76

Мда

преди 1 година

Поне всички видяха , че слави работи за дпс , жалко за изльганите от него бьлгарски избиратели

75

!!!!!

преди 1 година

в гените ни е заложено функция предателство ,така че , ще се намерят предатели .Освен 11-те от ИНТ ,ще се намерят и още 5-6 такива.

74

Мда

преди 1 година

Не вярвам някой да подкрепи - хидроинжинера доган и подчинените му от герб дпсОсвен ако не плати яко

73

Анонимен

преди 1 година

БЮДЖЕТ и по къшлите!!!!

72

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Това е чудесно!

71

Шарлатаните

преди 1 година

са путинските проксита. Изпълняват задачите на Кремъл да има хаос и несигурност в България. Позор за тези национални предатели!

70

Anonimen

преди 1 година

Слави, предаваш избирателите си. Вече ви викат малкото ДПС

69

Анонимен

преди 1 година

Я..а на пп колко не стигат ....40 или повече гласа ,асе канят да командват с БСП ,смешници

68

Public enemies

преди 1 година

Не си ли взеха поука правителство с чалгари колко може да оцелее.

67

Анонимен

преди 1 година

до 90.... Не само 12 чадо ,а още от 1990 година имам такива мисли.И никак не са еретични,а просто така са обърнали нещата,че днес и на тях им пречи вече.Дивият каратист-охранител,дето тичаше покрай лимузината на царя,днес иска да се отърве без съд и присъда.И не само той!А народът разбра,че борбата е за разпределянето на едни пари от ЕС към джобчетата на няколко фамилии и никой не мисли да приема закони за обикновения човек!

66

Анонимен

преди 1 година

И пак да попитам , това наведено влечуго до Мария Габриел змиорка ли е или гущер.Така ли ми се струва , но носи очила и перука.

65

Анонимен

преди 1 година

До 89.....А от кога имаш такива еретични мисли в главата си чадо.Нека те попитам.А 12 години не си ли задаваше тоя въпрост при управлението на кабинетната хунта на Бойо Методиев Борисоф.Тогава, нима правеше разлика между кабинет и народно събрание.Бойко дори не влизаше в народното събрание защото се чувстваше господар на всичко и на всички Единствени Президента го дразнеше..

64

На обратно е

преди 1 година

В България защо всичко е на опаки?Кабинетна република ли сме ние?Нали уж гласуваме за Народно Събрание и от там се гласуват законите,които да изпълнява кабинет?!Все едно да имате претенции кой катаджия ще ви спре на пътя,за да изпълни закона.Кабинетът е един изпълнител,нищо повече.

63

Анонимен

преди 1 година

ко?не!

62

ББ

преди 1 година

Масово по Площадите да заявим на мафията,че повече няма да им позволим да ни ограбват и опозоряват!зеленчуците не са ни "началници"агенти на кгб-дс са продаващи животите на децата ни на путин...финансирани от...ЕНП,с манипулации през тв-та...през златни пръсти като ***,съберете се братя и да дадем шанс на децата си...на Площадите агресивно и смело,ако обичате България и милеете за бъдещето на децата ни!!!

61

ББ

преди 1 година

До Анонименуау,*** бързат за избори,само защото едни прАфесорки и анТрополози баят как русо.об.те щели да управляват България,ще я вадят от ЕС и Нато...платено от ЕНП...с рубли,забравили Народа ни,*** е обслужваща убиец жени и деца...подкрепящите го се вкарват в грях!!!ако убийствата на жени и деца са...политика водеща ви към "просперитет"...имате проблем с...Бог ***!!!справка хитлер!!!колко от вас биха станали съучастници в убийство на жени и деца?гласувате за тях!

60

Анонимен

преди 1 година

Радев разказа играта на България с това бавене. Гласувахме на 2 април, а до 22 май нищо и как хората да вярват, че тия стават за нещо. Вече прозират всички политически далавери.

59

Анонимен

преди 1 година

5 гласа и първите 5 години им липсват!

58

ББ

преди 1 година

До АнонименБахмут е Свободен,Бахмут е Украйна!!!позор за убиващите жени и деца руснаци!!!пропагандата на русия ги води към гибел...Света ни е готов и за ядрена,и хИтлер си "вярваше"...и е мъртав и презрян...това чака всички убиващи мирни жени и деца с цел отнемането на Свобода! путин опозори Русия за векове!!!

57

Анонимен

преди 1 година

До СеверноМакедон Не е нито лепа, нито девойка! Това е ***! А и ние българите не сме го избирали.