46

Караибрахим

преди 1 година

Много успешен народ ще да сме- в Италия има фамилии, които трупат богатства от времената на Медичите, а нашите за има-няма 30 години ги задминаха.....

45

Анонимен

преди 1 година

тия 5% за дето говори тоя професор, изобщо не ги боли у-я за другите, живеят си живота пият и ядат по скъпите заведения, където ги няма ония 95 % и не виждат мизерията зад затъмнените прозорци на 6.3 АМГ моторите, та не ги мислете тях и не ги коментирайте няма смисъл, нито ще им вземете парите нито ще ги накарате да си отворят протмонето за вас. Излезте на площада и изметете политическия *** от парламента !

44

Анонимен

преди 1 година

Щото си плащат да не плащат данъци. Справка Горанчо, PR Stevi и БочкоБочков. Данъците от своя страна са най-ниските в света за хора с големи доходи.

43

Анонимен

преди 1 година

С плосък данък и без съд и прокуратура така ще е, а най-бедните отцеляват като животни и на акъл са такива, защото няколко поколения са без образование.

42

Непопържец

преди 1 година

БКП ...Майката на съвременната мизерия.СДС-то беше просто един проект.Както се казва ,,Вторият Ешалон",в случай на нужда ако ,,нещо се обърка".Когато румънците погнаха кръвопийците от Комунистическата Партия и Тайна репресивна Полиция,в България като изпод ,,нищото" се пръка готова и организирана ,,демократична партия" създадена по западен образец.Оказа се че СДС е било създадено от БКП в последствие.Ами да ви Хевем и ,,демокрацията" и ,,приватизацията". Бог да пази всички българи зад граница!

41

Анонимен

преди 1 година

1989 година Бългчария бе разделена между Европа, Русия и Турция. Колко пъти да ви се повтаря. САЩ се задействаха последните години чрез аферата Магнитски, която няма да свърши дотук. Чакат се още членове на мафията от прехода да бъдата разкрити в тази афера. Европа предаде онези които се бореха срещу комунистическата система и взе на служцба при себе си техните слуги. Защото какво по-добро от обучен вече слуга. Само ще приема, ще мълчи и ще кима ДА. И това направиха при приемането в Европа.

40

До41

преди 1 година

Я пак?Ти случайно да не живееш на Марс или по скоро не си бил във България последните три десетилетия?

39

Анонимен

преди 1 година

Че това са членовете и потомците на комунистическия режим. Точно тези, които си изброил, ГЕРБ, СДС, ДПС. Както и от БСП и ДБ. И другите по-малки проекти на олигарсите-мутри-ченгета като Атака, Възраждане, ИТН, ВМРО.

38

Анонимен

преди 1 година

Много малка част от тези най-богати 5% в България са свързани с БКП. Голямата част са мошеници докопали се до пари, а често и власт, с помощта на САЩ.

37

ДемокраД

преди 1 година

Крадецът вика дръжте крадеца. Кои забогатяха след 1989 година - забогатяха престъпниците пуснати от СДС от затворите. Забогатяха далавераджиите, мошениците и крадците, които бяха основата на СДС. Забогатяха и политиците от СДС и ДПС, а после и политиците от НДСВ и най-вече от ГЕРБ, откраднали стотици милиарди. СДС беше основата на престъпността и от СДС се пръкнаха много други партии и политици, които сега са по партии всякакви.

36

Върджил О'Хара

преди 1 година

Винаги съм казвал едно и също за олигархията на България.Политическа и ,,икономичическа". Комунистите на ,,прах за пране" и ,,салам за мезе".А който успее да избяга,да се предостави на прогонените вярващи в Бог хора от България.Ченгелът в петата,и с главата надолу.Да се дерат като чивотни със дъно от лимонадено шише.

35

Анонимен

преди 1 година

САЩ в момента се опитват да правят нещо срещу корумпираните, защото България им трябва. Чрез Магнитски се опитват да отворят очите на хората за цялата корумпирана политическа система служеща на крадливите богаташи. Но хорта са със слаб ум за да раззберат и си искат тези, които ги ограбват. Стокхолмски синдром.

34

Анонимен

преди 1 година

Данъкът върху дохода в България трябва много странно да се събира. Най-много трябва да плащат хората с най-високи доходи, но и хората деклариращи най-ниски доходи заради укриването на доходи, а най-малко трябва да плащат хората със доходи около средните. Примерно сега хората с доход под 1500 лева, трябва да плащат 20% данък, тези с доход 1500-4000 лева да плащат 5% данък, а над 4000 лева да плащат все по-голям процент, започвайки от 20%.

33

Христо Христов

преди 1 година

До 25 "България е една от последните, ако не и последната държава в която цялата социална система се крепи на данъкоплатци а фирмите са страшно облагодетелствани. " - ц. Далеч си от истината.

32

Хейт

преди 1 година

Аз пък да попитам родния елит: струваше ли си? Превърнахте средноевропейска държава с развити високи технологии в бунището на континента. Ама сте милиардери в Дубай. И? По-щастливи ли сте?

31

До28

преди 1 година

В тоя ред на мисли трябва да се отбележи,първо разграбването на икономиката на България,след това на парите,и сега дойде ред и на еврофондовете,в голямата си част всичко това е дело на една червена кохорта от 200 фамилии и именно същата тя е представителната част на икономическият*елит*в страната!

30

Анонимен

преди 1 година

поне едно 85% от тези най-богати българи, не са забогатели от честен труд, което колкото и да ми разпъват лукуми е заради корупцията която цари в нашия разграден двор....

29

Анонимен

преди 1 година

Важното е да гласувате за евроатлантически партии. Той Борисов още преди 10 години ви каза на европеидите, че сте про'с'тоци.

28

Анонимен

преди 1 година

Това, че дебеловратите демократи забогатяха, нямаше да бие на очи, ако нормалните хора не обедняхме 10-20 пъти след 1989 година.

27

Анонимен

преди 1 година

Нормално. След 1989 година новоизлюпените демократи го удариха на як грабеж с подкрепата на САЩ, а имаше много за крадене създадено при социализма. Затова нашите 5-10% най-богати са толкова много богати. Има и втори момент, за да стане един демократ много богат, трябва много на брой нормални хора да станат по-бедни, както е в България след 1989 година.