129

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ДЪРЖАВНИК БОРИСОВ ЛИДЕР БОРИСОВ ПОЛИТИК БОРИСОВ ЕЙ ДРАСКАЧИТЕ ДОКОГА ЩЕ ПИШЕТЕ ИЗМИСЛИЦИ КЪДЕ СА ВИ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА БОРИСОВ ЕУВАЖАВАНВ ЕВРОПА А ВИЕ ДРАСКАЧИ СТЕ НИКОЙЙЙ

128

Анонимен

преди 1 година

130 Арестът на Борисов е незаконен. И то брутален, пред малките му внуци и бременната му дъщерят. Това се казва в доклад на американския конгрес и в решенията на два български съда. Значи, изпълнителите на този арест са престъпници. Това са Кирил Петков, Рашков, Асен Василев. Да арестуваш лидера на най-голямата опозиция е удар срещу демокрацията и държавата.

127

Анонимен

преди 1 година

Правителство между първите две политически сили е невъзможно. Провалилите се ПП искат да задават дневния ред и дори да командват, да бъде ли, Делян Добрев министър на енергетиката, или не, например. Вече си присвоиха програмата на ГЕРБ. Всичко, което могат ПП, е да вдигат шум и да си правят ПиАр. Що за наглост! Присъствието на ПП в новото правителство с мандата на ГЕРБ е не само рисково, но и опасно.

126

Анонимен

преди 1 година

А какви са тия зайци дето се вадят от ръкавите като в цирка в последния момент без да се знае кой е цоркаджията,като в цирка всички зрители са се настроели и очакват да се появи циркаджията като главен герой,а изведнъж циркаджията под цилиндъра се измъква на заден план и преподнася зайчето измъкнато от ръкава на някой зад него,който се снабдил със зайци за представяне,че журито за одобрение на такъв номер в помощ трябва да одобрят какъв вариант от зайците с номерата предпочитат,че да се харесат.

125

Анонимен

преди 1 година

Каквато и да е конфигурация без гербавите комунисти е най-доброто от всичко. За 12 години разсипия и мизерия стига.

124

Анонимен

преди 1 година

Докато ПП не отпътуват в канализацията България ще е все по-зле.

123

Божил Божилов

преди 1 година

Явно ББ се е стреснал от аресто и сака дай на копчето у властта инак моепак у затворо. Нема значение, с кой кеуправлява Важно е да не го бара никой.

122

анонимен до 128 Анон

преди 1 година

Може и по-вредни да са от ГЕРБ , но доказано най-вредните са ПП.

121

Анонимен

преди 1 година

Има ли нужа пак да припомням трите основни правила, които следва да спазват партиите, които не са от мафията. Правило 1) Да се държи в изолация ГЕРБ! Правило 2) Да се държи в изолация ГЕРБ! Правило 3) Да се държи ГЕРБ в изолация! Спазват ли се тези елементарни правила народа ще бъде жив и щастлив!

120

Анонимен

преди 1 година

Борисов чакал другите партии да извадят ГЕРБ от изолацията. Дали ще стане?!

119

Анонимен

преди 1 година

Кабинета сега бай Ставри ти го конструира. Когато бъде готов конструкта ще ти почукат на вратата!

118

Анонимен

преди 1 година

По-добре е да не работите!!

117

Анонимен

преди 1 година

Не се натискайте, а за вас има време!

116

Мнение

преди 1 година

Айде свършвайте вече за днес, че г-н Гешев имал работа с хора от ГЕРБ

115

Анонимен

преди 1 година

Някога сглупих. Беше към 85-а година. Нещо спортувам зад басейна на кошовете. Гледам тичат едни хора в кръг. ОФП. Тренера им идва и казва. Гледам че имаш желание, трябва ми някой като теб за категорията. А аз вече инж., какво да му кажа, малко късно ми беше.

114

ПроСоТо

преди 1 година

До Сър Уилямс...абе май ТИ имаш нужда от нов дилър!..Сегашния съвсем е побъркал понятията ти !..Нямаш представа какво означава "УПРАВЛЕНИЕ на държавата"...Бъркаш го с откровено бандитското поведение на любимеца ти..Да крадеш и "усвояваш" и да въртиш далавери е едно,а да бъдеш ДЪРЖАВНИК-съвсем друго !..Но всички вие-неговите държанки от Харема му, си пеете една и съща песен...

113

Сър Уилямс

преди 1 година

На мен си ми харесва тук, няма да ходя никъде. Харесваше ми повече преди да дойдат чалгарите и промЕнкаджиите. А те дойдоха заради заблуденяци като теб. Резултата е налице (че живеем по - зле), ама баба едно си знае, "боко ти-квата", "то-лу-па", "последно място в Европа след Албания" ... това е последният ми коментар тук, знам, че си Кауза Пердута!

112

До Сър Уилямс

преди 1 година

Толупът няма да управлява никога повече еднолично! А дали групировката му ще състави правителство зависи от абревиатурите БСП, ДПС, ИТН! И запомни, не си ти този, дето ще гониш хората от страната им и ще определяш къде да ходят и какво да берат! По същата логика и на теб може да ти бъде посочен пътя за навън!

111

Анонимен

преди 1 година

ЧЕКМЕДЖАН - с мерак голям ..- оставете го да си троши главата - щот е в голям зор все натиска пепетата и дебетата - те другите са ясни..порциите са разпределениНужно му е ги овъргаля и тях - и после подмяна с нови бушони тип Кешеф..постове ..назначения - абсолютен контрол на всички възлови постове - и усвояването плодължава с 200

110

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ ПОТЪВА ОТКАКТО ЧЕРЕПИТЕ ОВЛАДЯХА ВЛАСТТА 3 ГОД ЗАСТОЙ РАЗРУХА ЗАБЛУДИ ЕВРОПА НЕ НИ БРОИ ЕВРОЗОНА ЩЯХМЕ С ХЪРВАТИЯ ДА ВЛЕЗЕМ ШАРЛАТАНИТЕ ОСУЕТИХА ЕВРОПЕЙСКОТО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ