66

Анонимен

преди 1 година

65 потенциала е хората да остават в България и да работят за България. Не е трудно да се разбере. У нас почти всеки има собствено жилище, доста хора притежават и земя под една или друга форма. Проблема е че такива като теб искат да изгонят хората.

65

До 64

преди 1 година

Прав си. Никъде не си учил. Просто ти разбих опорките на пух и прах. Сега цвъркаш като мишка, защото не можеш да ме обориш. Лузър голям си.

64

До 61

преди 1 година

Кажи ми потенциала в България за всичко как е огромен, като имаме 2 милиона пенсионери и милион необразовани. Кажи ми, че ми стана интересно. Какъв е потенциала на България ????

63

Анонимен

преди 1 година

59 не съм учил там, освен това лъжеш тролската за всичко останало. Паричните потоци на умнокрасавци като теб ги видяхме. Биткоини, ружа игнатова, нексо. Стартъпи фалирали после и банките предоставящи им кредитите. Американски думички като опит за обиди провокации взети от игрите луут нъмб лузър и подобни. А дори еластично търсене не знаеш какво е.

62

До 61

преди 1 година

На Бангладеш и Танзания? За какво имаме потенциал? Я кажи, че ми стана интересно? Ама ти вярно не си излизал от България.

61

До 60

преди 1 година

Доказателство, че с олио и слънчоглед нищо не можеш да направиш и никой не се интересува от това. О бруталната истина, че със слънчоглед, билки и зърно ще работиш за 50 евро на месец и ще се върнеш в 19 век. Икономика със слънчоглед не се прави. Затова аграрните държави не се водят икономики и са бедни.

60

Анонимен

преди 1 година

58 пълни глупости. Ходи провери икономиката и сравни. Осен това се хващаш само за чая. А в България потенциал за всичко е огромен. Обаче ти искаш да е забранено и да внасяме отвън и да изнасяме хора.

59

Анонимен

преди 1 година

52 гледам проверил си. А знаеш ли защо е така? Първо не навсякъде може да се гледа слъчоглед. Което ти беше и опорката. Второ не всяка държава ползва олио, имат си други местни заместители. В Бразилия имат цяло серийно производство на коли на биоетанол. Правен от тръстика. Ох колко допотопно, нали?

58

До 57

преди 1 година

Защото си учил икономика в УНСС затова и не знаеш основите на икономиката. Нето разбираш как работят паричните потоци, нито разбираш от финанси, икономика на парите или основи на икономиката. И да, чай пия веднъж в годината, както и 90% от хората около мен. Хляб не ям и не познавам хора, които да ядат хляб, освен бедните. Оборих те по всички точки. Добре дошъл в реалният свят. Не го разбираш, ще си беден и лузър цял живот.

57

До 55

преди 1 година

Това не е опорка, а бруталната реалност. Най-големите производители на чай са и най-бедните държави. България дори и не е сред топ 20 на най-големите производители на чай.

56

Анонимен

преди 1 година

56 и през 2024 ще пия чай и ще ям хляб. Не съм космонавт като теб да ям и пия от тубички. Нищо не каза за зърнената сделка. Върви да учиш основите на икономиката и какво е първичен сектор. Без първичен сектор няма нищо друго.

55

До 55

преди 1 година

Мисля, че ти обясних. Не сме 1880 година, а 2023 година. По колко чая пиеш ти и другите около теб и колко пари даваш за пакетче чай?

54

Анонимен

преди 1 година

48 не ми снасяй опорки за бангладеш. Чая е основна стока създала дори съединените щати. Ако не беше бостънското чаено парти, щатите щяха да са още колония, а британската източноиндийска компания щеше да си носи чай .

53

Име

преди 1 година

Иване, а без лустрация губим тежет пред самите нас! Аз все по-малко искам да сме в ЕС. Поредното "заробване"!

52

йЕС

преди 1 година

Дебелият Ал, да не е отслабнал?

51

Хахаха

преди 1 година

На 5то място сме по производство на слънчоглед, на 6то е Танзания. Супер богата и просперираща държава. А да, преди нас по слънчоглед е Румъния.

50

Анонимен

преди 1 година

Единствената тежест, която имаме в ЕС, е като треторазядна колониална територия, която служи за кражби, изнасяне на човешки ресурс за западните компании и да се правят всякакви социални и политически експерименти с населението.

49

Анонимен

преди 1 година

Мястото на продажниците е в затвора. Там влизат не доброволно, а процесът е принудителен.

48

Анонимен

преди 1 година

43 тролишш на общо основаниее. Кой ти каза какви трябва да са кирил и методи? Писменността е славянска,да, не е правена само за българите. Но ключова роля имат българският цар и великоморавският княз, както създадените преславска и охридска школа. Последната е с македонските земи, а не тракийските или мизийските. Това са области.

47

???

преди 1 година

Слънчоглед? Билки за чай? сериозно ли? Бангладеш е най-големият износител на чай. Защо фалираха? На кое място е България. Я отиди и виж. Я ходи с билки за чай да издържаш 6 милиона население. Други държави нямат билки? така ли????