222

Анонимен

преди 1 година

Нашата Деса се издокарала по-добре от европейката.

221

Анонимен

преди 1 година

Цяла БГ е лична фирма на сикаджията ББ, той коли, той беси!!Той бие младите,уни зад колоните

220

Анонимен

преди 1 година

Дъртият комунист ББ взроди умрялата БКП. Правиха се на какви ли не, само и само да се завърнат отново!!

219

Грешка

преди 1 година

Забременява

218

Анонимен

преди 1 година

каквито избирателите им, такава и ПП!

217

До Пляк Пляк фенове

преди 1 година

То понеже Кирчо Кривоустия е Ален Делон. За Асенчо Опуленият не коментирам. А двамата взети заедно имат акъл колкото един парапет. Интересно е че Ленка разбра че и от него (парапета) се забранява...

216

Ха ха ха

преди 1 година

Забравих как бе кръстена - караянчева , и какво бе казал за миенето на някой части от тялото нашият вожд - деси

215

Анонимен

преди 1 година

Те вас всички ви унижават. "Първата политическа сила", да бе да.

214

До всички Долни

преди 1 година

Като не искате подадената ръка от ГЕРБ..ОК. Сядайте до Възраждане и влизайте в обичайната си роля, на опозицията. Видяхме какво можете (по скоро Не можете) за две години откакто ГЕРБ не са на власт. Какво всъщност сътворихте ? Освен че съсипахте и това което работеше в България.

213

Анонимен

преди 1 година

Г-жа Атанасова, всички вие от ГЕРБ сте просто карти в ръцете на покерджията Бойко Борисов. Някой са силни, някои са по-слаби. Той преценява как да ви изиграе.

212

Мда

преди 1 година

Предполагам - бсп , итн , дпс няма да хвьрлят страната в протести и нестабилност като подкрепят - греб

211

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ е феодална партия с феодал и робовладелец Бойко Борисов. Той коли и той беси в личната му организация, регистрирана като политическа партия.

210

Анонимен

преди 1 година

Вие сами се унижавате,бе Десо.Първо хвърлихте в краката им най-големият ви защитник Гешев,после вожда ви хвърли въдичката към Асен Василев,щял да го прави финансов министър,а сега пък се оплакваш,че не ви се връзват и ви нямат доверие.Да не са луди!

209

Анонимна

преди 1 година

До 170 Ми характерите са важни на политиците, щото те правят политиката. Аз примерно не обичам чили сосове в ястията си. Гледам да имам сметана в чинията, да ми е мазничко и вкусничко.

208

Анонимен

преди 1 година

Най голямото унижение е лидера ви да говори с думите "Моите депутати", "Моята партия". Това означава, че той е собственика и ви притежава. Може да ви търгува като стока, както си реши. Всички други казват "Нашата партия", "Нашите депутати". Бойко Борисов ще изтъргув и Десислава Атанасова ако се наложи.

207

Анонимен

преди 1 година

Айде,правете си уйдурма с ДПС-то,Корнелия и Славчо и оставете на мира ПП,че дотегнахте на всички.

206

Мда

преди 1 година

Явно всичко е замазано или запада го е простил щом са готови да жертват - кешев

205

Анонимен

преди 1 година

Аааа,Деса поетеса,не се измъквай като пръд.ня из га.щи.ГЕРБ не носели отговорност за решенията на ВСС.Е нали вие казахте,че ще жертвате Гешев и ония веднага му поискаха оставката.Ама както чувам,той щял да стане сладкопойна чучулига,така че,лошо ви се пише.

204

Чудя се

преди 1 година

Когато избухнат протестите при нов кабинет на герб - какво правимПак ли ще бием младите хора зад колоните скришом от камерите

203

Анонимен

преди 1 година

Влади Горанов дали се чуства унижен? Че вършеше мръсната работа на ГЕРБ, а накрая Бойко го изрита като мръсно куче и се отрече от него, макар, че той основно се грижеше чекмеджето да е пълно.. А сега Гешев дали ще се чуства унижен, че правеше всичко за да ви пази от Бай Ставри, а вие го изтъргувахте като ялова крава с ПП-ДБ. За Бойко Борисов всички вие в ГЕРБ сте кърпички. Някой ден и твоя ред ще дойде Деси..Баце ше се избърше с теб и ще те захвърли.