142

Анонимен

преди 1 година

Само като ги погледнеш тези двете на снимката и ти става тъжно за България. Навсякъде в страната разликата в заплащането между хората стана огромно. шефовте вече получават безумни хиляди, а за другите само някаква дребна частица. Дори секретарките на шефовете им измислят длъжности за да получават все повече и повече. Незнайно как се уреждат с дипломи за висше образование докато са си на работа. Инспекцията по труда явно не върши нищо. Поставените шефове тероризират хората и им отнемат парите-

141

Анонимен

преди 1 година

ПП/ДБ ще са изключително глупави да се хванат на уловката на ГЕБ. Така или иначе едно такова правителство е обречено и от неуспеха му ще спечелят само те... но Кирчо си е навил нещо на главата като малко хлапе.. Възможно е съвсем да се компроментира. Вече го направи 1 път.

140

Анонимен

преди 1 година

Новата ни министър председателка идва у нас да получава около 100 000 лева годишно , при заплата като еврокомисар 800 000. Трябва да е голяма патриотка. Сигурен съм че сина и дори български не знае.. а тя въобще не се интересува как живеем. Халал да ни е!

139

Анонимен

преди 1 година

Ако, както е тръгнало, не се формира правителство, на следващите избори ПП+ДБ и БСП ще намалят осезаемо, включително доста, гласовете си, поради проявен инат и стремеж да вкарат държавата в безвремие и хаос. Костя Копейкин няма да повиши броя на гласовете за партията си, напротив, ще ги намали заради спъването на избор на кабинет с неговите 35 гласуващи неизменно "против" депутати.

138

Анонимен

преди 1 година

Не се приема.

137

Анонимен

преди 1 година

Възрожденците са се активизирали, много ги е шубе да не стане правителство

136

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ предлага марионетно правителсво, което да изпълни заповедите на кукловода пък после пак могат да се плюят с другата глава (на същия змей), наречена ПП.

135

До 148

преди 1 година

Световна война няма, дядо русофил, по-добре тя отколкото Киро, Боко или пък Копейката

134

Видим прогрес

преди 1 година

Голямата бяла птица вече се научи да чете, или поне се старае

133

Анонимен

преди 1 година

Закрийте този оркестър Кукубенд парламент и се управлявайте като Швейцария, с пряка демокрация и децентрализирана власт по общини. По-добре така, вместо да ви управлява жена експерт. Ще бъде пълна катастрофа да ви управлява жена по време на световна война.

132

Анонимен

преди 1 година

Петков обяви, че му харесала Габриел, защото обещала милиони патрони за Украйна, а също и прокарването на истамбулската конвенция!! Смятаяйте тези клоуни какво ви готвят.. и на какво искат да се съгласяват..

131

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

МНОГО ЗАПЛАШВАЧИ ПО САЙТОВЕТЕ ЧЕРЕПИТЕ ВЕЧЕ НЕ ПЛАЩАТ БЕЗДИЛНЦИ НАМЕРЕТЕ СИ РАБОТА БЪЛГАРИЯ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ ШАРЛАТАНИТЕ СА С 37 ДЕПУТАТА СРИВАТ СЕ

130

Стамболов

преди 1 година

Със заядливо махленско плямпане, като това на Дуловската Десислава и на Хасковския Делян, политика не се прави. Джентълменските споразумения задължително се спазват ! Ако иска парламентарна подкрепа за работата на негово правителство, ГЕРБ трябва да преотстъпи на ПП-ДБ, освен правната комисия, и други ключови парламентарни комисии, за да може в качеството си на опозиция ПП-ДБ да упражнява по-ефективен контрол. Това е решението !

129

Анонимен

преди 1 година

Мне искаме да работите за нас!

128

гербажията

преди 1 година

ей *** хора които на изчегърваха ,искат да управляват с нас,разбраха,че само с герб- България ще тръгне напред и нагоре

127

Анонимен

преди 1 година

Този жираф само чете от лисче, после имате ли върпоси и като зададат журналистите Бойко отговаря хаха

126

комуниста

преди 1 година

скоро няма да видите и пенсии с герб

125

Анонимен

преди 1 година

60% не гласуват и ви мразят + тези на възраждане, също и доста от гасувалите за вас гласуват по принуда или за пари. Нямате продкрепата на народа и най малкото може да подпали народния гняв за справедливост

124

Цирк ГЕРБ

преди 1 година

Много им се ще на ГЕРБ да излязат от изолацията и пак да крадат милиарди.

123

Анонимен

преди 1 година

Тази лидерка на БСП навремето фалира като член на СДС една стабилна вносна централа - Изотимпекс. Сетне я взеха в БСП, кой я взе и защо я взе там червените мълчат, но я избраха силни на деня за лидер на партията. Нинова успя да ликвидира -и БСП - от над 900 хил. души за 2 години тя сведе тази най-голяма лява партия на 230 хил.човека електорат и за около година ще я направи джудже с участие на избори под 4%. И тя има очи и уста да критикува Мария Габриел и ЕС! Боже, вземи си вересиите!