35

Анонимен

преди 1 година

А защо е нужен ЕС, БРИКС и всякакви други картели ? Дайте да разваляме седянката ... и всеки да покаже собствените си умения и постижения! Обаче ако се направи проучване ще се окаже че хората взападния свят са ги инфантилизирани и сами нищо не могат! Световната банка и Международния валутен фонд са единствените кредитори на страни по света , не ти е нужно оръжие да превземеш някой -трябва ти писалка и лист хартия и подпис! Време е да порастнете и да не чакате спасение като деца.А демокрацията умря напълно с онези сертификати в телефоните ,нали помните ?Чекираш че си ваксиниран се в магазин

34

Анонимен

преди 1 година

"Абе ей цитатчика никой не ти коментира мнението. Къде се намираш бе. Света не се върти около теб. Дори не сме те прочели." - Щом не си прочел коментара ми, как точно разбра, че те цитирам? ... :) ...

33

Анонимен

преди 1 година

"Напротив. Много добре потдържана илюзия е че нищо не зависи от хората." - Не твърдя подобно нещо с долния си коментар. За теб ЕС/БРИКС всичко ли е? От теб и мен не зависи дали ще сме в ЕС или в БРИКС. От теб и мен зависят други неща. Едно от тях е да не заблуждаваш останалите... :) Друго е да се грижиш за моралното развитие на хората около теб и обществото. Ако си измамник, дали сме в ЕС или БРИКС няма значение. Ако си Човек, тогава пак няма значение... :) Такива неща се опитвам да споделя...

32

Bypcтoegът Xaнc

преди 1 година

Xa тaka, xa тaka, тpeбaт мющepии!

31

Анонимен

преди 1 година

Защо се палите толкова? Да не мислите, че зависи от нас дали ще сме в ЕС или БРИКС? хахах Хит_лер питал ли ни е дали искаме да сме с него? Комунистите питали ли са? За НАТО и ЕС питаха ли ни? ... :) ... Ако БРИКС някой ден стане толкова влиятелен, че да може да си позволи да ни присъедини и нас, ще го направят и няма да питат никой тук. Естествено известно време след това ще се разпадне, както всички останали империи, които решават, че ще управляват Балканите. Да видим ЕС и НАТО докога ще карат.

30

Анонимен

преди 1 година

Много бг останаха изненадани че ЕС не подкрепи протестите у нас. Ами как да ги подкрепи като кражбите са ежедневие и политика навсякъде камоли у нас.

29

Анонимен

преди 1 година

А защо не към руският мир , нали всичко там е мед и масло

28

Анонимен

преди 1 година

В ЕС е гадно, в САЩ е гадно, в Канада е гадно... Е явно путинофилите са мазохисти и искат винаги да им е гадно... Все в тези страни бягат от "рая" на Путин...

27

Анонимен

преди 1 година

Мая Санду се опитва да нанесе на страната си непоправими вреди каквито нанесе на Финландия управлението на Сана Марин която не само че беше изритана от властта ами партията и остана трета. Лиз Тейлър беше още по зле.

26

Анонимен

преди 1 година

Драскате минуси, а путинофилите? Истината боли...

25

Анонимен

преди 1 година

"Алекс няма как да е прав защото предполагам е седнал или дори легнал но все тая." - Защо реши така? Ти прав не можеш ли да пишеш?

24

Алекс

преди 1 година

До Това е посоката Защо все още си в прогнилия ЕС? Стягай куфара и смело към БРИКС.Обаче там не се знае дали ще имаш клавиатура,от която да ръсиш "мъдрости".

23

Анонимен

преди 1 година

Алекс няма как да е прав защото предполагам е седнал или дори легнал но все тая.

22

Това е посоката

преди 1 година

Истината мурджо, е членството ни в БРИКС, където е БЪДЕЩЕТО ни бе, писдосъ !В момента повече от половината от населението на планетата е там,с 60% на полезните изкопаеми и суровини.Това са Китай, Индия, Русия, Бразилия, Южна Африка, Венецуела,Саудитска Арабия и други. Очаква се до 6 месеца да създадат и собствена валута. Като още 12 страни са подали молби за членство.Докато България в съюз с прогнилия и изчезващия "благоденствуващ"Запад, ще върви бавно и сигурно към . . .ДЪНОТО !

21

Анонимен

преди 1 година

До Алекс - Прав си, но какво ще ни спаси от агресията на НАТО и ЕС? Малко акъл в главата няма да навреди... :)

20

Алекс

преди 1 година

НАТО и ЕС-единственото спасение от руската агресия.

19

до 22

преди 1 година

Пич, пии си хапчетата. Това 8-ия коментар ли ти е? Мии си краката и лягай да спиш хахаха

18

Анонимен

преди 1 година

Като гледа коментарите на *** в нета в българските сайтове човек и веднага разбира защо България е най-пропадналата страна в ЕС. Толкова комунистически *** няма в нито една страна от ЕС. Но после искат тези ватенки европейски заплати и пенсии... Как да стане? Вие мечтаете за КНДР, а искате всичко да ви е като във ФРГ... Щом мечтаете за КНДР, получавате КНДР.

17

Анонимен

преди 1 година

Защо им е протест, който да доказвал, че искат в ЕС? Нали са демократична държава, да направят референдум или не им стиска... :)

16

Зеленска

преди 1 година

тая не е била актьор но добре се справя с демагогията и патоса!