32

Анонимен

преди 1 година

Кво стана с фанзивата на 1500 километровия фронт ?

31

Анонимен

преди 1 година

Пригожин отваря "втори фронт" ще разчиства национални предатели тоест потдръжници на бандеровците ! Скоро ще го напишете щете не щете може би ще има атентати и в украйна, срещу бандеровски пропагандатори това обявиха в телеграм канала му

30

Анонимен

преди 1 година

Нещата са толкова прости там.Тоя го ползваха за да утилизира малко затворници.И така и стана. Казват че някъде към 20 хил руски клошара вагнеристи са били убити Евтина масова екзекуция.А готвача се изживява като техен баща кара ги да се молят за негово здраве и другата бащица жужи да пусне повечко пари.Ама и им разбива главите с ковашки чук и си пази клипчетата за спомен докато ги нарича синове.Психар сектанти.Накраят ще го самоубият набързо. Той имаше болно сърце ако не греша?

29

Анонимен

преди 1 година

Мечтатели.

28

Мнение

преди 1 година

Пригожин,собственик на ресторант и няколко хиляди затворника победиха 9 г. обучавана и въоръжавана от САЩ и НАТО армия.Той си играе играта,какво ги засяга?Цитират го,че Вагнер дал 20000 жертви,но мълчат,че каза украинските загуби-50000 убити и поне 70000 ранени.

27

Пепката

преди 1 година

До 35. Не знам кои са необразовани ама ти ако си направиш тест за интелигентност, ще излезе отрицателен. Дойде ли пирожката, укрите свят ще ви се завие. Толкова ли не асимилираш изказването му?

26

Дежурен Санитар

преди 1 година

VPN дюнерджията пак e включил лаптопа...

25

БАНко

преди 1 година

НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА ЗАПОЧВА ДА БЪЛВА САМО ЛЪЖИ И ОБИДИ !!! А РУСИЯ ОСВОБОДИ ХЕРСОНСКА , ЛУГАНСКА , ЗАПОРОЖКА , И ДОНЕЦКА ОБЛАСТИ И ПОЛУОСТРОВ КРИМ ОТ ФАШИСТИТЕ НА КИЕВ !!! ЕТО ТОВА СА УСПЕХИ !!!

24

Анонимен

преди 1 година

Очаквано, седмица след като Зельо отрече, западните медии почнаха да признават загубата на Бахмут.

23

Wc

преди 1 година

ЩЕ ИГРАЕ ДО ВРЕМЕ.ПОСЛЕ..СЛЕД ТОВА ПРИ ЧУКЧИТЕ.ТАМ ОТ КЬДЕТО Е ПРОИЗЛЯЗЬЛ.

22

Анонимен

преди 1 година

Почти съм сигурен че Пригожин играе някаква игра заедно със Западни служби, и много скоро на кремлинци ще им припари под краката

21

Анонимен

преди 1 година

Необразованите русофили да четат внимателно и поне няколко пъти за да асимилират информацията в публикацията...! Пирожката казва истината, защото има армия... Фашисткият режим в Кремъл и бункерния рептил трябва да бъдат изметени и съдени за престъпленията си срещу руснаците и украинците...

20

Анонимен

преди 1 година

Един готвач начело на банда затворници направи смешни армия преминала през 9 годишно натовско обучение и Пентагона, който я командва.

19

Анонимен

преди 1 година

Голяма ода са изнесли еднорозите. Още не могат да повярват какво им се случва. Американците загубиха Европа, това е. Ще си живеят като Австралия.

18

Би НАТО ЧВК ВСУ

преди 1 година

Може да се каже че натОвци никога няма да му простят на Пригожин!

17

Анонимен

преди 1 година

"В приблизително триминутния видео клип не се виждат войници на руската армия"................А виждат ли се войници на украинската армия?

16

Анонимен

преди 1 година

Хич не опасна това във военен термин се казва димна завеса

15

Анонимен

преди 1 година

Много пресилени думи на Пригожин! Човек,колкото по малко говори,по добре! А това че Русия трябва да премине към " военно положение" е мнение на Пригожин.В Русия си живеят както до сега! Путин е този,който трябва да каже,че Русия е в реална война с Украйна! Ситуацията на фронта,ще диктуват нещата в бъдещото развитие на нещата! Адмирации за Пригожин! Вагнер се утвърди,като истинска сила на фронта! Вече поемат щафетата,руската редовна армия! Предстои развитие!!!

14

Кос

преди 1 година

Форумната VPN крава пак е трясна предменструалният синдром, плющи палчета, преди да изпадне в амок

13

Русия

преди 1 година

Статията е определена от ПОСОЛСТВОТО