117

Анонимен

преди 1 година

До 121.Ами питай го чичо сам що не ти дава.А да щото няма да свърши работа и струва много пари.А те май ги нямат и за това и набутват другите.Въобразил си си ,че можеш да победиш държава като Русия.Е това всички го знаят ,ама само промитите мозъци не могат да го разберат.

116

Анонимен

преди 1 година

До 118 Да виновни са украинците за войната и Русия даже много ги бави.

115

Анонимен

преди 1 година

До 118 Каква армия е вкарал в Донбас бе,ако Путин беше вкарал армия в Донбас щеше да си го вземе като Крим.Украинските олигарси си пратиха въоръжените бандити в Донбас и хората скочиха.И искането беше само автономия и хората направиха референдум .Не си набутвай тук опорките.И украинците скочиха на Майдана да крещят с промитите си мозъци,че ще трепят руснаци.Кой мислиш ще го търпи това в една държава от ония ден както е думата.

114

до 116

преди 1 година

тоя филм съм го гледал. Ако и ти си го гледал - започва с годината 2014. Какво стана тогава - Путин си вкара армията в Донбас и започна война с Украйна. Та я пак кажи кой е виновен за войната?

113

Анонимен

преди 1 година

До 115 Айде гледай си зелето и всички останали.Кой наблъска България със скъпа американски газ.Кой държи мариците,кой копае златото на България и тук остава някакви си смешен процент.

112

Анонимен

преди 1 година

До 114:Ами има Гледай филма Децата на Донбас.В тубата има доста клипове включително и на бТВ,какви са ги правили укрконацистите срещу бесарабските българи.А я кажи тая техника за милиарди дето изчезва и все нещо липсва,,а май това в крайна сметка е мозък колко колони по 60км могат да се направят,а и Украйна си имаше техника и то не малко остана от СССР.

111

Анонимен

преди 1 година

Корумпираните политици от Москва са Коста Копейкин и ония покрай него от ***. Мутрофанова си го каза директно по телевизията

110

до 90-91

преди 1 година

Ще ти дам не едно а десет клипчета - записи от дронове и наземни камери - за унищожаването на руските конвой на север от Киев. А ти преди това ще ми дадеш едно клипче от прословутите "бомбандировки на Донбас от нацистите". За осем години все нещо има нали, или май нема?

109

Анонимен

преди 1 година

Чакайте бе копейки смешни, нали до вторник щеше да го превземе това миньорско градче втората безаналогова армия? Егати смешковците с НАТО щели да се бият дето имат 10 пъти по голям бюджет от тия некадърници.

108

Анонимен

преди 1 година

До 108 Я кажи кои са корумпирани политици дето руската мафия ги финансира.Да виждаш някъде нещо да са купили руснаците.Всичко се продаде за без пари на едни други.Не дей да дрънкаш измислици.Заради кои не се построи Южен поток,заради кой не се построи АЕЦ Белене,а държавата трябваше да плаща 3 милиарда неустойка.Как мислиш щеше ли да бъде по-добре за България това? А да не трябва да има такива неща в България,а някой нещо направи ли като алтернатива.Не

107

храбренко

преди 1 година

Отстъпваме ли от бахмут, ***? Ну да, ребята, дааа

106

Анонимен

преди 1 година

до 112 Кравар е каубой. Кой изби местното население на САЩ индианците навремето? Не бяха ли каубоите, кравар? Не е обида "кравар"! Да! Убиец не е обида. То е присъда! Понял, кравар?

105

Най хубавото е

преди 1 година

Най хубавото е, че руската мафия ще спре парите на нашите отвратителни копейковци корумпирани политици, децата на комунистите които 30 години се гаврят с бедния български народ.

104

Кравар не е обида

преди 1 година

Краварите са богати и умни фермери в САЩ и Европа а вие болгарский русафили нещастници с какво сте по умни или добри от тях?Краварите произвеждат месо и мляко а вие БГ русофили произвеждате руски фекалии.Колко сте жалки нещастни ***.

103

Анонимен

преди 1 година

до 115 Ъм ади уаааа, кравар. Кога ще ни побеждавате? Кога щее контраофанзивата, кравар? 2050 -та година?

102

Анонимен

преди 1 година

до 109 Списък ли имат украинските фашисти на номерата на руските танкове разбити в тази колона. Я го дай тоя списък че да ти се зарадвам напълно! Толкова прооост може ли да си вее?

101

До копейката кравар

преди 1 година

То няма и клип от дъното на Черно море с потъналия крайцер Москва, обаче целия свят знае, че ВСУ гръмнаха гордостта на черноморския фрот на Русия крайцера Москва с ракета проектирана преди 50 години.

100

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 109 вмирисания кравар. Верно си с мозък на амеба. На тебе и да ти дадат списък с инвентарните номера на танковете и имената и ЕГНтата на войничетата, пак няма да повярваш. Както казва една друга копейка" Ако не ми го каже Митрофанова не вярвам". Как точно се представяш клип на 60 километрова колона, можи би сниман от МКС ?

99

Анонимен

преди 1 година

от 108 до 104 краварския маалоумник!

98

Анонимен

преди 1 година

До 109 И за това ли ходи зелето като цветарка да проси оръжия.Ама руснаците са си виновни трябваше да влязат повече и не да ви жалят ,а да ви размажат още в самото начало.