23

до 30

преди 1 година

Обеднен,обеднен ,ама колко да е? Сега чета за повишен гама фон в Полша! Това ще се отрази на здравето на хората след 5-10 години! А Англия потрива доволно ръчички!

22

Анонимен

преди 1 година

До до 17. Случи се. Ако руснаците ползваха обеднен уран щеше да врещиш, че ще те разболеят от рак, но нали е демократичен нищо им няма на хората.

21

Анонимен

преди 1 година

скапаното Бг образувание :):):) Образованието му виновно на каиша.

20

до 17

преди 1 година

Абе неграмотен,то затова се казва обеднен уран,защото радиацията е малка! Великобритания няма да действа с истински уран! Когато бомбандираха Сърбия да не им се случи нещо? По точно случи се ,сърбите се напикаха от страх и вдигнаха белите кюлоти на майките си хахахахаааааа

19

АнонимеН

преди 1 година

ИЗБОРИТЕ ПОКАЗАХА , ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е С ПУТАНГУТАНИТЕ А Е НА СТРАНАТА НА УКРАЙНА КОЯТО РЕАЛНО НИ Е ОСВОБОДИЛА ОТ ТУРСКО РОБСТВО ЗАЕДНО С ХРИСТИЯНСКИЯ РУСКИ ЦАР УБИТ ОТ ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ! ВСЕКИ КОЙТО Е НА СТРАНАТА НА ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В МОРДОРСКОВИЯ Е ПРЕДАТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ ВЗИМАШ СТРАНАТА НА УБИЙЦИТЕ НА ОСВОБОДИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!

18

Анонимен

преди 1 година

Да толкова са. Затова се бият като на Кънтърстрайк 5-10 един срещу друг с по едно две оръдия един два танка един два бронетранспортьора тук там някой самолет пусне някоя ракета и сновно си играят с квадрокоптери и цялата война се води около един град без значение.

17

Гиб Мелсън

преди 1 година

400 хиляди. Смятай. Ние не можем да поддържаме 30 хилядна армия в мирно време, те поддържат 400 хилядна армия в бойно време. Къде са те? Къде сме ние? Дано не става никога война, че за три месеца конфликт няма да имаме нито един войник или офицер. Всички ще са занулени а нямаме какво да мобилизираме. Станахме народ от сервитъорки и тираджии.

16

Анонимен

преди 1 година

Къде са командващите Залужни и Танцюра? Какво казва украинското военно разузнаване за тяхното отсъствие? Пияни ли са? Убити ли са?

15

Анонимен

преди 1 година

До 19 ЗаТепанеСаРушиститеАбе ти да не си пил грешни хапчета , че нещо не се разбира какво си надраскал

14

Анонимен

преди 1 година

Тея не са ли чули че в Украйна бият лошо?

13

Анонимен

преди 1 година

До 17 КОВАРСТВОТО НА ПУТИНРано си се надрусал бепедал софииски ? Тая нощ си бил на сухо май

12

Анонимен

преди 1 година

Дръжте се руски братя!Българският народ е с вас!

11

КОВАРСТВОТО НА ПУТИН

преди 1 година

Русия подло удари тила на Украйна,като взриви боеприпаси с обеднен уран в Хмелницки,Западната част на страната! Да,това е подлост,която трябва да се накаже! В момента дозиметричните станции показват в пъти повече увеличен радиоактивен фон и облка,който се движи на запад! Хората масово напускат района на атаката,а в Полша се води мониторинг! Русия е виновна за всичко това и трябва да бъде спряна с ядренна атака от НАТО!

10

уви

преди 1 година

зомбираните руснаци са много повече. Войната ще продължи, докато станат 4 милиона на фронта....и путин отиде при крайцера Москва....

9

Анонимен

преди 1 година

Путин не иска инвалиди да храни цял живот. Да източват Здравната каса и НОИ.

8

Анонимен

преди 1 година

До Всички ще са убити.... написаното от теб е лъжа и ти го знаеш подлец си ти.

7

да

преди 1 година

щом захапаха киев, значи украйна ще бъде изтрита от картата! няма да я оставят да я има, пък то и украинци няма - избягаха, избиха ги...

6

Явно

преди 1 година

Нема да остане ни един от нацистите от уткостан скоро

5

Анонимен

преди 1 година

10 хиляди се сражават, 390 хиляди ги пазят да не избягат.

4

На фронта

преди 1 година

Армията на урките е в пълен разпад. Украината си замина