190

Анонимен

преди 1 година

най-хубавия ден когато ес се разпадне и всеки си продължи по пътя

189

Зелника

преди 1 година

Малко са ,още и още трябва и колкото дадеш ,повече няма да ги видиш! Само не знам какви са тези европейци дето го търпят това ограбване за една кауза загубена! Айде ние сме овча нация ама колкото може и нас ще острижат!

188

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ОЛШИНСТВОТО БЪЛГАРИ НЕ СА СИ ИЗГУБИЛИ КЪЛА КАТОВААЛНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА Е.С..ЩЕ ДАВАТЕ ПАРИ НА УКРАИНА ДА ПРОДЪЛЖИ ДА СЕ БИЕ И ТОВА БИЛО ЗА МИР?ТАЗИ *** ОТ БРЮКСЕЛ Е ПОДЧИНЕНА НА САЩ И ЩЕ НИ ВКАРАТ ВЪВ ВОИНА С РУСИЯ.

187

неразбрал

преди 1 година

Какво общо има ЕС и жалкото НАТО, с фашизма в Укрия?Защо трябва да плащаме за интересите на ФАЩ и слугите им?До кога ще козируваме на ФАЩ , които хвърляха бомби над София ,Враца и още над 140 мирни български градове и села?

186

Офф ,да се омитат

преди 1 година

На фекална Оссрайна можем да изпратим само евраджендъри ,натовци ,атлантици , укрофили и краварски прислужници!!!Моля всички представители на тези групи веднага да тръгнат към Киев.Така хем ще се изчистим от предатели и продажници ,хем ще си спестим милиарди от изхранването на чужди слуги.

185

Цирк дьо Кремл

преди 1 година

Понеже санкциите на работят, и военната подкрепа на Украйна е било пари на вятъра, затова руските ботове не спряха да реват като драни. По 5 пейтриъта и 10 хаймарса унищожават на ден. Нема снимки, видео, свидетели или каквито и да е доказателства, ама унищожавали. Руски панаир

184

Анонимен

преди 1 година

Затова толкова напън да направят редовно правителство и да се разпореждат с парите ни на принципа "Кот каже началството в Брюксел..." Гербаджии, доносници, турци и комунисти водят люта битка кой да прислугва на висшата каста в ЕС. Толкова унизена и подчинена родината ни не е била, дори когато победена е подписала условията на договора от Ньой. Защото все пак този договор е подписан от загубила, но все още суверенна държава, докато днес тази държава е една постмодерна колония. Срам ме е

183

Анонимен

преди 1 година

За ЕС санкции и подаръци за Украйна , а за САЩ и Англия --ПЕЧАЛБИТЕ !

182

Анонимен

преди 1 година

Старческата деменция не прощава ...

181

Анонимен

преди 1 година

Значи вчера махат прага на мито за стоки, днес 4.6 млрд. и още 3.5???? Май гражданите на европа тотално деградираха, и им харесва това.

180

Анонимен

преди 1 година

А британците и щатите защо само ПРОДАВАТ , а не ПОДАРЯВАТ ?До кога ЕС ще ги носи на гърбът си , като пръскачка из лозе ?

179

Анонимен

преди 1 година

Още пари ще ви искат за механизма за "подкрепа за мира". Отваряйте кесиите , че свършват парите на евроатлантическите марионетни правителства у нас. Ще ви вдигат данъците.... Трябва да победим....

178

Абе натовци и евро-

преди 1 година

някакви! Борел е гаден комунист! Вижте в коя партия членува - Испанска социалистическа работническа партия. Като сте такива борци за демокрация свалете го от поста тоя дядо! :D

177

нее

преди 1 година

До КосмонавтКойто обича Русия, я обича. Любовта не се влияе от мощ, пари и келепир. Не вървим след победителите непременно. Както Америка си има кой да я обича, така и Русия.

176

Анонимен

преди 1 година

Испански прислужник на сащ пуснат с парашут на висок пост. Докога?

175

Анонимен

преди 1 година

Този има много гнусна физиономия -- пасва точно на крадец на милиарди.

174

Космонавт

преди 1 година

До 199 Ами Русия всекки ден изпраща още и още атакуващо месо.

173

Космонавт

преди 1 година

До Бай... Реви ве, ревтуни, плачи, искам да се озлобяваш в безсилието си. Русия издъхва, свърши, край, овър, финито :))

172

Анонимен

преди 1 година

Е всеки ден уж наблюдаваме това срутване на Русия и всеки ден се праща още и още.Май някой не си е пил хапчетата като разни космонавти.

171

Анонимен

преди 1 година

После се питате къде са 5-те милиарда от бюджета.И искат да намалят пенсиите, защото много ги повишили...И депутатите си увеличават заплатите на 3 месеца с по една надхвърляща минималната заплата сума......"и Господ гледа тих, невъзмутим"... Иван Вазов, Батак