117

До 130

преди 1 година

Оживелите мутри се преместиха от улиците в държавни учреждения, офиси, партии основаха. Еволюционната теория за маймуните е доказана. :)

116

ГЕРЕН

преди 1 година

ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е ВОЕНЕН ЛЕТЕЦ КОЙТО НЕ ВЕДНЪЖ Е РИСКУВАЛ ЖИВОТА СИ ПРИ ПОЛЕТ. НЕ Е СТРАХЛИВ И ЛИГАВЕ КЪТ ПЛЕВНЬО. НЕ Е С МАФИЯТА И НЯМА КАСИЧКИ ЕВРА КЮЛЧЕТА КЪЩИ В БАРСА ЖИВЕЕ СИ СКРОМНО. КАЗВАТЕ ЧЕ ТОЙ СЪЗДАЛ ПП-ДБ. ДА ТАКА Е, НО ЗА ДА СЛУЖАТ НА НАРОДА. ДА РАЗСЛЕДВАТ КОРУПЦИЯТА КРАЖБИТЕ А НЕ ДА СЛУЖАТ НА СУАЩ. БАВНО СПОКОЙНО И С АКЪЛ ЩЕ ИМ ВИДИ СМЕТКИТЕ.

115

Революционер

преди 1 година

Дайте им оръжия и да се почват. :))

114

Анонимен

преди 1 година

И Бойко преди време изрева ,че Доган подготвя убийството му.А все още и двамата си живеят царски .

113

Анонимен

преди 1 година

Тия шЪ сЪ опраАт , да му мисли Борисов , много яко се е овъртял в мноО кафяви ...л.й.на .. !

112

Управител на фирма

преди 1 година

Пуканките са за американците. Такива са Байдън и Тръмп. Ние пък сме си българи, въпреки че не сме нито настоящи, нито пък бивши президенти. Нито на Българията ни, нито пък на Щатите им. Честита 2023 г. на тези, които все още си нямат бюджети. А пък, те са толкоав много. Дори и прокурори не сме. Апък на тях им правят атентати.

111

Анонимен

преди 1 година

Гешката президент! Подметка на мафията с години, а ся на борец срещу нея че ми се прави!

110

Анонимен

преди 1 година

Ако алтернативата на Гешев е Сарафов, съмнявам се това да е най-доброто за народа. Виж за всякакви други политически и бизнес кръгове не мога да кажа.

109

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантическите слуги се хванаха за гушите и извадиха ятаганите.Досущ като в една пиратска шайка,която се разпада.Вече имаме всеки срещу всеки,всички срещу всеки,всеки срещу всички,всички срещу всички и т.н.Вземасйте пуканките и гледайте евроатлантическия сеир.

108

Зозо

преди 1 година

Ся Гешо като го вкарат в панделата и Сийка Милфова остане свободна... Ох котьооооооо

107

АНГЕЛ

преди 1 година

Сарафката ще изяде дървото. Във Фейса масово хората подкрепят Гешев в борбата му срещу Боко Тиквун .На мен също започна да ми става симпатичен.

106

Анонимен

преди 1 година

Хахахахахаха, не мога повече, знам, че е тъжно но такъв цирк, отдавна не бях гледал.

105

:)

преди 1 година

Какво гледаме? "За няколко кюлчета повече" или "За каскета на един прокурор"? :):):)

104

Гражданин

преди 1 година

Пълен цирк!Как Сарафов пет години си седеше под крилото на Гешев а сега разбра истината за своя началник ? И то точно в момента за нов мандат на главен прокурор

103

MILLIONERS

преди 1 година

Нещата с проблемите в българската прокуратура са ми повече от ясни. Дори и тези с правителствата. Щом не искат да поканят г-н Марио Драги за министър председател, поне г-н ВАСИЛ БОЖКОВ да поканят. Лично аз, бих отказал да плащам заеми, които ги е вземал Бойкото им борисов от Банкя. Той е от ВЕЛИНГРАД, а аз пък съм от ЛОВЕШКАТА. We are the Bulgarians.

102

Сифилиско

преди 1 година

От всичко успях да потвърдя, че буквално няма държава от няколко години вече и живеем в някакъв мир просто защото сме на проветриво място, където никой от големите не желае да разбутва.

101

Сапьор

преди 1 година

"Бях точен с парите" каза че взривът бил самоделен от подръчни материали и бил за сплашване, докато Я.Тодоров твърди че взривът бил специален, военен, и бил за убиване като осколките летели с няколко хиляди км.ч. На кой да вярваш?

100

Change of the money

преди 1 година

Г-н Васил Божков си е от най-добрите български дилъри на извънборсовите пазари, А пък, тези на валутите са си точно такива. Магурата стрийт е негова. Аз пък съм ходил на бригади близо до пещерата Магура, Но ги разбирам нещата с валутните пазари, почти колкото г-н Джордж Сорос. А и тези от обменното бюро Kикар са ми ГОЛЕМИ ПРИЯТЕЛИ.

99

Bg

преди 1 година

Искам каскета да ги арестува ! Супер кеф ще е ! Баце при бай Ставри !

98

Анонимен

преди 1 година

Требе да ги наемат в Холивуд за сценаристи или актьори, голем филм е това, може би и сериал :)))