346

Анонимен

преди 1 година

Кой ще мандръса сега младите рускини? Много ми тежи тоя въпрос. Бих дал своя принос, ама жената не дава. Жертвайте се вие братя, българи

345

КЪДЕ СМЕ НИЕ?

преди 1 година

О -фили, о -фоби! О коментари, о страсти! СПОКОЙНО. Резултатите от тази война ще станат ясни поне след 20 години, а в момента се обсъждат ситуационни ходове. ИЗГЛЕЖДА МНОГО ХОРА НЕ ИСКАТ ДА ПРОУМЕЯТ ДВЕ ВАЖНИ НЕЩА: 1)ДОКАТО СМЕ РАЗЕДИНЕНИ И ВСЕ СЕ ДЕЛИМ НА ФИЛИ И ФОБИ, НА СИНИ И ЧЕРВЕНИ, НА ЛИБЕРАЛИ И КОНСЕРВАТОРИ, НА ГРАЖДАНИ И СЕЛЯНИ И Т.Н. - ВСЕ ЩЕ НИ МАЧКАТ. 2)НЕЩАТА В ВОЙНАТА ЩЕ СЕ УРЕДЯТ КАКТО БОГ ГО Е ЗАМИСЛИЛ, АМА НИЕ ВЪТРЕ В СЕБЕ СИ САМИТЕ УРЕДЕНИ ЛИ СМЕ? ЩОТО ТУК СЕ ИСКА РАБОТА!

344

Веселяк

преди 1 година

Кое са подценили? Отпускаха въоръжение на час по лъжичка. Трябват 2-3 ескадрили Ф16 и ще гледаш втора серия на Пустинна буря. Даваха ракети,ама мина половин година преди да се съгласят за обстрел по руска територия. Безаналоговите отдавна да го отнесли,ако наистина воюваха с НАТО. Но и украинците ги направиха смешни,особено ако сравним предвоенните бюджети на двете страни.

343

Анонимен

преди 1 година

Как ще изплатят руснаците всички нанесени щети на украинския народ и разрушени от руснаците сгради. Защо руснаците са страхливци и не протестират срещу кремълския нациски режим.

342

Веселяк

преди 1 година

При това,знаят имена и адреси на извършителите. Нали се сещате,снимат с дронове разстрели,свалят записано от охранителни камери,следят със спътници движението на войските. Така че,стига "САЩ-ФАЩ". Вижте си любимците какви ги вършат. Вече има и документални филми за това. Аз на моменти трябваше да спирам,че такава изродщина трудно се понася

341

Веселяк

преди 1 година

Още с вкарването на аскера,във всеки по-голям град,преоборудваха мази.Където съвсем по сталински традиции обработваха всеки,който изглеждаше подозрителен.Изведоха деца в лагерите си,където набиваха крак и пееха:"вставай страна.."Край магистралите-купчини с трупове,запалени,за да заличат следите от изнасилване. Разкопани масови гробове. Стрелба с високоточно безаналогово оръжие по жилищни сгради.Над 160 000 заведени дела за военни престъпления. Толкова са много,че съставиха международни комисии

340

Анонимен

преди 1 година

До Русия=ИДИЛ - Разликата е в това, че идил беше създадена от сащ и продаваше петрол под чадъра на създателите си! А Русия продава петрол много преди ти да се пръкнеш и на всичко отгоре го продава въпреки сащ!

339

Анонимен

преди 1 година

Интересно, как така НАТО не се втурна да защитава световния мир? Към Афганистан, Либия и Ирак бягаха през глава, а сега в Европа се опъват нещо!? Четох някъде едно изказване на кандидат-президент Кенеди младши, че жертвите от украинска страна били около 300 хил, 7:1 в полза на Русия. Ама той сигурно е някой върл комунист и си измисля... Хубавото е, че украинците вече си върнаха почти цяло село, а руснаците няма с какво да бягат назад... Сега е момента за НАТО!

338

Анонимен

преди 1 година

Че откъде са го откраднали този танк? Още миналата година бяха останали само по лопатки?

337

Рейгън

преди 1 година

Какви лъжи само?! И вие ли преживявате от НПО-проекти?! Урсула призна за над 100 000 убити украинци още преди 6 месеца, а вие днес ни сервирате числото 15 000. Положението със свободата на словото в България е трагично. И съвсем нормално, васала да се натяга пред господаря, нали?!

336

Русия=Идил

преди 1 година

Ръководителите на Ислямска Държава продаваха петрол за да финансират терор над населението и обогатяването на малка група от хора по върховете на йерархията. В Русия не е ли същото, да ви питам!?

335

Русия=Идил

преди 1 година

Най-голямата джамия в християнска страна се намира в Русия. Втората по-големина джамия в християнска държава се намира в Русия. Третата по-големина джамия в християнска държава пак е в Русия. Всички са построени по времето на Путин. Путин твърдеше, че е защитник на православните ценности. Пак е лъгал. Слочаенос!?

334

Анонимен

преди 1 година

Аз съм подготвен за загубата

333

Русия=Идил

преди 1 година

Русия и Ислямска Държава имат един и същ външен враг и по техните думи воюват стещу него. Слочаенос!?

332

ля ля

преди 1 година

Щом асоциацията на отбраната на велики щати казва че толкова са жертвите значи са толкова! Как не успявате да повярвате на такава асоциация! Там са само истински военни с бяло около устата от както са се родили! Ама говорят ли говорят... И нашите псевдожурнанлисти за които парите са много важни бръщолевят и преписват някакви си чааак от далечна Америка!!! И оп най важното - останалите руски мъже бягат към Китай че е по сигурно! Това да изпуснали да кажат американските явеличия! Хай лек ден!

331

Анонимен

преди 1 година

нела, експертът по украинско-руската война пак се е изкендзалла. Фъшшкиййо, пак си превеждала-недопревеждала, урроде адов!

330

Веселяк

преди 1 година

И? Кой направи първата термоядрена бомба - "Кузькина мать"? Водени от миролюбие и мисли за светлите бъднини? Кой заплашва през ден и прокарва червени линии? Голямо оправдание :)

329

Веселяк

преди 1 година

Въор.сили на Украйна в Клишчиевка постигнаха значителен успех, - полковник от въоръжените сили на Украйна Анатолий "Щирлиц" СтефанПо-специално бяха унищожени:Заместник-командир на 2АК полк.;Командир на 4-та мотострелкова бригада полк.;Началник щаб на 4-та мотострелкова бригада полк.;Заместник-командир на 4-та мотострелкова бригада полковник (той е груз 300, но в много тежко състояние),Санитарни и безвъзвратни загуби на персонал - до 20 души. Уточняват се загубите на въоръжение и техника

328

до веселия

преди 1 година

докато виж фащ нямат загуба - с 2 атоммни бомби и японците приключват - горди сме с такива началн.. аа партньори

327

Веселяк

преди 1 година

За малко да забравя,последният път,когато руснаците са губили 4 летателни апарата наведнъж е през 70те години. Подпомагат братския египетски народ...и срещат израелска ескадрила. Нещо срещу НАТО хич не им върви :)