16

А ха

преди 1 година

Истината е че Гешев е жестоко обиден на тия, дето го назначиха, ама тогава бяха добри, сега вече не!!! Смешен е! Сега точно той задвижи приближените му прокурори за удара срещу Делян Добрев като така мисли, че си отмъщава на мечо Пух. Отвратителни интриги!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Купчина алчни мафиоти! И едните и другите! Ще си прегризат гърлата от алчност, ако могат!

14

Анонимен

преди 1 година

Дали не си мислите, че само Гешев е корумпиран?!.. И като го махнат, всичко ще се оправи..

13

Емиии

преди 1 година

Той нали беше в отпуск по лични причини? Да не го е прекратил нещо?

12

Ферди Тайфур

преди 1 година

Всеки обвинява някой, който до вчера си пиеше виното с него.Ама като деляха пачките никой не се обаждаше!

11

Анонимен

преди 1 година

Но той иска да е още " действащ" и " подхвана" дупедавците на ГЕРБ! Като Делянчо! Това показва,че е много нагъл човек Гешев! Колкото и да рипа,ще му намерят цаката да го изритат! Вече Никой Не го подкрепя! А и щом вече И гражданите Пак го призовават да си ходи,дните му са преброени! И понеже помня за политическото му назначение,си казвах тогава.Защо ти е нужна " безславна слава" след като не си читав?

10

Анонимен

преди 1 година

Народът е казал: "За един бит - сто небити дават" и "Не питай старило, питай патило". Да не бързаме да сменяме патилия и бития, за една нова зависима калинка на Мафията, която ще замълчи и ще изпълни желанията на Шефа. Важното е да излязат истините за мафията. Това е рядък шанс, който не трябва да се пропуска.

9

Нане

преди 1 година

На предсрочните избори, ше гласувам за Гешев.... ===)))) ако удари хунтата на войната...

8

Обяснявам

преди 1 година

Няма как да бъде свален Гешев, защото не може преди това да бъде хванат. Той има запазени хиляди дни отпуск. Пътува само с частен влак по частни релси, като всички гари са бункери в земята. Никога не се среща с никого, само праща смс-и. Телефонът му е предплатен от Държавата за сто години напред. Има осигурени секретни Кладенци за вода и Ферми за храна във всяка община. Не може да бъде заловен, за да бъде свален. Не е възможно.

7

Анонимен

преди 1 година

Мафията искаше бързо-бързо да свали Гешев мълчаливо и да сложи на негово място Сарафов или в краен слуай - Калинката Чапкънова, и пак да затвори темата и да каже: "Съдебната власт е независима. Не се месим." Благодарение на еманципацията на Гешев, вече ще имаме "Правителство на страха на ГЕРБ"

6

Анонимен

преди 1 година

Факт е кой избра Гешев. Но е нормално всеки да търси подкрепа. Гешев се чувства изоставен и в този смисъл е шанса да остане и се пребори. Думите на Гешев потвърждават ситуацията. Цацаров беше шеф на антикорупционната, Татарчев беше посланник. На всеки се предлага нешо да си трае. Та, явно си играят с тези хора и това е първият от всички, който се разсърди заради егото му и вместо да клекне, каза, че не им ще постовете, а ще каже за какво става въпрос. В момента Гешев е нужен.

5

Учуден

преди 1 година

А! Ами че той Е в отпуск.

4

Анонимен

преди 1 година

Гешев се еманципира, а все още зависимите от Мафията не харесват това. Все още Шефа ги командва и чрез тях иска да свали излезлия от контрола му Гешев.

3

Анонимен

преди 1 година

Сега е интересно, защо няма подкрепа за Гешев. През годините прокурори излизаха публично да го защитават, а сега се крият като мишки, за да си запазят постовете. Само в началото на май месец тази година публично излизаха. А, това ли са магистратите на България. Гледат само постове и интереси.

2

мак

преди 1 година

Когато банкянския го назначи, това не беше ли уронване на престижа, ако въобще можем да говорим за престиж. Вярно, не е трябвало да говори за полит. б..к, но и благодетеля му има цветист език и това на никого не е пречило.

1

Анонимен

преди 1 година

Гешев ще излезе в отпуск. Но това не го освобождава от процедурата. Но е интересно на предното гласуване за отстраняването му как са гласували тези прокурори вносители. И как са си сменили изведнъж мнението. Ясно е и че са от политическата квота. Т.е. служат на господарите си. Самият Сарафов лижеше зааа...дника на Гешев, а и на Цацата. Явно е, че лиже политическата класа. Абе, Сарафов...мнооогооо си голем.