644

бай Наш

преди 1 година

от многото тарикатлъци на Радев и неговите съветници от БСП и ДС докараха така нещата територията България да управляват най-големите крадци начело с евро комисарката и измисления академик...а за следващите избори ще измислят нови партии начело с нови физиономии...туй е най-лесно

643

Добре е !

преди 1 година

Още днес можем да отчетем , че 50 % от гласувалите за ГЕРБ повече няма дори да се сетят , че има такава партия . А в следващите месеци , подкрепата за ГЕРБ ще е мижавите 4 % . Така се ликвидира партия - с предателство към електората ! Поне се отвори място за нова , истинска народна партия ! Добре е ! Време е !

642

дедо от село

преди 1 година

Клиентите на Гешев БМБ и КПП се разбраха да участват заедно в далаверата "делкане на европари" като избегнат съдебно преследване, останалите партиики останаха с 0 в уравнението, сега ще лаят зад кервана

641

Я па ти..

преди 1 година

До Историк 683 Съобщението за преждевременната смърт на ГЕРБ, е силно пресилено.Тава е само блясък в очите ти.

640

Майната ви....

преди 1 година

До Анонимен 674 Добре вметваш , но гласувай за Възраждане и после да не съжаляваш.Възраждане е най лошото, което мажеше да ни се случи.Глупостите които говори Костадинов , няма да се случат.Разрушават имиджа на България, като член на европейското семейство.

639

анонимен

преди 1 година

всички знаем,че става въпрос за пари и да не ми говорят,че спасяват България щото ми иде да почна да ги замерям с камъни. Това лицемерие трудно ще го понеса, а по принцип съм спокоен човек.

638

Така е ..

преди 1 година

До Българин 671 Този вариант е отново рожба на Борисов. Великан.Спаси държавата на Радев.

637

dd

преди 1 година

За съжаление К. Костадинов се оказа прав, колкото и да не му вярвах.

636

Историк

преди 1 година

Ритуалното самоубийство на спечелилата избори партия е прецедент в световната история ! Такава партия , с такъв лидер , е обречена на гибел ! Е, това политическо "сепуко " може би ще отвори място за истинска партия. ГЕРБ изчезват ! Може би няма да са в следващ Парламент. Както днес няма НДСВ , нама СДС .

635

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Странна тишина се носи от лагера на Ристю Фашиста и генерал Гном. Защо ли? Единственото което се чу, е че няма да участват в правителството. Искат май да излязат сухи от блатото дето сами се насадиха.

634

карачанаков

преди 1 година

Не виждам никъде да се пише за Ачо ,Ачо Гнома дали сам не се удари в камиона за да се прави на герой ,щото той и неговите аверчета твърдяха че Гешев сам си инсценирал атентата ,а сега странно мълчат.

633

ХЕЙ

преди 1 година

НАПРАВЕТЕ НЕЩО ЗА ВСИЧКИ,ПОКАЖЕТЕ ,ЧЕ СТЕ ЧОВЕЦИ,,СЕГА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВАЗИ ГЛЕДА,,

632

Истината

преди 1 година

Идва часът на Възраждане. Насила ги изкарват русофили но лъжата няма как да продължи безкрайно.

631

Реалист

преди 1 година

Харвард шмекерите и Пинокио направиха избора да са придатък на Товеной. От сега нататък ПП и ДБ или ще се слеят с ГЕРБ или ще умрат.

630

Анонимен

преди 1 година

До гласуващия за възраждане. На тях ще им спрат парите като ни приемат в Шенген. Няма смисъл да гласуваш за тях. Там който взел, взел. Затварят кепенците.

629

Анонимен

преди 1 година

И децата на Едип така се споразумяли, но властта променя човек с времето. И накрая не се разбрали и един друг се унищожили. Кой печели тогава, примерно след 9 месеца. Колко символично. Нова партийка е заложена вече да се роди. Инфото изтича на тънки струйки.

628

Анонимен

преди 1 година

На изборите за следващ европарламент ще гласувам за Възраждане. Само да вметна досега не бях гласувал за тях.

627

Анонимен

преди 1 година

Що така ми се чини, че някой е запалил пура извън границите и даже не е български гражданин. Кой превзема държавата с този ротационен вампир. Всички улики водят към харвард, школата за лидери и тем подобни либерал-фашистки нагласии.

626

Бунга Бунга

преди 1 година

Сега започнах да вдявам, че за политиците, думата политика означава кюфте. Първи БСП все за "политики" говореха, После ПП решиха да сменят "политиките'. Сега понеже трябва да се харчат пари от Европа имаме ротационен съюз (софра) за нови "политики". А бе всичко е за едното МУВКАНЕ.

625

Българин

преди 1 година

Пичове, истината е, че вероятно най-добрият вариант за България последните 35 години се случва в момента. Двете най-враждуващи партии са принудени да управляват заедно. Така ще се гледат в пръстите и ще имат достъп дом цялата информация - накратко, ще се контролират една друга на 100% за всичко. От това по-добро за държавата и хората няма.