369

Радостин Василев е

преди 11 месеца

Единственият почтен и честен политик. Предава онези които предадоха народа

368

Радостин Василев е

преди 11 месеца

Почтен и честен политик в момента. Той предава предателите на предизборните обещания като бок луците от ИТН и ПП - измамата.

367

Анонимен

преди 11 месеца

Асен Василев говори за овладяване на службите, под предлог че ще назначат външни консултанти, които "няма да са кой да е"

366

Скандални неща 3

преди 11 месеца

Скандалът е много голям. Кирил Петков твърди, че Урсула фон дер Лайен почти обещала да ни пусне за Шенген, и му казала за Еврозоната ще трябва да измислим начин ДА ЗАОБИКОЛИМ ПРАВИЛАТА. А когато ѝ поискал помощ, тя казала "Не ме цитирай, но ще се опитам да помогна".....и той я цитирал пред 60 човека.

365

Скандални неща

преди 11 месеца

Асен Василев твърди, че според негоо Мария Габриел им е "Застраховка", а Кирил Петков я нарича "пленник". Според тях двамата детската ѝ мечата е да бъде премиер и те трябва да я сбъднат в името на европейските директиви. Асен Василев казва, че щели да твърдят че са приютили "Бедната Мария Габриел", която според КП "плаче с насъзлени очи" като разбрала че няма да е премиер.

364

Скандални неща

преди 11 месеца

Асен Василев говори, че всеки който е министър - законно или не - трябва да проведе чистка от кадрите на Герб. Да уволнява шефове на дирекции, на териториални звена, на агенции. Тази чистка трябва да се извърши в рамките на две седмици даже ще променят закони, за да си улеснят чистката.

363

Анонимен

преди 11 месеца

ХА ХА ХА. НА КАМЪК.

362

Жена

преди 11 месеца

Кьорфишек. Руснаците пак удариха на камък. Лека нощ!

361

Анонимен

преди 11 месеца

До Култово от записа - Хич не са луди, приятел ...

360

Анонимен

преди 11 месеца

"И като го гледам (Василев), той пък една света вода ненапита!" - Не толкова важно, дали източникт е морален или не, а дали информацията, която дава е вярна.

359

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 387 - Едно е "всички да предполагат", друго е да го има на запис.

358

Анонимен

преди 11 месеца

Интересно, как Петков е разбрал, че има запис?

357

Анонимен

преди 11 месеца

Нито съм платен, нито съм мъж. Жена съм. Или смяташ, че само мъжете се интересуват от политика? Градските легенди обикновено са 100% истина.

356

Анонимен

преди 11 месеца

"Никой в България досега не знаеше, че всичко се съгласува с Урсула и посолството и че Бойко трябва да се пази" - Едно е да се носят градски легенди, а съвсем друго да ти го пуснат на запис направен от депутат. Ако не можеш да направиш разлика между двете имаш проблем. Ако се опитваш да накараш читателите да приравнят двете неща си платен.

355

Анонимен

преди 11 месеца

Е голееееми разкрития е направил тоя се. лян. дур. (Василев). Никой в България досега не знаеше, че всичко се съгласува с Урсула и посолството и че Бойко трябва да се пази, защото без ГЕРБ няма правителство. ХА ХА ХА. И като го гледам (Василев), той пък една света вода ненапита!

354

Култово от записа

преди 11 месеца

Нещо култово от записа (казва го киро петков): "Борисов също иска да вземе службите от президента. Как можем да се измъкнем да не са негови хора? Да кажем, че ще поискаме ВЪНШНИ КОНСУЛТАНТИ да ни помогнат с част от структурирането на службите" Не съм сигурен тия от пп за къде са повече - за затвора или за лудницата...

353

Анонимен

преди 11 месеца

Да изхвърлим мутрата от пРезиденството!!

352

До Анонимен 377

преди 11 месеца

До Анонимен 377 - "Аз не виждам причина ПП/ДБ да са компроментирани" - ако си го казал сериозно, а не на майтап (и приемем, че не си нещо пиян-петък е) - следващият коментар (от "Първи впечатления") ти дава десетина причини само от началото на записа :D :D :D Не е лесно да си т*р*о*л Особено на на хранилка в "посолствата". Освен ако нямаш предвид "не виждам причина да са САМО компрометирани, това са ПРЕСТЪПЛЕНИЯ и то ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА"! Ако е така - прав си, сега разбирам.

351

Анонимен

преди 11 месеца

Къде може да се чуе тоя запис? Защо политиците говорят като ромите от пазара?

350

Анонимен

преди 11 месеца

Така както са тръгнали да раздават охрана на всеки депутат ще фалират тотално държавата. Който го е страх от мечки да не отива в гората! От къде накъде ще им плащаме охрана?