199

Анонимен

преди 1 година

Тоя тотално е изфирясал

198

Анонимен

преди 1 година

Китай като почне да работи Русия здраво изодзаде, руснаците ще вземат на бегом да се спасяват в НАТО.

197

Анонимен

преди 1 година

само да уточня - Украина ще е в НАТО , за да защитава Европа , но не от някогашната Руската империя , а от Китайската империя . В общи линии Китай гази и прилапва и поглъща Русия и Сибир - като за закуска .

196

Анонимен

преди 1 година

Въпрос на време е сибирската империйка да се разпадне на орделни губернийки - независими държавички . Които след това една по една също ще влязят в НАТО .

195

Анонимен

преди 1 година

Може изобщо да не знае, че е казал нещо...

194

русия е кенеф

преди 1 година

който се мисли за велика сила

193

Анонимен

преди 1 година

путин здраво ядемазнилайна, направо се е препълнил

192

Вервайте

преди 1 година

Руската икономика по техните данни се е свила с 1,9% за първото тримесечие, разбирайте свила се е с 19% като направим корекция за дезинформацията. Работниците от завода УАЗ стачкуват - не са получавали заплати от три месеца. През това време Китай провежда търговски форум с държавите от централна Азия, без Русия. Цената на газта в Европа падна под 30 евро/мвтч - евтини цени като от преди 5-10 години. Рублата си остава основната валута за авантгардни тапети, нестандартна тоалетна хартия и подпалки

191

Анонимен

преди 1 година

Отломки изкукуригали .болни от Алцхаймер,които скоро няма да намират и устата си ни диктуват правилата.

190

Анонимен

преди 1 година

Поредните глупости изтропани в този сайт - Кисинджър говори за спиране на оръжейните доставки и уреголиране на конфликта чрез преговори! Но това не изнася на недоразуменията, които ни управляват и затова се лъже и манипулира на едро!

189

До канибал

преди 1 година

Хе-хе, расиюшка увеличи вноса си от Китай с 25% за една година, та какво е затворила не знам, знам че без китай се връщат в 18ти век. Иначе и амишите са в затворен кръг на прозводство, но произвеждат с методи и техника от средата на 19 век - коне , рало, каруци и тям подобни.. Независими са, спор няма.

188

999

преди 1 година

,,...а за да се защити Европа от появата на най -добре въоръжената,най-модерната страна с най - малко опитното ръководство."Да не би Кисинджър да говори за обръщане на политическия курс на Украина срещу Европа?

187

До Анонимен 193

преди 1 година

Ха-ха , да, а тавариш Путин се чуди какво да прави с рупиите и юаните, защото самите индийци и китайци не му позволяват да търгува с тях с трети страни от съображения за независимост. А ти вече обърна ли си парите в рубли?

186

до 196

преди 1 година

Това което си написал да не би да го е казал Сталин преди 80 г. все една и съща плоча въртите вече 80 години да не говорим че и правнуците ви учат работят и се развиват на запад, дайте нещо по интересно.

185

Култуков

преди 1 година

За цяла Европа не е имало опасност. Каквото и да разправят друзята за силата на рашка, това не е германската военна машина на хитлер и реална опасност имаше само за Литва, Латвия и Естония, защото са много малки и расия след укрите щеше да се изкуши да посегне на тях. Всички останали държави, отчитайки всички особености, могат да и дадат яко по мордата, включително и ние. Дори тавариш Пиздюхин това го разбира много добре и едва ли би тръгнал за нещо повече, но кой знае, диктаторите се замайват.

184

канибал

преди 1 година

До Споко абе глупост голяма си написал. русия затвори кръгът на стопанството си. само задавалява нуждите си.

183

Анонимен

преди 1 година

Всичко върви към факта, че най-вероятно БРИКС скоро ще има своя собствена национална цифрова валута. И тогава световната икономика ще бъде съвсем различна. Вече днес общият БВП на страните от БРИКС, само пет държави, надвиши този, произведен от Голямата седморка - 31,5% от БВП срещу малко повече от 30% за онези страни, които дълго време носеха короната на най-развитите страни.

182

леля чичо

преди 1 година

какво го е... в... е дядото, той е заминал, след него потоп

181

Анонимен

преди 1 година

До началото на Специалната военна операция на Русия срещу нацисткия режим на територията на бившата УССР делът на долара в световната търговия беше 55%. Днес, само една година след това този дял е 47% - близо 10% спад за 1 година. Ако падне под 35% доларът ще загуби ролята си на световна резервна валута и страните ще загубят окончателно доверието си.

180

НЯКОЙ

преди 1 година

кисинджър - евреин.......