116

Васко

преди 1 година

Ротационно и деца ще правят! Лена с Миро един месец,после с Киро ,след това с Бойко. А дъртите свраки как ще ги разпределят ротационно!

115

истински мъж

преди 1 година

Ха-ха-а-а,тиквуний вече е приключен.Още малко,и онези оглупяли негови гласоподаватели,ще се усетят за какво нищожество са гласували.Но това няма да го спаси от ареста,и затвора.Не проумявате ли,че този крадлив павиан, се е умопобъркал от страх,че идва краят му,и прови нещостни лупинги за да се спаси.СЛЕДВА РАЗПАДА НА ГЕРБ,И КАТО ПАРЛАМЕНТАРНА ГРУПА,И КАТО РАЗБОЙНИЧЕСКА ОРГАНИЗАЦИЯ.Това е тъжният ти край,селски разбойнико.Сега идва време на законовото отмъщение,заради 15 г. грабеж .,МУТРО!

114

Ь

преди 1 година

Абе тез вече се подиграват с нас!

113

Анонимен

преди 1 година

И Славчо се омаза съвсем в кал. Некой му даде неколко сребърника за да се отметне от подкрепата. Нали му е дребна душичката. Само се прай на голем патреот, а е я го глей. Недоял.

112

Анонимен

преди 1 година

Това е пълна политическа деградация. Съвисем оглупяха.

111

ББ

преди 1 година

ще съм краен,ПП-ДБ нямат нужда да са управляващи!България трябва да мине през Чистилището и да се събуди,да продаваш бъдещето на децата си срещу 50 лв...на пеевски ограбени от живота ти е...грях!да си платят греховете за да се събудят!останалото е ...глупост!тиквта им давал...оставете го да продължи да им "дава",ако сте разумни!лятото още ще настане Видов ден!!!

110

Анонимен

преди 1 година

ПП/ДБ нямат никаква изгода да приемат кабинет на ГЕРБ, особено след като славуца се отказа от тях! Все едно да си вкарат автогол на празна врата. С 2-ри мандат могат те да поставят условията и да си изберат премиер и даже министри. Като отиде у тях мандата вече ще преговарят с тях!

109

ББ

преди 1 година

Апостола не се е договарял с убийците на Народа ни...будил го е,давал му е Сила и Вяра в собствените му сили!кой разбрал разбра!*** са *** на убиеца путин...отново вървите с дЯвола...отново работите за него предаващи децата си и рода си...вярата си,путин аверите са му...чеченци...и сирийци...мюсюлмани,убиващи православни Украйнци,*** ви правят авери на чеченците и сирийците!!!...пропаганда по гьобелс...по путин...по копейкин!

108

ББ

преди 1 година

ПП-ДБ допускат огромна грешка като кгб ги вкарват в...ама Държавата,те я превзеха,грабеха и убиваха Народа ни!използват ви за да се върнат!ПП-ДБ не са вземали стотици милиони от Божков...не са стройли руски потоци за милиарди от залъците на Българите,не са крали милиарди от ЕС и Българите за...магистрали по които умират децата на България!обяснете го на хората!!!Българите не са ***!вие работите като такива!...и очаквате подкрепа...договарящи..вкарват ви в капани!!!през Чистилището!!!

107

ББ

преди 1 година

искренно работещите за просперитета и благоденствието на България не "играят" с мафиоти и агенти на кгб-щази-дс...ПП-ДБ,другото е предателство и легитимиране,връщане на руската мафия на доган и създадените от него гроб,***,атаки...те са десетки...на власт грабещи България и финансиращи геноцида на Украйна!!!ама нямало бюджет...да плащат гроб пенсийте...милиардери са с ограбеното от пенсионерите...на докторите ..дпс-гроб!ПП-ДБ не са ,управлявали...не са грабили...през чистилището

106

Гаргамел Премиер

преди 1 година

щяла да се менка с Татко-Смърф, докато Мама-Смърф е на работа!

105

Анонимен

преди 1 година

Слави пак се извъртя. ИТН нямало да подкрепят първи мандат понеже никой не ги поканил на разговори. Кукловодите дърпат конците на всички. Изборите са за парлама. Излишно се дават пари за избори.

104

Анонимен

преди 1 година

Ротационен принцип в ЕвроГейско правителство - Мимето по гръб 3 месеца, после по корем! Само не знам какво ще прави другата фльорца, парапетката?

103

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Aми тя единствената партия която предлага политики е партия ПП/ДБ. Друг въпрос, че вие си искате просто някой да ви стъпе на врата.. Защо тогава обвинявате тях за това?

102

Анонимен

преди 1 година

Цялата хватка е да се направи каквото и да е правителство,за да усвоят едни пари от ЕС.Всичко е разпределено и се чакат пачките.Никой не мисли за народа,за бюджета,за законите,които чакат.Изобщо не им пука за хората,те си гледат да си вземат тяхното.

101

Анонимен

преди 1 година

Това връткане на премиери бавно и полека върви към караминьол.

100

Анонимен

преди 1 година

Няма да приемат бюджет докато хората не им клекнат на измишльотините за правителство тип орел,рак и щука.Абсолютно безотговорна мутация измислена от някой болен мозък.Пародия!

99

Ъхъ !

преди 1 година

Желязков, потъвате с Боко във вихрена ротация - толкова сте се врътнали, че няма да имате партия утре, като се събудите !

98

Анонимен

преди 1 година

Да, бе! И как ще накарате премиера да си подаде оставката, за да се завърти следващия премиер? Хептен за балами ни взехте. Ние не сме гласували за ротации. Гласували сме за партия, за политика. Сега каква е тази мешана скара? Кеф ти риба, кеф ти паламуд!? А? Мошеници! Това е подмяна вота на народа.

97

Анонимен

преди 1 година

Тези толупи, *** и вся осталная са толкова нелегитимни и далеч от хората, че не това което приемат не са закони. Това са някакви декрети в нечий интерес, които не виждам защо трябва да спазвам.