60

Доброволец

преди 1 година

Ердоган печели с голяма преднина. Очакват се западните терористични наемници да започнат с бомбените атентати и масовите убий*става на жени и деца, по демократичен маниер. Както в бивша окраина.

59

ДАВАЙ ЕРДО

преди 1 година

Давай Ердо!След победата ги почвай тия евроатлантически нещастници дето бродят по улиците на Турция и щели да установяват нов ционистко масонски ред в Империята!За калъч-калъчката!

58

Анонимен

преди 1 година

В Турция нямат ли музикални, кулинарни, автомобилни и т.н. класации( филмови си спомням също), че да поддържат електората информиран в изборния ден;-)) Или това си е нашенско изобретение, израз на традиционното ни уважение към правила и ред?

57

Мани,

преди 1 година

ако спечели Кълъча Черно море ще стане терен за военни действия. Краварите веднага ще си докарат флота.

56

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 година

*Не се гаси - Туй що не гасне * - Иван Вазов ....:) Кълъчдароглу- Може и да е 3-Трети , Втори Може да е Мухаррем Индже .......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

55

Анонимен

преди 1 година

Дано Ердоган да спечели. В противен случай сме довиждане.

54

Анонимен

преди 1 година

Да живвее великия султан Ердоган!

53

Анонимен

преди 1 година

Ердоган с тебе сме.:))

52

Любопитство

преди 1 година

Тукашните турски граждани кого подкрепяте?

51

Форекс

преди 1 година

Калчадароглу им обеща на безработните младежи да ги назначи директори в общините -специални директори -балъци

50

Анонимен

преди 1 година

До СМЕХ... Какво е направил за Турция? :) Питам просто от любопитство, щото не знам как са нещата там :)

49

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 година

Васил Левски е бил Апостол на България , Ердоган е Апостол на Света - За Освобождение от Аммриканско Рообство.......Ти четеш Американски Вестници - На Рообовладелци - Ердоган ще Спука Урните ..........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА , ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

48

Анонимен

преди 1 година

за нас Българите ни трябва евтина лира , за да купуваме без пари там квото има. затова ердоган ако се махне , ще падне ембаргото от сащ и ще расте лирата а нас не ни устройва. нас ни устройва ердоган да е там и сащ да държат лирата под контрол. така само печелим . затова български турци отивайте и гласувайте за ердоган за да ни е евтинко. аз не знам какво чакате . сега е момента . отивайте и гласувайте инъче ще сте бедни вие

47

Анонимен

преди 1 година

социолозите на всякъде по света предричат падане на ердоган. дори букмейкърите са наясно че той няма да спечели. само в турция социологията е изкривена. но хората по джобовете си знаят - спечели ли той , са пак бедни. с русия който е тръгнал добро не е видял комшии !

46

Анонимен

преди 1 година

Запада ще хвърли Турция на война с Русия или Иран , ако Ердоган загуби

45

Анонимен

преди 1 година

Сирия от 23 милиона в гражданската война 5 милиона станаха бежанци. Косата ми се изправя какво ни чака ако кемалисти и ислямисти се хванат за гушите. Бая омраза и сметки за разчистване има и от двете страни, а и турците по принцип им е къс фитила, кибритлии са. Дано и двете страни имат достатъчно разум и хладнокръвие ,да приемат загуба спокойно ако им е такъв резултата.

44

А ще видите

преди 1 година

Като дойдат изборите в Украйна Март 2024 и Зеленски ги забрани, как Запада ще продължава да го напича демократично избран президент защитник на демокроцията, а не военен диктатор ;))

43

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 40 Ти се моли ако някой друг спечели изборите, да не се сети че 500 години сме били част от турската империя и реше да си върне земите като Путин.

42

До 47

преди 1 година

В ЕС може да спичелиш и без избори ..например Урсула ФД..Жозето Борел..управляват един континент неизбрани от никоой народ!

41

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 година

Единствената Държава Която Не Иска Ердоган е ФАЩ - В Момента Русия стиска палци на Ердоган, Китай стиска палци, Зеленски ( преди 2 дена пак му уредиха Зърнената Сделка) , Германия стиска палци ( има си причини), Арабските държави, Кавказките Държави, Северна Африка , Цял Свят Стиска Палци на Ердогон - Писна Им от Робството на ФАЩ ...........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА