148

Берлинския оркестър

преди 11 месеца

До 156 Абе май си от грешния край и не пиши с главни букви като неграмотна ромка

147

Анонимен

преди 11 месеца

Една процедура по импийчмънт и гласуването и много ясно че открои лицата на петата колона. Познайте кои ще бъдат те. Ще има голям спектакъл. Радев вече става неудобен и предвидим и вероятно режисьорите срещу които уж си вдигна юмручето ще го сменят, защото хората все по-бързо се ориентират в цялата картина и ще го отсвирят.

146

Интересно

преди 11 месеца

Да 155 Демек си от грешния край

145

Анонимен

преди 11 месеца

Aз съм от долината!

144

Що

преди 11 месеца

152 Ти от кой край си?

143

Дипломат

преди 11 месеца

Реално погледнато процедура по инпийчмънт е съвсем закономерно да бъде задействана срещу президентът поради бавенето на парламентарният мандат с цел съботаж на държавата и държавността поради липсата на редовно правителство заради лични или чужди интереси.

142

ПроСоТо

преди 11 месеца

до "140",който каже:..-"..генерали, офицери, адвокати, полиаци, прокурори, съдии, политици, журналистисти, лекари, общинари, общественици, професори оплетени в една огромна ченгесарска общност - петата колона на Кремъл в България. Тази адска машина трябва да бъде унищожена икономически и политически."....Авер,та ти искаш да унищожиш половината българи бре !...Нема ли да оставиш барем малце граждани,така-за "мая" ?

141

Анонимен

преди 11 месеца

А случайно да сте се замисляли, че ПП и Радостинчо са се разбрали да се пусне този запис? Това е win-win ситуация. ПП обясняват чрез него на публиката, че всъщност те ще управляват, а Габриел е за цвят т.е. не е баш коалиция, а Радостин прави нова партия. ПП прави правителство, а при избори ако случайно антигерб електорат се откъсне от ПП, ще попадне при Радостин, защото тези хора едва ли биха залитнали към Възраждане толкова лесно (ако имат и друг вариант). Ако нямат друг вече е възможно.

140

Илюминат

преди 11 месеца

До 146 Русофилската им организацийка на пингвина и чичо Гошо не е легитимна масонска ложа.

139

Анонимен

преди 11 месеца

Искам ГЕРБ да се изчистят и публично да се откажат от всеисвестните порочни практики на модела Борисов и всичко които гравитират от него. ГЕРБ да се освободи незабавно от тези задължително подлежащи да разледване и съдимост корумпирани лица, някои от тях в особено големи размери. Само така ще бъдат ударени мрежите около Радев и политическите проекти на задкулисието, които са обвързани несъмнено и с ГЕРБ, ДПС и БСП.

138

Анонимен

преди 11 месеца

Президенската масонска мафия не е алтернативата да другата мафия. Вие сте жалки. В опитите си откраднете държава на вълната на фалшивия юмрук на Радев и създавайки проект след проект, като ИТН и Възраждане за да отклонявате гласовете от хората. Направихте така че хората да избират между фашистки партии и ПП+ГЕРБ. И познайте докъде докарахте нещата. Хората по-скоро, ще изберат ПП+ГЕРБ и европейския път, отколкото руския път на шайките и ченгетата. Това направихте. Затова искам ГЕРБ да се изчистят

137

Бг е затънала

преди 11 месеца

В комунистическото блато заради тези

136

Анонимен

преди 11 месеца

Май българския избирател не се вълнува много от скандали. При ГЕРБ не бяха кюлчета, къща в Барселона, Магнитски и резултатите са, че ГЕРБ пак са първи. Не вярвам, че и тия записи ще променят нещо.

135

Анонимен

преди 11 месеца

Ой Йотова, колкото и да ревете. ОТИВАТЕ СИ, негодници съсипали държавата и прогонили милиони български граждани зад граница. За да могат те и децата им да властват, да държат парите при себе си и да тормозят всички останали. Отивате си Ой Йотова. Колкото и Резидентът да бави мандата по за всички вече ясни и открити причини, ОТИВАТЕ СИ.

134

Зада имаш държавност

преди 11 месеца

Не трябва ли първо да имаш държава която не е на мафията.

133

Анонимен

преди 11 месеца

*** губят властта и равнахаа всички в един глас :))) Шматки вън от политиката.

132

Анонимен

преди 11 месеца

ИТН, Възраждане, БСП, ДПС - все руски партии съзтавени от ченгесарската общност в родината ни - генерали, офицери, адвокати, полиаци, прокурори, съдии, политици, журналистисти, лекари, общинари, общественици, професори оплетени в една огромна ченгесарска общност - петата колона на Кремъл в България. Тази адска машина трябва да бъде унищожена икономически и политически.

131

Анонимен

преди 11 месеца

според тази всеки който не лиже рус-ки ботуши е враг на БГ

130

Анонимен

преди 11 месеца

Българската държавност ?! Йотова, в България държавност няма отдавна , има Управителен съвет на Мафията , управляваща територията си ! Ако има заговор срещу Управителния съвет , нямам нищо против !

129

Анонимен

преди 11 месеца

Руската диаспора се опитва да овладее държавата. И Радев, Йотова обслужват тази диапсора и се кланят на Митрофанова. Руската агентурна мрежа повече няма да има никакво влияние в България, скед като бъде разбита. Повече няма да може да сваля и да поставя свои правителства в България.