284

Панова

преди 1 година

Що за баща би дал дъщеря си на (може би) най-големия контрабандист и нарко трафикант (и съответно масов убиец) в Бг. Насила ли са взели дъщеря му, не знам?

283

Анонимен

преди 1 година

Защо не попита дъщеря си защо се е хванала с такъв и се е оженила за такъв? И той, като баща защо го е допуснал? И как пък всичките се женят за такива? На Софиянски дъщерята снаха на Васил Божков....Мара Отварачката и Глория по няколко поред, все мафиоти. Иванка също. Кобилкина също. Как пък никоя не се ожени за учител, лекар, инженер, шофьор на рейс ако щете? Дали ако Къро караше рейс щеше да го убият, но тази щеше ли въобще да му обърне внимание?

282

Анонимен

преди 1 година

Убиха на татко мутресата.

281

До 290

преди 1 година

И как ги знаеш тия работи тъй тъй си почнал да споделяш, не ми звучиш да си футболист, ама давай

280

Куку

преди 1 година

Ако са руснаците, дано да не спрат дотук. Дьонметата трябва да се изчистят навреме.

279

Анонимен

преди 1 година

Въпросната Гергана първо е минала пред една дузина футболисти, поиграли са си с нея и после се е пуснала на грозната мутра.

278

Анонимен

преди 1 година

В ЮАР пазарите с диаманти на неофициални доставчици какъвто е Русия. се наблюдават от всякъде. И руснаците там са водещи с Оръжие , злато , диаманти. Те това могат това правят. Преди години беше замесена и сръбска мафия с българин.

277

г7г

преди 1 година

Съчувствам на бащата! Но ми е странно как в такъв тежък момент оплакваш бизнеса на зет си...

276

555

преди 1 година

Не бях чувала за тази миска, лека й пръст. Но много прилича на Пеньо от Биг Брадър.

275

българина

преди 1 година

като каза замразявам, а не прекратявам значи ще се пазарим за още министри! същите боклу ци сте като тях !

274

Анонимен

преди 1 година

Кочанов да не се оплака, всеки който си е дал дъщерята на мафиот знае, че има риск, що не му каза, Къро не искам да надживявам дъщеря си, гледай си белото и не се занимавай с Кочанова. Сега нямаше да ядеш кочана

273

Анонимен

преди 1 година

Когато дъщеря му харчеше парите, спечели от мъжа й от наркотици, нямаше проблем?

272

Анонимен

преди 1 година

Радев беше в ЮАР десетина дни преди убийството.

271

Анонимен

преди 1 година

Да разбирам, че няма нищо нередно да премажа главата на 20-30-40 годишен мъж с бухалка? Мутрите не блястят с интелект, а бащата на мутресата точно това казва - "По принцип е казано, че жените не трябва да се закачат." И кой го е казал това? Кръстникът? За пръв път чувам българска мутра да знае какво е омерта. Да те думнат в ЮАР точно има 2 причини. Злато и диаманти. И като бивша холандска колония - не е трудно да се сетиш къде отиват. Все още бурите дърпат конците на цялата държава.

270

Отговор

преди 1 година

До Анонимен"Красимир Каменов-Къро не е мафиот! Мафиоти са политиците, които създават и отглеждат престъпната среда!"Ама разбира се! Не е! Пенсионерката, която са ограбили е виновна, че ги е дразнила с пенсията си!!! Пешеходеца, който са блънзали на зебра е виновен, че е пресичал!!!!Напълно сте прав! И все пак не ви пожелавам никога да се сблъсквате с такива "невинни" душици, като застреляния!И да, хората пострадали от дрогата на този и те са виновни, че са я купували!!!

269

Анонимен

преди 1 година

Руската мафия трепе и роднините за да няма наследници на парите . А в България нестава никакъв бизнес. За честен е абсурд. Става бизнес в България ако редовно те рекетира партията , която ти е разрешила . Не платиш ли пропада бизнеса.

268

Анонимен

преди 1 година

Така е, но при тия от "черната техника" това не важи! Трепят до крак, особено "снежанки"!

267

Българин

преди 1 година

Децата са запазени , убити са мутрите!!!

266

Мутренски бизнес

преди 1 година

"От бизнеса нищо няма да остане, всичко свърши", твърди Петър Кочанов'' И ЗА КАКЪВ БИЗНЕС СТАВА ВЪПРОС АКО НЕ Е ТАЙНА??

265

Анонимен

преди 1 година

Що да не се посяга? Нали бяхме равни ... сега пък не сме. Ами тя нали яде и пие от тея пари .... и подкрепя мъжа си. Значи е също толкова виновна.