121

Анонимен

преди 1 година

И що така нали трябваше да е обратното?

120

Алекс

преди 1 година

Бездарна статия.Нищо не се разбира.Ученик в гимназията ще направи по-добър анализ.

119

Анонимен

преди 1 година

изклю4ително неграмотно написана статия

118

Анонимен

преди 1 година

по руски дани те там е заровено ку4ето а те са бетер роми в най лошия смисал на думата

117

др0гаре плоскоземи

преди 1 година

1 United States Dollar equals80,00 Russian Ruble 19 May, 23:50 UTC......те това е положението, а вие си избирайте.

116

ганю е проста путка

преди 1 година

изключителноПростаИтъпа. Нарича братушки монголоидни НЕчистоплътни индивиди......пфу

115

Анонимен

преди 1 година

Грета, 'що мълчи? Къде е зелената зелка, екологичните хиени защо са подвилли опашки? Колко е еко да се миткат танкери и газовози по морета и океани, колко е зелено да се регазифицира в крайбрежието и колко е "ефективна" санкцията срещу Раша... "Умните" от ЕС защо допуснаха да се купува руски газ и петрол в Европа, по най-абсурдния начин и къде е зелената политика, защо се легализира корупцията и комисионерството в този сектор. И се занемаряват, унищожават тръбите, които спестяват пари и природа

114

Анонимен

преди 1 година

А бабите Ви на село вътрешни тоалетни имат ли. Ама ако не беше СССР, още щяха и кирпичени къщи да живеят. -- А и електричество нямаше да имат, не само на село но и "гоумия" град...

113

Анонимен

преди 1 година

Психаре, а честито ФБР е под ударите на конгреса, защото са лъгали за Руско вмешателство в изборите на САЩ... Както се и очакваше, либералните психопати са участвали в измамата...

112

Анонимен

преди 1 година

Другаре, а честито Рогозин заявява, че ще създаде ЧВК, в интервю с депутат от Думата оплю Пригожин(,, Престъпник с банда затворници"), Шойгу и Герасимов също нищо не ставало от тях, както и от Кадиров. В момента в Расия има 33 ЧВК, даже някой губернатори са с армия.Всички взайнмо се оплюват. Омразата срещу гнилият запад, бившите приятелски страни, се стоварва и върху руснацитв които взаимно ще се издат.Тези ЧВК няма да се бият с Украйна, а по между си, кой да "кара влака" след Путин.

111

Анонимен

преди 1 година

Руските приходи растат след като преоринтираха продажбите на изток, а тук грантаджията се опитва да прокарава опорки за "безценица" . Те ей така растат приходите, с опорки тип гроздето е кисело.

110

Да попитам

преди 1 година

А бабите Ви на село вътрешни тоалетни имат ли. Ама ако не беше СССР, още щяха и кирпичени къщи да живеят. Пък ако вместо комунизъм беше дошъл капитализма, половината щяха и на бостана да живеят, щото и мостове нямаше да има да се крият под тях, както правят голяма част от хамериканците.

109

Шизофреници

преди 1 година

Всичкото зло което се било случило на България след промените било заради Русия. Аре малко по -сериозно, моля Ви гринговци. И както обикновено, няма факти.

108

Георги

преди 1 година

Една над друга две статии "Русия ще фалира", "Приходите на Русия растът" :). Не знам до колко са запознати читателите с народопсихологията на обикновенния Руснак!.. на практика те не могат да фалират, защото са свикнали да живеят с мизерия, която 90% от Европейците не могат да си представят. Руснаците винаги са страдали най-много заради управляващите си, но самата държава няма как да фалира. Те държат 60-70% от природните ресурси.. как ще фалират :) ?!

107

Анонимен

преди 1 година

Най-якото е, че Китай и Индия купуват на половин цена! Рашкостан фалира

106

Карпачев

преди 1 година

В отговор на срещата на Г7, Китай направи среща с други 5 топ икономики в Азия. Ина двете срещи расиюшка не присъстваше. Страна от 3тия свят какво да прави между големите?

105

Анонимен

преди 1 година

Бг още се държи на руски нефт. Но догодина ес спира и за бг и ще трябва да внася скъп арапски но през босфора няма начин и остава само Гърция а там е двойно по-скъп и нова хиперинфлация.

104

Тираджията Z

преди 1 година

И мойте ще нарастнат тая вечер.Приготвил съм 2 туби.После като спра ще ги напълня с топла нафта.

103

дедо Ташунко

преди 1 година

Юанът не е световна валута. Не защото няма потенциал, а защото китайците не позволяват разплащане в юаини между трети страни. Ако имате юани може да търгувате само с Китай. Доларът си остава универсалното разплащателно средство и така ще бъде за дълги години наред.

102

Мдааа

преди 1 година

Аз като ви казвам че това във Украйна е цирк тука разни хора развиват тези!