319

Анонимен

преди 1 година

Тая празна гилза от снаряд къде ще я носи укъра?

318

ЧВК

преди 1 година

В чм разница между Гитлером и Путиным ? Гитлер не называл евреев братским народом.

317

От цирка

преди 1 година

Ние от котките в Украйна не искаме да живеем във война. Глутница кучета казаха, че подкрепят войната. Търсете си убежища.

316

руските ботове

преди 1 година

се излагат. Пускат коментари на руския Язик, като забравят да ги претакат през преводач преди това, пускат линкове към проруски сайтове с "факти", като забравят че в България много са блокирани от една година. Викат за геноцид с социални мрежи с потребители деца. Майка си ще продадат за малко рубли. Смешни са.

315

Анонимен

преди 1 година

Украйнците им го набиват яко в мазни мордорски ***. ове.

314

Анонимен

преди 1 година

Руснаците не са обсаждали Киев, за да го е спасявал някой. Украинците излъгаха руснаците, че ще стигнат до примирие и руснаците затова се изтеглиха през април миналата година. Войната от тогава вече не е между Украина и Русия а задочен сблъсък между Русия и НАТО. Ако това не ви притеснява, не знам какво би...

313

слава на илон мъск

преди 1 година

В Twitter Мъск влезе в дискусия с един от потребителите, който изрази мнение, че Сорос уж е имал добри намерения.В отговор Мъск каза, че смята обратното. Според него Сорос възнамерява да унищожи самата тъкан на цивилизацията.Сорос мрази човечеството, каза той.

312

контраофанзпровала

преди 1 година

Прехвалените джавелинчета удрят руските танкове два пъти а танковете продължават да водят настъпателен бой без никакви повреди хахахахахhttps://radiosputnik.ria.ru/20230512/artemovsk-1871416206.htmlкато гледам отстъпващите украински войни на преклонна възраст, добре че русите не ги целят а ги оставят да се измъкнат от фронта където са натикани от своя елит от превратаджии

311

ГОЛА ЗАПАДНА ПРОПАГА

преди 1 година

СЛАВНАТА УКРОАРМИЯ БЯГА ПРЕД РУСКИТЕ ТАНКОВЕ ОКОЛО БАХМУТ ГЛЕДАЙТЕ, ЕТО КАК КОНТРАОФАНЗИВАТА БИВА РАПЕРУШИНЕНАhttps://radiosputnik.ria.ru/20230512/artemovsk-1871416206.html

310

Анонимен

преди 1 година

ВАРВАРСКАТА АГОНИЯ НА ФАШИСТКА РУСИЯ СЕ СЪСТОИ В ТОВА ДА МЯТА РАКЕТИ ПО ЖИЛИЩНИ СГРАДИ. В ТОВА Е ЦЯЛАТА СИЛА НА ТАЗИ ПРОКЛЕТА ТЕРИТОРИЯ И НЕЙНИЯТ РЕПТИЛСКИ ФЮРЕР

309

Анонимен

преди 1 година

Он топик. Тоя генерал, жив ли е или това е посмъртно... да го споменат с добро?!

308

Анонимен

преди 1 година

Това в Хмелницки няма радиация, но има земетръс по 3.4 степен и опасност от химическо замърсяване... но важното е, че е "нямало руски дронове в района".

307

ЧИСТОТА

преди 1 година

Вижте, ГРОЗНО е да се делим на фили и фоби, на граждани и селяни, на либерали и консерватори и т.н. Освен, че е грозно, е и ВРЕДНО - един друг се "ядем", докато всички сме в един същ влак и ни правят на маймуни. Считам, че коментарите имат смисъл когато са информативни (дават липсваща в статията информация) и когато са добронамерени. Всичко останало е повече загуба на време и енергия.

306

Анонимен

преди 1 година

Русия си изпъррдя късмета. Всичко и беше бир тамън, продаваше си миризливия газ и нефт, пълнеше си джобовете имаше и по една коричка хляб за всяка вaтенка. Ама Путин реши че Русия е велика, че е световен полюс, че всичко ще и се размине каквито и гадости да прави и нападна Украйна. Сега Русия е на етап да бях мирно седяло не бих чудо видяло. Късно е господа русофили Русия ще загине като престъпник.

305

ПРАХ В ОЧИТЕ!

преди 1 година

Едно важно събитие се случи през изминалата седмица и това беше ударът по склад за боеприпаси на ВСУ в Хмелницки, което произведе безпрецедентно голям взрив. Има вече информация за повишено ниво на радиация в района, което буди предпположения, че в склада са съгранявани и боеприпаси с обеднен уран. Заедно с удара по склад за боеприпаси в Павлоград преди това - това са двете най-значими събития, които пряко могат да повлияят на хода на военните действия. Другото е прах в очите.

304

Анонимен

преди 1 година

"спасил, *** и никой не атакувал." - Не атакуваха, защото не можаха да достигнат до Киев. Да не мислите че руснаците се оттеглиха от всички завзети територии, само защото са добри душички и не искат да убиват Зеленски?

303

Мда

преди 1 година

Хахаха, спасил Киев..."Спасителят" спасил, *** и никой не атакувал...Точно като Тодор Живков - преди Девети се криел, ама никой не го и търсил...

302

Анонимен

преди 1 година

Сега въпросът е още колко може да издържи търпеливият руски народ, икономиката на РФ да работи предимно за оръжия, а не за благоденствието на народа. Преди това май самата армия ще претърпи големи загуби и ще се наложи да започват мирни преговори.

301

До 334

преди 1 година

До до 333 Каква проруска пропаганда, като изречението започва с " Украинските медии пишат..."

300

до 333

преди 1 година

А ако тая проруска пропаганда не е вярна ко прайм? Пак ще я повторим след 1 час? Всеки ден едно и също въртите и сами не си вярвате. А вагнер си бият за долари а не за рубли, ама те сигурно са балами, не са интелектуалци като русофилите.