93

Анонимен

преди 1 година

Не завиждайте! България дори не можа да изпрати певец. А кого пращахте преди години? Ромка! Софи Маринова. Това имате, това е! Швеция е печелила 7 пъти евровизия

92

Анонимен

преди 1 година

Зъбларка.

91

Коко Коков

преди 1 година

Евровизия е реалити доста отдавна. Гласуването с телефони и измислени звезди за един сезон или два и най-вече предварителен сценарий за почти всичко, включително победителя, го направиха безинтересно за имащите вкус и супер интересно за нямащите такъв.Нищо чудно, че някога Швеция е спечелила Евровизия с АББА, а днес с реалити звезда от марокански произход. Не че не харесвам мароканци, но искам шведите да са шведи, а мароканците мароканци. Който разбрал - разбрал.

90

Ехааа...

преди 1 година

Парад на меките китки,левите резби и розовите прашки...

89

ха-ха-хи...

преди 1 година

Евровизия=Еврогъзия с неопределен пол...

88

TCT

преди 1 година

До Анонимен Австралийците?

87

орт

преди 1 година

Ама,Евровизия ли имаше?Някой по долу бе писал,че имаме голям проблем какво харесват другите, да ама на мен не ми харесва всяка година конкурса да бъде печелен я от лезбийки, я от травестити излиза,че за да спечелиш конкурса задължително условие е да си обратен.Нямам нищо против тях но това натрапване ми идва вповече,така че- Евровизия ли имаше.

86

Невинно детенце

преди 1 година

Мамо, ако пратим войски в Украйна, ще ни дадат ли победата в Евровизия?

85

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ ШЕ ОТГОВОРИ С МОЩЕН ПАРАД НА ФИЛИП КИРКОРОВ

84

Съдия Дред

преди 1 година

Парад на кича , ,,меките китки ",и политическото слагачество.Можехме да се обзаложим ,че победители ще са новите членове на НАТО.Този ,,конкурс" е обречен.

83

Сашо от Варна

преди 1 година

"Габриела" - карамфил и канела...Шалом, Шалом...

82

Дъро

преди 1 година

...какво да коментираме "събитието". Вижда се ясно че е от сестрите от племето на Еми Уайнхаус

81

Анонимен

преди 1 година

"Какво да хареса детето ти у тебе? Детето има нужда от идеализъм, свобода, обич - ти му предлагаш байганьовщина и го скопяваш. " - Буквално има хора, които кскат да скопяват деца. БУКВАЛНО! Да дават вешества за блокиране на хормоните, които всъшност са много близко до това, което дават на осъдените педофили, демек химипеска кастрация.

80

Анонимен

преди 1 година

До 90 - Бил съм на една маса с "джeндъри" и бяха на кето, така че не ядяха хляб. Еснах е любимата обида на хора, които нямат широка мрежа от контакти, нямат обшност, къю която да се прудържат, мислейки си, *** като са паст от онлайн групу, ше заместят липсата на семейство, рид, гилдия и приятели.

79

Анонимен

преди 1 година

До 84 - И да кажа - Да си привлечен от същия пол, не е грях, според християнството. Това е изкушение и никой не е виновен, че нещо го изкушава. Пробелмът е, когато се отдадеш на греха.

78

Сата НАТО

преди 1 година

Познавам много злобни хорица, които реват, че джендърите им изяждали хляба, но те реално всичките са посредственици и тесногръди еснафи. Тоест, чисти фашисти. И всички ги е страх, че децата им щели да обърнат резбата. Ами погледни се в огледалото, бе! Какъв си ти? Един сдухан посредственик, който мрази и лъже. Какво да хареса детето ти у тебе? Детето има нужда от идеализъм, свобода, обич - ти му предлагаш байганьовщина и го скопяваш. Ти си този, който го обърква!

77

Анонимен

преди 1 година

До 84 - М, нем. Мъж с обратна резба е гей. Пак е мъж, но е прувлепен и има сексуални партньори от същия пол. Трансджендър буквално е човек, който вярва, *** е в "грешното тяло" и прави всякакви поти, да "премине" към другия пол - Подмяна на хорни, блокери на хормони, пластична хирургия и дори премахване на гърди и генеталия, като се изграждат "копия" на влагалища с остатъпната тъкан.

76

Аз

преди 1 година

Не ме занимавай с глупости бе!

75

Супер Селтак

преди 1 година

От кой пол е? Всичко полит коректно ли е или е нормално?

74

Когато участникът

преди 1 година

в конкурса на евровизия има и политическа кариера и защитава малцинствени идеи, групи,течения,значи е правилният човек.Може би следващият път ще ни представят и даунчето Грета,да ни пее за природата(чиито ресурси са съсипани и изчерпани от високоразвитите страни,а те не разрешават на другите да се развиват).Изниква един въпрос-защо мнозинството да е длъжно да харесва ексцесиите на малцинството,нали демокрацията е решенията да се вземат от мнозинството?А-а,това е теория...