226

Дедо

преди 1 година

По скоро след няколко месеца ГЕРБ ще се оттеглят и ще има нови избори , които ще повторят резултата. Но тогава БСП ще участва в коалицията с ГЕРБ,ДПС и ИТН.

225

Анонимен

преди 1 година

Защо гледкаш уплашен, чиче ?

224

Анонимен

преди 1 година

"Но егото ни по-важно ли е от бъдещето на България" -- унищожителят на бъдещето на България се сетил за него когато трябва да спасява задникка си, -- не смее да става премиер -- защо така ?

223

Анонимен

преди 1 година

Обществото ще си каже думата много скоро, крадците и мошениците са едни и същи и не се променят. Историята се повтаря нон-стоп и няма случайности.

222

ВСЕЗНАЙ, ко?

преди 1 година

Виждам във форума писачи, които говорят от името на обществото, тоест от името на всички българи. Те себе си не познават, пък от името на всички взели да правят констатации! ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ И НЕ ГОВОРИ!

221

Анонимен

преди 1 година

Никой не е отписал изчезналите милиарди от тебе, от цялото ти семейство, от членовете на разбойническата ти партия, или почвайте да ги връщате или си носете последствията.

220

Катя

преди 1 година

Ами те плямпачите само това могат.

219

Анонимен

преди 1 година

Отговорни решения взеха и двете партии. Администрации. Обществото одобрява случващото се. Има малка част малоумниции ама те са просто малоумниции. Давайте газ на работата,че има много проблеми.

218

Анонимен

преди 1 година

тоя жираф какъв министър председател ще 2ра мадам йес , ами сега протести до дупка само да влезе това вредно същество във властта

217

Анонимен

преди 1 година

Явно двата отбора прислужници на чужди интереси - ГРОБ и Пълен Провал + Дай България взеха да объркват плановете на кукловодите им от Козяк, докато се ежат един на друг. Дърпали са им ушите явно и сега вече смирени ще се прегърнат. Няма как, налага се да приведат в законна форма планираните от USA ангажименти в агресията им срещу Русия.

216

Storm

преди 1 година

Щом герберюхите реват, значи нещата се развиват в положителна посока!

215

Анонимен

преди 1 година

Грозно, грозно, жалко и низко. Бойко унижи избирателите си. Това не е политика, а жалък алъш вериш.

214

ПОСЛЕДНА НОВИНА

преди 1 година

Бойко ходил в американското посолство.Бил спрян на входа от портиера.С треперещ глас попитал служителя от ЦРУ, дали скоро няма да има молитвенна закуска,че бил гладен за внимание. Портиера извадил някакъв списък с имена и казал,че свободен прозорец има само при Путин,но не за закуска,а за екскурзия до Сибир,без право на връщане Ха хахаха ....

213

ЧЕРВЕНА ВРЪЗКА

преди 1 година

Гешев сложи вратовръзка с цветовете на демократите и ръкавели на републиканцитеАмерика е зад гърба му.Препоръзвам на бай Боздуган да сложи червена връзка със сърп и чук ха хах хаха ,че освен *** ю на когото дари турски поток,няма кой друг да го спаси хах хаха хахха...

212

Анонимен

преди 1 година

От този съюз печели единсвено Възраждане!

211

Анонимен

преди 1 година

Чао ППДБ+ няма да ми липсвате

210

Цв.Цветан-оf

преди 1 година

Борисов предава всички,които го подкрепяха в годините.Сега дойде ред и на избирателите му

209

РАЗПАД НА ГЕРБ

преди 1 година

С този неочакван за някого ход(не и за мен) на Борисов, се слага началото на края на мутренския преход на България.Въпреки, че Гешев има трески за дялане,ако правилно бъде канализирана и подкрепена енергията му,този 30 годушен преход най накрая ще свърши.Аз мисля ,че едва сега идва истинската демокрация и върховенство на закона без Борисов и мутрите му. Браво на ПП-тата,мисля че си изиграха правилно картитеСега просто трябва да застанат зад гърба на Гешев и да завършат започнатото,Желая им успех

208

И кво сега

преди 1 година

Възраждане изгореха май , емиии тва беше сеа ще трябва да си търсят друга работа , руските парици шъ секнат и айде обратно на царевицата .

207

Анонимен

преди 1 година

Еххх Баце,какви ги твориш? Киро те опандизи,тогава отърва кожата благодарение на нас,твоите избиратели,ама сега Гешев като те напъне ,не разчитай пак на подкрепа! Да отървеш панделата не означава да предадеш милион твои избиратели