51

Доктор

преди 1 година

Браво, Гешев. Ти си бил голем бричьор. Победи ги и тези и онези като спечели първо със слабите карти чрез импас, а после тресна силните. Дали го разбраха и двата лагера.

50

Ужас

преди 1 година

Асен щял да е финансовият министър - чакам олиото на -10 лв хлвба на -5

49

Анонимен

преди 1 година

"Абре брато, стига с тия Пирамиди фараони, бе, дай да въртим нещо, да правим ротационно правителство"

48

А ха

преди 1 година

Самият Гешев иска " достоен екзит" в чатовете си с Йордан Стоев, после казва, че в бележката " предобили заплахите", та затова се бил обидил и отказал мъжки да напуска!!? И това ако е мъжко поведение - здраве му кажи!!! Падна ми в очите !! НИЩО не може да се очаква от подобен стил на поведение Н.И.Щ.О.

47

Сценарист

преди 1 година

Е как да се усетят главните герои на постановката ( Иванчо и Борко и Цветанчо и Делянчо и Петканчо) като имат само едно милиционерско купено образование по мафио-логия от СимеоновоА ЦРУ знае как да пише сценарии по цял свят па камо ли в една пиклива България.Герберчета смотани.

46

Маринела Цветанова

преди 1 година

Приличаш на сърдито хлапе, което не желае да върне дадената му да си поиграе чужда играчка. Като си толкова доблестен и голям мъж, защо си траеше години наред за далаверите на "политическите ***"? Защо въпреки че беше единствена кандидатура за главен прокурор, на фона на безпрецедентния натиск върху всички останали прокурори и ВСС, на фона на платените агитки крещящи по площадите: "Гешев, закон и ред!" не се оттегли, не прекрати този цирк, но игра по сценария на тези срещу които сега лаеш?

45

ПроСоТо

преди 1 година

"Признатия грях е половин грях"...Гешевия може да изкупи вината си,ако наистина се опълчи на бклуците..Той все още е гл. прокурор и има механизмите и защитата,които тоя пост му предоставят..

44

Гешев

преди 1 година

С теб сме гешев мачкай всички корумпета - и не ги дели вече на наши и ваши ако може

43

Анонимен

преди 1 година

Гешеф не трябва да бъде освободен,а затворен.

42

Анонимен

преди 1 година

Нищо особено.

41

Гешефтура 1

преди 1 година

сега ще арестувам олигарх номер 1 последните ГОДИНИ ПЕЕВСКИ . после Бойко. след товА Прокопиев . след това ще арестувам и останалите живи мутри Маргините , МИТИО ОЧИТЕ, тАКИ И кЪРО и Маджо ...

40

Анонимен

преди 1 година

Гешев не схваща следното: досега е имал толкова голяма власт, че е можел да се противопостави на всякакви вмешателства, ако е искал.Ако не го е направил, значи не е искал. Т. е., ако тези, които сега обвинява са виновни наистина, той се явява техен помагач.

39

Анонимен

преди 1 година

ДВА ПРЕСТЪПНИ КЛАНА СЕ СРОДИХА. А САМО ЕДИН ГЕШЕВ СЕ ТЮХКА! ЕХ, ИВАНЕ, НАЕСЕН НЯМА КОГО ДА СПАСЯВАШ БЕ, ИВАНЕ! НАЕСЕН ВСИЧКИ ЩЕ СМЕ ЖИВИТЕ МЪРТВИ. САМО БАЦЕ ЩЕ СТОИ. ПО ПРАШКИ. НА МЯСТОТО НА ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ

38

Анонимен

преди 1 година

Съдържат едно голямо нищо.

37

бг смешки 2

преди 1 година

АЗ АРЕСТУВАХ мутрите .... майтап бе УИЛИ !

36

Анонимен

преди 1 година

Ми гражданите дали ще му простят не знам, но законът не прощава - злоупотреби при толкова висок ранг носят сериозни наказания. Реално той сам свидетелства срещу себе си по този начин, а очевидно няма достатъчно доказателства срещу личните си врагове.

35

(-_-)

преди 1 година

Как се реабилитира отявлено корумпиран държавен служител? Та тия хора заслужават най-сурови наказания!

34

Hh

преди 1 година

Че Гешев бездействаше толкова време е ясно, но ако сега се реабилитира и натика всички мутpи по затворите, със сигурност гражданите ще му простят. Да видим.

33

Анонимен

преди 1 година

Гешев дори да докаже, че е имало политическо влияние върху прокуратурата, пак няма да се спаси като главен прокурор, защото е допуснал това влияние и го е приел без каквато и да е съпротива. Така че, момчето си отива. Можеше да го направи по-достойно, да обвини световната конспирация в заговор срещу "най-принципния" и пр., но той избра да си покаже мръсното бельо.. с вушения, че е изнасилван... жалка картинка.

32

Анонимен

преди 1 година

Интерпол свали Черепа от списъка с издирвания лица!