10

Анонимен

преди 1 година

"за покупка на американско военно оборудване при определени условия - ако ние предоставим на Украйна стара съветска техника." --- Значи те благосклонно ще ни ПОЗВОЛЯТ да си КУПИМ американско оръжие, ако ПОДАРИМ нашето на украйна? Сериозно, това ли е офертата?!? Ами не мерси, не знам да има толкова големи балъци на тоя свят, че да се вържат.

9

Ужас

преди 1 година

Страната на сериалите!! Гешев срещу Сарафов Мирчев срещу едиси кой ! Абе голема работа е България! А народа го возят със катафалки стотици на ден! Понеже имаме здравеопазване пътища честа храна и тн и тн! Дано скоро пуснат последните серий и да се свършва със този траурен филм България!

8

Иванчо

преди 1 година

Когато напълно неграмотен по военни въпроси запъртък се пъчи да ги коментира е трагично. Когато пък го прави възпитаник на Адамов вече е и комично, защото и там е същия инфантил.

7

Анонимен

преди 1 година

Оръжие даряваме само заедно с един градски десен боец в него, като Мирчев.

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - за какво ще "им дойде времето"?

5

Анонимен

преди 1 година

Абе вие не разбрахте ли,че ако дадеш на американците пари за оръжие е все едно да оставиш куфар пълен с пари в Столипиново...нищо няма да видим ако си дадем оръжията,даже вчера американците са посъветвали да си поддържаме МиГовете следващите 10 година...не ги ли разбрахте вече тия прословути демократични бизнесмени зад океана,че са само едни големи крадци...

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - остана само белото да споменеш, за да се впишеш във всички копейкаджийски идеали. Се миролюбци бе! Не личи много по агресивно-невралгичния тон в стил Възраждане, ама мир бабо, мир! Папагал русофилски!

3

Анонимен

преди 1 година

Митьо Драката е руски слуга

2

Анонимен

преди 1 година

ЦИРК!

1

Анонимен

преди 1 година

Баzи усърдието! Кво добихме в последните 30 години?! Червен вятър?