31

Анонимен

преди 1 година

Как така са направили акт на детето??? След като става въпрос за малолетно дете, актът трябва да е на името на този, който му е дал да шофира, защото детето не е било самичко в автомобила.

30

Анонимен

преди 1 година

Искам да напиша какво мисля за тоя, но ще го изтрият. Ама вие се сещате.

29

В случая,

преди 1 година

нарушението, е че позволил непълнолетен да шофира, а не с какво скорост е извършено нарушението. Реално, можеше собственика на автомобила да стои на задната седалка примерно, а детето му да "се учи" да шофира. Неправомерно управление на МПС, хлапето е непълнолетно, следователно глобата и отговорността са на собственика на МПС-то, който в случая е и баща на нарушителя. Две нарушения виждам тук.

28

God

преди 1 година

До *** народТочно така е станало, да знаеш. И в закона е указано как трябва да се возят деца. Това че ти не го знаеш, не те оневинява да пишеш глупости.

27

Нончо

преди 1 година

Made in Bulgaria-Лети с 120 км. по магистрала......Тоя Джурналист да си скъса дипломата,и да ходи да копа чушки

26

Анонимен

преди 1 година

А с колко да "лети" на магистралата?! Сега, това, че не е избрал най-доброто място да учи детето си да кара, е друг въпрос... Има си черни и между-селски пътища за целта.

25

Анонимен

преди 1 година

Това си прилича направо на опит за убийство и суицид в едно. Ако не е - тоя е за психиатрия и лечение.

24

Лекар

преди 1 година

Такива не трябва да се размножават! Следващият път в дървото и без невинни жертви

23

Анонимен

преди 1 година

До 18 - Донос е, когато общината каже, че не мжеш да имаш зелена врата, а ти си боядисаш вътрешната в двора зелена и комшията те изколади, защоот ще получи покана за празника на общината и безплатно хапване. НЕ Е ДОНОС, КОГАТО - Видиш ненормалник, да си кара с детето в скута, което е предпоставка за катастрофа, без колани, без нищо със 120-140 км/ч и потърсиш помощ от компетентни органи. Осъзнаваш ли РАЗЛИКАТА - едното е вмешателство и дребнавост, другото спасява живот.

22

Анонимен

преди 1 година

Maлoумниk! И това е неговоро дете, а ти очакваш да мисли за другите... Тоя вместо мозък има възпален ганглий в главата си!

21

Анонимен

преди 1 година

когато няма държава може да лети и с детето на капака. Сега се замислете защо на запад не го правят - защото не само ще му вземат книжката с огромни глоби а сигуро и в затвора ще го вкарат. В Булга ристана слушат само на тояга.

20

Анонимен

преди 1 година

Не само сваляне на номерата на тараттайката му, но и солена глоба! Да си плати за проссттотията!

19

Анонимен

преди 1 година

До Фен на Вики ДжъстисТи явно си доста спряла подметка, не четеш ли, че детето е било в скута му? и ако наистина не виждаш нищо нередно в това, си един от всички заради които затварят пътища почернени семейества от убийци на пътя

18

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Поредния донос. Никой не се занимава ей така с другите на магистралата, защото ще го изметат от потя. Какво като в колата има дете? Забранено е да изпреварваш ли? Това е някой, има нещо общо с полицията и много добре знае кой е този човек. Не го е видял случайно. Последно возило ли се е детето или е шофирало?

17

Баче Кико

преди 1 година

Що да лети, той кара с 20 км под ограничението. Туй все едно аз да летя с 40 в града.

16

недоразбрал

преди 1 година

до 5 Читател: Какво всъщност е ЗДУП?!

15

Анонимен

преди 1 година

направиха акт на 12-годишното дете. След 6 г. като стане на 18 може и да си плати акта.

14

силно загрижЕна

преди 1 година

Фонческо?!

13

...

преди 1 година

Ако искат да намалят скоростта на магистралата на 20 км/ч. Това няма да промени манталитета на подобни при мати!

12

Анонимен

преди 1 година

Защо да лети, ограничението е 140.