21

Анонимен

преди 1 година

Трябват си законови промени. Не може хора с колела, каруци, самоходни косачки и малки тракторчета да се движат по пътищата особено НОЩНО време!!! Щом си стъпил на Републиканската Пътна Мрежа ти вече си участник движението и трябва да имаш шофьорска книжка-да носиш отговорност за себе си и за останалите участници в трафика.Ама кво да говорим като безполовия Емили си кара с 120км/ч без книжка по магистралата и държавата не прави нищо!!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Къде ги видя тия страхливи жени тия дето се блъскат в цветарски магазини и витрини

19

До Китьо

преди 1 година

Е как ще научат нещо в Холандия като не знаеш езика със жестове само не става

18

Анонимен

преди 1 година

Значи сложил си "двигател" на коУлото да пърпори извън градско ама не сложил светлини!!!! Ами комплект фар и стоп в ОЛХ са 25-30лв - може да са китайски ама са LED (диодни) и светят надалеч у се виждат отдалеч. Както писа един по надолу - ми поне една светлоотразителна жилетка да беше сложил - по 4-5лв са

17

До 8

преди 1 година

При 90 км/ч изминаваш около 30м/сек! Фаровете на какво разстояние осветяват? Нямаш много време за реакция при липса на стопове, може би около 3 сек. Каруца и колело на извънградско са кофти при всички случаи

16

Заключение

преди 1 година

На главен път с такава самоделна пърпоретка си е чисто самоубийство. А КАТ трябва да конфискуват такива неотговарящи на изискванията и технически непригодни за движение по пътищата устройства.

15

Анонимен

преди 1 година

Извънградско с колело?!? В 22.30ч?!? Все предпоставки за беля!!!!Еми извинявам се ама тоя си го е търсил. И не съдете 18годишния, щото на мокър път на тъмно почти нищо не се вижда. На всеки от нас може да се случи да блъсне такова камикадзе. Каква е разликата между тоя дето по нощите е тръгнал с колелото и Емили?!?Простил се е с живота и е съсипал още един живот.

14

Анонимен

преди 1 година

Жените може да не могат да паркират, но поне не убиват. По-добре страхлива жена-шофьор, отколкото чист убиец. Милен Цветков, момичетата на черни връх, французина на околомръсното, този случай и още, и още много, всеки ден,палачите са все мъже. Извод?

13

Анонимен

преди 1 година

Опа... Моя грешка. Връщаме ти книжката и полека.

12

До Анонимен 10

преди 1 година

Човекът е карал в продължение на "200 километра на фар" . А не " с 200 км/ час"! Хайде научете се да четете написаното от другите.

11

По същество

преди 1 година

Карал е 200 км, не С 200 км/ч до колкото разбрах. Нещо се недоразбирате тука.

10

Анонимен

преди 1 година

Щом е имало велосипедисти, си бил на път, на който се кара максимум с 90. А ти си карал с 200!? И се оплакваш от селяни. Ето за такава липса на родителска култура и минимално уважение говорят предните. Трябва да ти се вземе книжката.

9

Анонимен

преди 1 година

Снощи карах 200 км на фар. Точно 4 пъти изведнъж пред колата ми изкочиха от пълна тъмнина велосипедисти - без фар, без светлоотразители, виждаш ги в последния момент. Единият беше и порядъчно наквасен. Тотално селяния. И шофьорите са повечето селя- ня, но и останалото е масова ***. Манталитет. Това е основният проблем тук - про стотия, довела до самовлюбена наглост. Много могат, много знаят, ама само така си мислят. Правила за тях не важат.

8

Анонимен

преди 1 година

Дали е бил със или без светлини велосипеда няма как да гадаем. Колата на 18-годишния нали е имала фарове? Дано не е бил зает да натиска газта или с нещо друго да си е отвлякъл вниманието. Но и загиналият е бил без светлоотразителна жилетка, а мястото на инцидента е било неосветено. Т.е. правилата не важат за никого, а като стане белята - олеле-мале.

7

Стига с тия

преди 1 година

Проби алкохол наркотици. При 99% причината е некъдерен ориенталски манталитет. Според статистиката на КАТ през 2022 0.8% от катастрофите са причинени от алкохол / дрогс

6

Анонимен

преди 1 година

Съгласен съм с първия. Не трябва да се чака до 45, но курсовете са малко. Това, че някой е случил един ден криво ляво да вземе всички завои с минимални грешки, не значи, че може да кара. На следващия ден може да допусне груба грешка, да изпадне в неизвестна ситуация и ето я белята. Трябва известно време да се кара с придружител и да не се притежава кола до 21 годишна възраст например.

5

ШОФИРАНЕТО

преди 1 година

е отговорно действие , не е за всеки. Жалко за младия мъж.

4

Китьо

преди 1 година

Карал съм курсове в България и в Холандия като млад. В Холандия, нищо не ме научиха. Дойдох в България, хванаха се за главата и ме учиха отново, но ме научиха. Знаят си работата учителите. Правилата ни също са свестни. Но разликата от каране в Холандия и в България е от небето до земята. В Холандия като видиш джигит и със сигурност ще чуеш чалга от колата му. Лошо поведение на пътя не трябва да се поощрява и игнорира. Строги наказания и никакъв култ към джигити, иначе така ще умират невинни хора

3

Анонимен

преди 1 година

До По същество Викаш трябва да се чака до 45 години и тогава да се почва първо с велосипед с минтиран бензинов двигател.

2

Анонимен

преди 1 година

Велосипед с монтиран двигател? Вероятно без светлини в 22,20ч? Не искам да оправдавам 18 годишния, но е кофти рискова ситуация на извънградско...