78

преди 15 години

Каква омраза бълнувате? Омразно ли ви се струва че заради алчни бездарници като мадона никой не поглежда хора с истински талант

77

преди 15 години

Ama ti ima6 li 20 godini, i mai si jenska. Samo kvi4i6, ai sprive4e 4e ni pisna na vsi4kite!

76

Лекарчето

преди 15 години

Лекарчето е винаги насреща! Имаш нужда, видно е. Съвети винаги мога да ти дам, и то безплатни, само защото си мисля, че все още има надежда за теб.

75

Паисий

преди 15 години

Благодаря за диагнозата.Да, прав си за едно, липсва ми нещо и то е нормалното човешко комуникиране. С всяка изминала година, с всяко ново поколение нещата се влошават все повече. Започваме да приличаме на стадо, а не на общество. Толкова ли е трудно да се зарадваш на чуждото щастие? Толкова ли е трудно да приемеш различното мнение? Нужно ли е да се залива с помия всичко, което не се вписва в нашите вкусове? Не, по-лесно е да влезеш в някой форум и да осереш всичко само, защото няма какво да напишеш, а и не знаеш как да го направиш. Важното е да се направиш на интересен, а не да напишеш нещо смислено. Аз също не харесвам доста изпълнители, но не бих тръгнал да ги оплювам. Всеки от тях си има фенове и аз уважавам техният вкус. Различието ни обогатява. Злобата, празнодушието, завистта и простотията ни принизява.Ето това ми е проблема и ако според теб съм за лекарства, добре така да бъде.

74

преди 15 години

Още един празнодушко, който ще се прави на философ. Алоу, лекарчето, тези диагнозки, които развяваш насам-натам си ги наври ... знаеш къде. Като гледам ти си за освидетелстване и ще ти кажа защо. На това му се казва "професионална деформация". С много спамъри от форумчетата май си контактуваш, а? Имаш ли пяна по устата вече, а? Ох на батко злобарчетата сте вие. Кухи сте като хралупи обаче с голямо самочувствие. Да ви кажа честно, жал ми е за вас. Запълвате си вътрешната празнота с писане на жлъчни мнения с надеждата някой да ви забележи и да ви обърне внимание. Жалко! Страшно е, когато глупав човек си мисли, че може да има мнение!

73

преди 15 години

Айде и на теб да помогна! *** на лекар и ако си под 30 години може и да се разминеш само с лекарства, но трябва да ги вземаш редовно, иначе не действат. Работя с това и затова знам. Иначе процедурата е малко по-сложна, но пак има шанс за успех. Само постоянство трябва и вяра в медицината.

72

преди 15 години

Дядо Паисий! Много си учен, но нещо май ти липсва, тъй като иначе не би се обяснявал най-фанатично на случайните хора в този форум. Какво ли ти липсва се питам, ако си толкова интелигентен и образован...? А и кой си точно(Паисий явно не си), че да даваш разум и благоденствие, а и съвети на непознати наистина....? Чакай малко да се сетя...ааа....дааа...май се сещам, Учителю, ти да не се мислиш за оня горе? Може...така поне на мен ми изглежда. Но, знаеш ли какво, и за теб има лекарства, стига да идеш при лекар да ти ги изпише. А в най-лошия случай ще влезеш за известно време там където оправят тези дето се мислят за "оня горе". Айде Паисий, не отлагай!

71

Паисий

преди 15 години

vgz, в 6-те реда текст, който си написал има поне 16 груби правописни и граматически грешки. Това е напълно достатъчно да ти дам определението, от което толкова много се страхуваш - *** чалгар и ***! Първо се заеми със собственото си обучение и усъвършенстване и след това се излагай по форумите. Не е нужно да познаваш някой човек (а не 4овек) лично, за да можеш да го прецениш. Писането е достатъчно красноречиво доказателство. Това се отнася до всички т. нар. "критикари". Първо се вижте как пишете и след това си изказвайте "мнението" за човека написал статията, за жената, която от вълнение е написала 11 000 километра, а не метра или за звездата, която ви превъзхожда интелектуално и духовно. Продължавайте да си тънете във вашата духовна нищета и човешка празнота.Досега не съм бил на концерт на Мадона, защото не си падам по такива забавления, но искрено се радвам за хората, които са го посетили, защото те са реализирали една своя мечта, а това е най-важното. Какво е живота без идеалите и без мечтите ни!Достоен за уважение е всеки, който преследва целите и мечтите си, а достоен за съжаление е всеки, който презира и осъжда тези, които са го направили.

70

анонимен

преди 15 години

Бил съм *** зависим - че кой не е?Нима твоите физиологични нужди минават през друго място?Ако имаш предвид дали съм гей - да!На кой му пука кой кой е - всеки е свободен да избира секса си както и музикалния вкус.Обикновено аналната ми /не/зависимост първо минава през мозъчните ми гънки и след това през някои атрибути.Едва ли обаче на някоя шоу звезда включително и Мадона ще и дреме колко са критикуващите я.Важното е, че е оценявана като жена с много висока интелигентност, такава за която много могат само да си мечтаят.

69

sima

преди 15 години

Не съм Сашко , казвам се Симеона ,заради такава плюнка като теб ми замина почивката днес !Лесно се паля като се сблъскам с простотия която при теб дори е в излишък!!vgz, ти си нищо друго освен един задръстеняк!Пък и като ти гледам ника ВГЪЗА ми става ясно как си го търсиш!

68

аз

преди 15 години

всъщност оказа се че не сте чак толкова анонимни....за всичко си има начини и средства!

67

vgz

преди 15 години

това че си споделям мнението и на вас не ви харесва не ви дава право да ме определяте като 4алгаджия и други подобни. Слушайте си Мадона или квото там ви кефи , споделяйте си мненията , но не давайте определения за хора които не познавате. Нито слушам 4алга нито съм нещо от това , което сте ме нарекли. По внимателно с такива определения , да не се окаже , 4е 4овека който нареждате не живее до вас и го сърбят ръцете....

66

Bogo

преди 15 години

Знам каква е тръпката да видиш любимците си на живо .Преди повече от 20 г малко преди да си отиде Фреди Меркюри имах възможността да присъствам на концерт на Куин .После на няколко пъти видях наживо и Юту .Бил съм и на куп други концерти на не толкова големи звезди .Споделям това с вас защото ми предстои пътуване до Черна Гора и на 25 септември надявам се с добри позиции да видя какво ще ми предложи и Мадона .Чесно да си кажа злобата с която пишете още повече ме надъхва и се подготвям за едно невероятно представление , което май само Мадона може да предложи в тези години .Поздравявам истинските фенове които имат смелостта да изразят емоцията и впечатленията си от подобно изживяване.

65

анонимен

преди 15 години

Да фанатичен съм - това пречи ли на някого???Фанатичен към една жена доказала себе си години наред със здраво бъхтане по студиата и стадионите, с креативен ум и изпреварващо времето си мислене. И все пак спазвайки добрия тон думата фанатичен ми е малко странна имайки предвид последователите на Осама ръсещи смърт и кървища в похода си, за разлика от жената осмелила се пред целия свят да заеме твърда позиция относно световния ред и безумията на управляващите.Ако идейната последователност на Мадона за еднин по-добър свят ме прави фанатик, то приемам това като комплимент.Благодаря!

64

преди 15 години

Пак продължаваш с чесането, много си фанатичен!

63

анонимен

преди 15 години

Дали си чеша егото или оная работа си е мое занимание.Аз поне имам какво да чеша и къде да го правя за разлика от теб вероятно. Малко ветровито ми се струва когато някой няма какво да каже и изпада в диви елементаризми. Драго ми е когато някой изръсва повече мозък от необходимото - дерзайте все така в анализ на шоу бизнеса и може някой ден да.....преуспеете.

62

преди 15 години

А ти да не си Сашко?

61

преди 15 години

Най-известната жена ли я нарече...? Ти май наиситна имаш нужда от лечение Дарко, а комплексите са ти наистина големи, и то в посока на жените(по-старичките). Търси причините в детството си.

60

преди 15 години

Да, думите ти не са чесане на его, съгласен съм. Чесане обаче на оная ти работа са.

59

sima

преди 15 години

Аз не се интересувам от Формула 1 и като вида статия за състезанията не влизам да чета .Не разбирам , след като не харесвате Мадона къв *** дирите тук и четете какво е написано?От известно време следя публикациите на Алекс и забелязвам че едни и същи хора анонимно или с различни псевдоними висят и раздават смешно правосъдие .Почерка и мисленето им е еднакво .Елементарни сте!Не съм от верните и предани фенове на Мадона но винаги ми е било интересно какво се случва с нея .Ще продължавам да го правя напук на негативизма който бълвате .