9

Анонимен

преди 1 година

Американският посланик пак обикаля министрите на България по списък. Всичко живо мълчи! Гък няма. Докато Гешев беше в щатите, Мъртън беше при Зарков. Напълно случайно! И супер скандално! Само си представете Митрофанова да посещава министерските кабинети по списък!!! Ще бъде НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ. А при американският посланик си е в реда на нещата, на никой не му прави впечатление, не е НАМЕСА. Съжалявам, че се повтарям постоянно. Но като валят всеки ден жаби, не мога да казвам, че валят рози.

8

Сега

преди 1 година

Някой направи погрешната стъпка и тя, лавината тръгна няма спиране така че някой ако си мислят че ще им се раз мине иопъват въжето да измъкнат дружките си ще бъдат затрупани за дълго време

7

Анонимен

преди 1 година

А дано а *** надали. Бг няма да се оправи че прокурора ще бъде съден. Ститици дела потъват и се спират.

6

Анонимен

преди 1 година

Оня американец нали нареди да се смени Гешев,няма страшно важното е да служим на чужди държави .Същото като в Украйна .

5

Анонимен

преди 1 година

Явно доста хора ги е шубе от главния каскет след като с такава скорост от различните партии се сдушиха за да му видят сметката.

4

Анонимен

преди 1 година

Сорос ги е натисна,та въздух не могат да си вземат на всички фронтове.Назнапете Христо Иванов ,без един ден трудов стаж,та да мирясат.То и без това България е закрита.Не съм фен на Гешев,но вие сте лакеи.

3

Анонимен

преди 1 година

Айде действайте че човека му писна да чака в Дубай

2

Анонимен

преди 1 година

Г ани6овска работа и игра на политици.

1

Реалист

преди 1 година

А бе как не разбират, че всичко опира до хората? Какво като го разследват главния прокурор или дори ако премахнат изобщо този пост? Каква е гаранцията, че редовите прокурори, които отговарят за определени дела, няма да са зависими от политици, олигарси или мутри?