51

до тъпака 50

преди 1 година

Я кажи тогава защо сега няма руска армия в Херсон...? Нали си голям разбирач...? Ха-ха-ха! Същото ще се случи и с Донбас и Крим макар и по-трудно...

50

Анонимен

преди 1 година

Демек от нашите пари! Това са парите от данъците на гражданите на държавите членки!

49

Нато това нато онова

преди 1 година

На който му се мре - да отива, ама мене и децата ми няма как да убедите, че ми се умира за чужда война. Аз не съм НАТО, никога не съм го искал и никога няма да го подкрепя. ЕС коалицията ББ и КП да си хващат под ръчичка Мара и Габриел и да отиват на война. Нали сънуват мокри сънища как умират българи, нека дадат пример!

48

Анонимен

преди 1 година

Що не давахте и на Югославия, когато я бомбанадираха. Или тогава бомбите бяха демократични.

47

Малко за политика

преди 1 година

До до 42 умника: Ти пък направо парщиш от акъл. Не и трябвало на Украйна да печели войната с Русия, а само да си върне обратно Донбас и т.н. Не е врат, ами шия. Не е ли ясно? Не могат да спечели Украйна война с Русия и нищо няма да си върнат. И Крим, и Донбас са вече част от Руската федерация. Само няливаме миларди като в каца без дъно.

46

Анонимен

преди 1 година

До 44. А нещо да кажеш за войната в Йемен?

45

Анонимен

преди 1 година

Газ до д у п к а. Давайте, така се прави, да му мислят рашките червени.

44

Анонимен

преди 1 година

До 44. Ами то и в Сирия има война. Умнико ...

43

Ужас

преди 1 година

Парите на Европа изгарят в Украйна...

42

Анонимен

преди 1 година

10 милиарда евро хвърлени на вятъра.

41

Какво следва

преди 1 година

До Анонимен 38: Никой не мисли военните експерти за лаици. Не, те си заработват заплатите. Казано им е, че войната в Украйна трябва да продължава колкото се може по-дълго. Не може да не им е ясно, че Украйна не може да спечели война с Русия. Тогава за какво се харчат тези милиарди на ЕС?

40

Boko

преди 1 година

Намерил с какво да се "похвали" Борето-евроджедър! Тия пари ако бяха насочени в реалната ЕС-икономика, сега нямаше "евролидерите" да обикалят като гладни кокошки по Азия, Африка, та чак и в Ю.Америка. Ха-ха, Борето-военолюбец и той запасал чифте-пищови на гащите си!

39

СС

преди 1 година

Европа се закопа в Украйна , губи милиарди от войната и санкции !!!

38

Анонимен

преди 1 година

Ф-16 ще излита от натовски държави с допълнителен резервоар и ще изпълнява задачи които са съобразени с възможностите му... Ще посмеят ли рашките да бомбардират летище на държава от НАТО, а русофилчета? Много сте невежи...

37

да

преди 1 година

понеже бандитската украйна не е член на ЕС дават, а ние понеже сме член на ЕС - куче-та ни яли!....не червена боя заслужавате, а червен пожар!

36

Боби

преди 1 година

Технически изисквания за Ф-16... 1. писта с идеално качество поне километър(нали се сещате че освен спец модифицираните норвежки ф-16 останалите нямат парашути за спиране) 2. ф-16 е огромна прахосмукачка преди полет пистата се почиства от персонала с метличка и лопатка - ФАКТ 3. Трябва да се изградят чистак нови фортифицирани укрития за самолетите и боезапас(климатик) 4. Поне едн азапасна писта пак с големи размери и идеална повърхност... Какво да кажа Бутиков Самолет и Логистичен Кошмар

35

Анонимен

преди 1 година

Браво ЕС милиарди се раздават от5...6 човека там,ножно е всички от ЕС да са съгласни това са много пари бря европейци ,ако ще и да има още толкова пак нищо неможите да направите )))

34

Стига глупости

преди 1 година

До до 31: Не е такъв избора. Стига вече харчене на пари за война.

33

До до 31

преди 1 година

"по-добре марионетка на НАТО отколкото "свободен" в руския мир" - - - Робът си е роб, той дори не знае какво е свободата, защото дори не си представя и не знае какво е свобода. За него животът е от едно робство в друго. Точно като теб, Пинокио.

32

до 31

преди 1 година

по-добре марионетка на НАТО отколкото "свободен" в руския мир