41

Анонимен

преди 1 година

Еднополовите двойки не са семейство и ако помежду им има прояви на насилие си имаме достатъчно нормативни правила, които, ако се спазват и съответните служби работят качествено, са напълно достатъчни за защита на жертвите. Не е нужно за всеки вид взаимоотношение да се приема отделен закон или конвенция, достатъчно е забрана на насилието, добра дефиниция кога такова е налице и най-вече работа от страна на оправомощените органи за превенция и помощ срещу насилието във всички негови форми.

40

Анонимен

преди 1 година

България се е въргаля в колониална зависимост, а ние ходим да даваме подкрепата си за местната колониална администрация герб , доносници, турци и комунисти. Дано Възраждане успеят поне да намалят тази нео-колониална зависимост когато получат подкрепа от хората. Няма да е лесно, не съм убеден, че е въобще възможно, но ще ги подкрепя.

39

Перверзниците да

преди 1 година

не се притесняват.Първо,големите ни братя от САЩ и ЕС няма да допуснат "Възраждане" до властта.Второ-след като законите не позволяват,ще ни бъде наложено да ги сменим.Така че бъдеще за извратените има,перверзиите са в изобилие,неподкупните ни политици,водени от толерастия и комисионерство,от властолюбие и користолюбие, ще застанат мирно,ще козируват на извратения западен модел и ще приемат всичко, което ни се наложи.Даже и повече от исканото,за да покажат,че са широкоскроени.Отврат.

38

В Германия съм

преди 1 година

ВГермания съм. Не съм се къпал от седмица. Топла вода няма. Газ няма. А и да има газ няма пари да платим. На улицата е джунгла. Краде се. Храна няма. Студ настава. Шолц е в шок. Както и мизерниците около него. Всички знаят кой ни гръмна тръбата но никой не смее да каже. Безгръбначни са. Нявсякъде дъги и паради, кожи, камшици и разврат! Содом!

37

Помогни ни Боже

преди 1 година

Господи помогни ни да се преборим със сатанистката действителност, в която са ни навряли насила. Оргии, войни, безчовечност и безпътен материализъм, една безкрайна вакханалия и панаир на суетата и сатанизма. Моля се за успеха на Русия и П-у-т-ин. Източните империи са единственоте които що годе са се запазили с всичкия си.

36

Анонимен

преди 1 година

ами то и всички нормални българи са против - ама там в парламеннта повечето са продажни ненормалници - пак да си ги изберете

35

Ще станем като ФАЩ

преди 1 година

Погледнете държавата ФАЩ!! Погледнете им улиците и въргалящите се там беззъби наркомани бездомници. Това ли са нашите идоли? Това ли са хората, които искаме да ни казват как да си живеем живота. Вижте ги и сами преценете; https://youtu.be/mCfzaiY6rpw

34

Траверсите напират

преди 1 година

Траверсите напират! Завладяват всякакви постове, всичко. Морално падение, хаос и разруха. А на фона на това тия изсипаха 200. милиарда за Украйна за да увеличат максимално загубата на човешки животи там.

33

Сата НАТО

преди 1 година

Стела, запознай се по-отблизо с това що е непълен и пълен член! Едното е обект, другото е субект.

32

Анонимен

преди 1 година

Готвят ни за жертвен агнец! С доклад за корупция ни подготвят. ППДБЛГБТ и ГРОБ в коалиция и гласуват както трябва (за газ от САЩ, за оръжия и жива сила за Украйна, за закупуване на Американско ядрени гориво, за Американски бази, за още няколко милиарда за американски оръжия..

31

Тангра

преди 1 година

Гледам Netflix. Няма нито ама нито един сериал без гейове лисбийки, сватби на гейове. Така се възпитава новото поколение. Просто ще се изпедерастим всички накрая.

30

За съжаление

преди 1 година

само Костадинов е последователен и не предава национални интереси.

29

Анонимен

преди 1 година

ЕС ако не искаха подло да прокарват идеите си за трaнс'д'жeндър бракове, можеха да напишат в конвенцията, че защитава ВСИЧКИ членове на семейството.

28

Kolino Mongo

преди 1 година

Някъде бях гледал изследване, че тези дето са най-гласни хомoфоби, всъщност са обратни, но ги е срам да си признаят.

27

Дарвин

преди 1 година

Да не се окаже че само толкова хетеро тея от Възраждане колкото бяха и антиваксъри.

26

Анонимен

преди 1 година

Истанбулската конвенция е дискриминационна от начало докрай. В нея се защитават само жените (и между тях и децата) от домашно насилие. Никъде не става дума за защита на членове на семейството. Но така е в ЕС - лицемерие и прокарване на либерални идеи на макс.

25

Анонимен

преди 1 година

Ми ся кой ще защитава Емили-Даниел Тротинетката, ако жена й/му Тихомир реши да я/го спука от бой поради ревност заради общата им жена Елизабет?

24

Анонимен

преди 1 година

Що бе те доста от съветските ръководители са били привърженици на еднополовата любов, Берия е най твърдия последовател!?!

23

Анонимен

преди 1 година

Защо някой който иска да се прави на ненормален иска да се прави после на нормален? Щом искат да са ненормални не могат да казват че са нормални.

22

Анонимен

преди 1 година

Може ли да се приеме ,че Възраждане са за насилие над определени хора.