72

Анонимен

преди 1 година

До 73 Ти добре ли си бе.Правата ги държала Индия.Индия има частичен лиценз само да произвежда ,ама искаше цял и руснаците не го дадоха,защото имаха вече горчивия опит от Ирак .Абе като пишете нещо ,първо се поинтересувайте,че се излагате с тия глупости,където ги пишете.

71

До 70

преди 1 година

Няма как да знаем дали струват нещо след като никога не са ползвани. А и няма как да сравняваш Пейтриът със С-400 , след като двете системи са коренно различни. Тъй като Руснаците наблягат на ракетите, Пейтриът е създаден предимно за отбрана от тях. И обратното, НАТО (САЩ) разчитат повече на авиацията и следователно силата на С-400 е там.

70

Анонимен

преди 1 година

Тоя Пейтриът,който е около Киев няма как да стигне до самолетите на руска територия,няма толкова голям обхват,ама като някой е необразован от къде да знае .

69

Боби

преди 1 година

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЕДИН ЗРК? Очи и Уши - Обзорен радилокарор и радиостанция за получаване на данни от общот командване(2 и 3 основна цел) Команден пункт - МОЗЪКЪТ но той винаги е скрит може да е на километри разстояние. Сърцето: Радиолокатор за откриване на цели и насочване на ракети(първа цел уцелят ли го Край с комплекса) и Юмруците - пусковите установки със заредени ракети.

68

Оппа

преди 1 година

Не говори гоп, пока не попрьlгнал! А така! Международната преса цитира Белия дом, относно "странното" разбиване на 2 руски СУ и 2 хеликоптера преди няколк дни на Руска територия. Относно изтребителите бомбари, възможно е украин Пейтриът да е свалила руски самолет през изминалата седмица хахаха. А кремлевската психушка, стигна до там да твърди че собствен им ПВО ги свалило по грешка. Нещо което осмяха самите руски граждани. Закривай северното WC. Тази комедия,или безкраен анекдот Камаз.

67

Анонимен

преди 1 година

До Боби 69 Боби, цитираш ми данни за 2021 година. Ние говорим за 2023 и след нея. Просто забрави че някой ще купува руско оръжие след срамния разгром и позор на руската военна техника в Украйна.

66

Анонимен

преди 1 година

До Боби, правата за т-90 се държат от Индия, без тяхно съгласие русия неможе да произведе и продаде 1 танк

65

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, то само вие русофилите не вдянахте защо Турция купи руските ПВО системи, ами да те светна, за да си усъвършенства дроновете, и да ги направи по трудно уязвими на руските ПВО системи, сигурен съм че рашкитее вече горчиво съжаляват за това, но това не пречи да си тролите

64

Анонимен

преди 1 година

Patriots изпълняват изключително успешно мисията си в Окрайна. Така се крият, че никой не може да ги намери.

63

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 68 Оборудва се с С400 а не С300, не защото струват нещо а защото крадеца Ердоган гушна от сделката 2 милиарда евро.

62

Боби

преди 1 година

До Анонимен "че вече никой не купува руско оръжие." Малко Факти. Износа на Храни от РФ е с по-голям обем от износа на Оръжие. Русия е на трето място по износ на оръжия в световен мащаб сещаш се кои са първите две. Независимо от СВО Москва си изпълнява договорите за доставка на всякакви оръжия и самолети... А за обеми ... Примерно Индия Сглобява 900 Т-90СМ(експортна версия на Т-90М Прорив) Тоест независимо от СВО за индия УВЗ произвежда чаркалаци за танкове и за Индия...

61

Анонимен

преди 1 година

Не бе, никой не купува...затова Турция-члрн на НАТО се оборудва с Ц-300, вместо натовски Пейтриът.

60

До 66

преди 1 година

Не купуват, защото Русия не продават, а даряват олово и ракети безвъзмездно на Украинските нацисти.

59

Анонимен

преди 1 година

До До 62 Така се сринаха акциите на американския ВПК, че вече никой не купува руско оръжие.

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 63 Една шепа русофили се опитват да закачат България за раздрънканата каручка Русия, ама няма да ви се получи господа предатели българомразци.

57

До 62

преди 1 година

Те щот Пейтриът свалят всичко, затова акциите на Райтеон се сринаха откакто предоставиха системите на Украйна. И най-вече последната една седмица. Та това което ние не знаем други го знаят, но не го обявяват публично.

56

Анонимен

преди 1 година

До 62 Пий си хапчетата,никой нямаше да се занимава с кирливата Украйна,ако не бяхте допъзели тук и да сеете интриги.Та даже гордо да заявявате,че манипулирате лайкове.

55

Анонимен

преди 1 година

Пропагандистите на Кремъл млъкнаха като бити п....и за унищожаване на центровете за вземане на решения след погрома на недоделките Кинжал от Пейтриът.

54

Анонимен

преди 1 година

До БТА БТА е образец на "независима" от Русия агенция.

53

Анонимен

преди 1 година

До БТА Иска ви се да е така ама не е. Ако беше така както казва рупора на ТАСС агенция БТА Путин щеше да награди създателите на Кинжал а не да ги вкарва в затвора.