185

figil

преди 1 година

До ЗАВИРАЧА Точни са, Пешо взима 10хил. лева, а Иван, Жоро, Тошо и т.н 1000-1300, средно взимат 2.700. Да не говорим, че имаше някакви гаври с по 100хил. лева на някои длъжност в сектор вода, енергетика и т.н. Може да погледнеш статисики за социалното неравенство, България е по - зле от африканските държави ! !!

184

ЗАВИРАЧА

преди 1 година

Бреееей къде са тия заплати по над 2700лв в София бе??????????? ФАЛШИВИ НОВИНИ

183

Анонимен

преди 1 година

Дон Чечи напипа мокрия пясък и започна да сънува мокри сънища... Ех, мечти! Поне са безплатни!

182

Дон Чечи ПЛД

преди 1 година

тука такива самохвалковци. ВИе зимайте, аз да пия на жените ви сока, докато вие програмирате, и да разберете нищо неможете да направите, освен да въртите глави и да се сърдите. Два шамара и става всичко в очила. Айде алейкум селям от мааалата

181

Дон Балон

преди 1 година

Това е даже много добре , пада се около 33К лв. годишна заплата. Като се има предвид, че средната заплата в Англия за миналата година е била около 33К паунда.

180

Анонимен

преди 1 година

До Колю от Бяла Слатина Нема къде да бачкат. Още 1 милиона ще поемат на запад.

179

Анонимен

преди 1 година

До Дид Менижъра на Нексо прибира 10 милиона $. Банкерите са не по-малко от 1 милиона $. Цветан Василев имаше замък в Швейцария.

178

Анонимен

преди 1 година

До f Демокрация и трябва за сички да има апартаменти и пари. Ще търпите и ромски език.

177

Анонимен

преди 1 година

До Дид, глупости! тези със заплати над 121 000 на година са едва 24 000 души. Изкривяват е тези, които се осигуряват на минимална, а получават пари в пликове. Демек всички онези 80%, които не могат официално да свържат двата края!

176

f

преди 1 година

ох, стига с тия новини, не можем да му смогнем на селячеството вече. апартаменти няма, място за паркиране няма, не можеш да излезеш да се разходиш, без да мякат и плякат отвсякъде. нещо страшно.

175

Дид

преди 1 година

В София заплатите на висшите мениджъри тръгва от 10 бона.Това изкривява реалната средна заплата,но е добре пък щото наемниците ще искат повече.

174

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

В администрацията работят най-големите бездарници и тъпани в тая държава. Там 75% трябва да бъдат уволнени. Абсурдно е държава от 6.5 млн души да има 300 хил души държавна администрация. 75% уволнения. Поне!

173

arsenalfc

преди 1 година

аз в администрация с образование взимам 850лв. Моя брат като куриер в Германия 2300 ейро нето.

172

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Айтитата си утроиха заплатите, затова са такива нещата. Иначе Пенчо от Льолин *** бахура и се чуди де му е увеличението на заплата и какви ги говорят тия.

171

Анонимен

преди 1 година

Къде това в администрациите ли?

170

Сергей Брин

преди 1 година

МултиМилиардер съм, но Заплатата ми е 1 долар на Година - позволеният минимум!

169

до 178

преди 1 година

Хубавник :) Кои мие улиците, колко често? Къде са детските площадки? Къде са паркингите в центъра? Защо ходя да черпя, за да ходи детето ми на детска градина? Между другото, детската площадка пред вкъщи я чистя аз, а не тези, на които плащам данъци. И обикновените майки седят и си бъркат някъде и идват да ме дисват, че било много работа, нямало смисъл да чистя, вместо те самите да хванат да изчистят. За тях ли да плащам повече данъци? Обяснявай ми ти за армия и данъци.

168

ЛоШо

преди 1 година

Всички правителства досега направиха така, че всички инвестиции да отиват към София. Тази централизация доведе до обезлюдяване на райони и като цяло е вредна за България. Преди години разговарях с един приятел, който тоагава работеше, забележете - Морска Администрация София. Той ми обясняваше как една и съща длъжност в Морска Администрация Варна вземат по-ниска заплата от тази в "централата" ! Дори ми даде пример с други държавни институции. какво остава за частния сектор

167

Анонимен

преди 1 година

До do 172 Болничен ти си плащша. Що държавата ще ти плаща болничен. При 10 бона заплата данъка 10 % че и държавата ще му плаща/

166

АА

преди 1 година

Работя в София , но взимам Видинска заплата. Странно...