55

Влад Дракула

преди 1 година

Драги "българи"... Когато аз живях тогавашната Османска империя трепереше и събираше от вас синове за да попълни войската си. Вие им ги дарявахте къде доброзорно, къде доброволно, защото бяхте вече смачкани. Сега се чудите защо сте една шепа. И момчетата ви взеха, и момичетата ви взеха, и земята ви взеха. Сега турците се гаврят с вас на вашия език, а вие сте толкова смачкани, че не можете даже да отговаряте.

54

Анонимен

преди 1 година

Ако не спечели Ердоган, новия демократ на американците ще пусне няколко милиони бежанци към нашата граница

53

500!?

преди 1 година

Не му понася на българина свободата,и туй-то!Колкото повече е свободен,толкова повече изпростява!

52

Влад Дракула

преди 1 година

Драги "българи"... Когато аз живях тогавашната Османска империя трепереше и събираше от вас синове за да попълни войската си. Вие им ги дарявахте къде доброзорно, къде доброволно, защото бяхте вече смачкани. Сега се чудите защо сте една шепа. И момчетата ви взеха, и момичетата ви взеха, и земята ви взеха. Които не успяха да вземат, разпориха.Още истина искате ли?

51

Безименен

преди 1 година

Ако не бе Ердо със своя политически нюх,ако бе някой друг,до сега на 100% щеше да има война в Турция.Погледнете трезво назад в последните години на последното управление,и направете равносметка,кога за последно в Турция е имало толкова икономически подем,спокойствие и зачитане на закона???? Никога в турция не е имало толкова дълготраен вътрешен Мир.Никога! И се чудя на турското гражданство,какво искат повече,при условие,че на всякъде около границите им е само Война.Искат скърби и мъка ли??

50

Анонимен

преди 1 година

Драги "българи"... Когато аз живях тогавашната Османска империя трепереше и събираше от вас синове за да попълни войската си. Вие им ги дарявахте къде доброзорно, къде доброволно, защото бяхте вече смачкани. Сега се чудите защо сте една шепа. И момчетата ви взеха, и момичетата ви взеха, и земята ви взеха.

49

Анонимен

преди 1 година

Вся русофил зад Ердоганя.

48

Анонимен

преди 1 година

Единия дърт 75 годишен, за Ердо нема какво да говорим и той дъртак, та за какво си говорим, че некакви турски старци се бият за лапачката ли........хахахахаха :)))

47

Влад Дракула

преди 1 година

Аз съм първият Ботев! Аз съм първият Левски! Аз!

46

Влад Дракула

преди 1 година

Драги "българи"... Когато аз живях, тогавашната Османска империя трепереше и събираше от вас синове за да попълни войската си, за да може да ме нападне. Вие им ги дарявахте къде доброзорно, къде доброволно, защото бяхте вече смачкани. Но не от това се възмущавам. То е ясно, че, ако не бяхте такива п..ки, нямаше да паднете първи под ярема

45

Анонимен

преди 1 година

Драги "българи"... Когато аз живях тогавашната Османска империя трепереше и събираше от вас синове за да попълни войската си. Вие им ги дарявахте къде доброзорно, къде доброволно, защото бяхте вече смачкани. Но не от това се възмущавам. То е ясно, че, ако не бяхте такива *** нямаше да паднете първи под ножа.

44

Безименен

преди 1 година

Историята на Нова-Турция е изпълнена от-до със периоди на подем,и военно фашистко управление.До сега криво-ляво кютаха някак си,но ако се смени положението,историята ще се повтори.Фракции,революции,военни преврати....а България е много близо до Турция.има няма 300 метра гранична полоса.По добър избор за Европа от Ердо няма,и няма да има.

43

Сабри

преди 1 година

По добър лидер от Ердоган за Турция няма.

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60Той е вече в деменция бай Ердо, едва говори, едва се движи, но сега като види , че не го подкрепят повечето турци ще се раздвижи, нали им е диктатор от 20 и косур години :)))

41

Анонимен

преди 1 година

не ви хареса на ес и бг че ердо печели ще има съюз между ердо и путин .турция са бизнесмени тях ги интересува бизнеса с русия рус тур е в турция рус купува им всичките производства на селско стопански производства а вие бг си теглете с ополите

40

Повторно сега

преди 1 година

Ердоган да поиска повторно преброяване СЕГА, докато е на власт, че инак на втори тур и прочие - може да го гътнат

39

Анонимен

преди 1 година

Нали беше недемократичен диктатор, пък с малък процент не спечели от първи тур. И някой недоучил журналист ще нарече управлението му - режим в подобен контекст. Недемократичния Ердоган е управлявал, винаги на основа на демократичен избор, а прозападните демократи, щяха да го свалят и да вземат управлението с военен преврат.

38

Анонимен

преди 1 година

хаха,и опозицията в Турция ще яде пердах като в Унгария

37

Бетер циганска

преди 1 година

Турската работа! МизеРията в Турция не започва с изборите и няма да свърши с тях! Породата е калпава .!. Всеки мрази всеки, понеже знаят, че са сбирщина предатели и бивши роби !

36

АнонимеН

преди 1 година

До Тонката/ УКРАЙНА Е НАПАДНАТА ДЪРЖАВА ОТ ДРУГА ДЪРЖАВА! ФАЩ ОБЯВИ, ЧЕ ПРИ ВОЙНА КЮРДИСТАН СРЕЩУ ТУРЦИЯ НЯМА ДА СЕ НАМЕСВА ИМА Я СТАТИЯТА В НЕТА :-) АКО КЮРДИСТАН ПОИСКА НЕЗАВИСИМОСТ ТО ФАЩ ЩЕ ЗАСТАНЕ НА СТРАНАТА НА КЮРДИСТАН ЗВУЧИ БАНАЛНО НО ВЕЧЕ ГО ПРАВИ В ТАЙВАН КОЯТО Е НЕДЕЛИМА ЧАСТ ОТ КИТАЙ. СИГУРНО ЩЕ КАЖАТ, ЧЕ ТОВА СА ВЪТРЕШНИ СПОРОВЕ И НЕ Е НАПАДЕНИЕ ОТВЪН ЗА КЮРДИСТАН И НАТО НЯМА ДА СЕ АКТИВИЗИРА СЪЩО :D И КЮРДИСТАН Е ИМАЛО ЩО ДА НЯМА ПАК И ТЕ ИСКАТ СВОБОДА :D