 204 А Възраждане струват ли ?Напред към миналото.

199

Анонимен

преди 1 година

ПП на следващите избори отиват в историята,САЩ ще сформират правителство на всяка цена,трябваме им за войната,те ни презират и искат тази територия да се обезлюди.Народът хрябва да се събуди с непримиримост към всякаква корупция и чуждопоклоничество и да се обединим като общество,поставяйки оцеляването на България над всичко

198

Анонимен

преди 1 година

Сега видяхте ли колко струват тия от ПеПетата, ДеБетата и Гербаджиите? Да са ви честити и пак за тях да гласувате.

197

Спеца

преди 1 година

Скъпа Сю , колко е гадно да коментират , когато цинизмът е Ваш приоритет!Нещастници , ще си го получат!

196

Анонимен

преди 1 година

*** коментира циници....

195

СМЕХ....

преди 1 година

Това е "ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ"--- и завзимане на властта по незаконен начин със смяната на цялата Държавна и военна структура в България и ползване на ГЕРБ ЗА ПАРАВАН!!!!!

194

НЕЩО ХУБАВО!

преди 1 година

НАЙ-ПОСЛЕ нещо хубаво да се случи в България (за истеклите записи говоря)! А Даниел Митов да не се прави на ударен, понеже и той ходи на рандеву в ПO.COЛ.CTBO.ТО.

193

До 404

преди 1 година

До 404 - много лесно вдигна бялото знаме! Аз пък съм на мнение, че е по-добре да умреш в бой за свобода, отколкото да живееш като роб! Аз съм против да сваляме гащите доброволно и някой да ни взима, независимо сащ, русия, турция, германия или който и да е! България е бърквала тънките сметки на всички винаги. Всъщност най-добре е да изметем всичките "посолства", но за да е всичко наред-просто да изметем всичките им агенти. От партиите и администрацията почти нищо няма да остане, но ще почнем отн.

192

404

преди 1 година

Направо от въпросното посолство да назначи един губернатор и да се спира тази мъка родна!

191

До ахах

преди 1 година

До ахах - казваш "нищо нагло не са казали" - ти сериозно ли? Още в първия половин час казват неща, за които по закон се лежи между 10 и 15 години по чл. 1 от НПК. Да не говорим, че заслужават обесване с краката надолу! А следащите 4 часа? Слушал ли си записа или си го "гледал"? Глух ли си или манипулатор? Съгласен съм едно с теб - Наистина ЧУЙТЕ записа! Сами ще се убедите кое как е, ако имате здрави нерви да го изслушате!

190

Питам Ви

преди 1 година

Ще излезе евреина Соломон Паси в пряко предаване, в ефира на Българската Национална Телевизия и най- арогантно ще заяви: - Време е да скопим Българския лъв! - и абсолютно нито един политик дума няма да обели с/у това негово изказване!?!?!?! - В коя държава нещо подобно може да се случи без да има никаква реакция или последствия?!? - Вече няма Българска държава - тук е юдейска васална територия!

189

До 185

преди 1 година

Да уточним - изчезнаха 9 милиарда за 9 дни.

188

ахах

преди 1 година

пълни глупости!!! гледайте записа, нищо нагло не са казали

187

чувате ли се

преди 1 година

Вие чувате ли се, коментиращите? Един за бб, един за пп, а то се ЧУ, че са "маркетингови врагове", а в действителност са КОАЛИЦИЯ, едно и също и заедно, само "на народа ще казваме, че не сме"! Слушахте ли въобще записа? Другите пък спорят русия или сащ - и ДВЕТЕ се борят за ДОМИНАЦИЯ, нито един не е добре, всеки иска да УПРАВЛЯВА ДРУГИТЕ! С КАКВО ПРАВО? Всички фили и фоби са вредни! ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРИЯ може да защитава БЪЛГАРСКИТЕ интереси! Другото е манипулация с цел прокарване на интереси!

186

Анонимен

преди 1 година

До евтгв30 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ И РАЗВИТИЕ! КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА ВЪРВИ ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ.

185

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 година

БРАВО НА ПРОМЯНАТА! ПОКАЗА КАК СЕ ПРАВИ КОНСТРУКТИВЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ДИАЛОГ. В ГЕРБ САМО БОЙКО ГОВОРИ СЕЛСКИ ЛАФОВЕ И ВСИЧКИ РЪКОПЛЯСКАТ.

184

евтгв

преди 1 година

30 години само си бършат гъзовете и си прехвърлят топката. Сумати българи емигрираха или бяха избити от безхаберие и алчност.

183

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 година

ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА МЪЛЧАТ ЗА ДА МОЖЕ ГЛУПОСТИТЕ НА БОЙКО ДА МИНАТ ЗА УМНИ ПРИКАЗКИ. БРАВО НА ПРОМЯНАТА, ЕДИН СМИЛЕН ДИАЛОГ СА НАПРАВИЛИ.

182

Анонимен

преди 1 година

ГЛУПАВ ПАТОК