76

Анонимен

преди 1 година

Гешев прикрива кражбите на мафията, която краде за себе си от нац. богатства, но и сътрудничи на тайните служби на сащ. Той е една пълна нула. Изявлението на тази евродепутатка само показва колко е далеч от действителността и реалните проблеми на българската нация и държава. Първият проблем е прочистване на държавната администрация от американските агенти. И възстановяване на нормални отношения с Русия. Иначе ни чака гражданска война.

75

ББ

преди 1 година

Гешев задължително трябва да потърси Наказателна на *** за манипулацията довела да смъртта на над 30 х. Българи повярвали на руските изм.кяри!

74

ББ

преди 1 година

ПП обещаха на гласувалите за тях,че няма да подкрепят дпс-гроб!другото е руска пропаганда,*** ще вдигнат...атака, болен...национални предатели работещи за копейки!за руско робство!подценявате децата ни обиколили Света ни,деца и внуци на партизани от *** щели ни водят в...сибир!пази Боже...ама те тук и усвояват лошите капиталистически,защо не сте в сибир бре изрожденци???мислете хора!!!*** са виновни за смъртта на над 30 х. Българи,който излъгаха да не се ваксинират

73

Ryuhou

преди 1 година

Защо? Да ни изпратят последните патрончета на Украина. Хора 30 пъти по- малки сме от Русия и не сме на другата на страна на планетата. Буби ще иде утре в Барселона а ние все още ще сме си тука

72

Алекс

преди 1 година

НЕ, НЕ и пак НЕ.Партиите,които свалиха редовното правителство ГЕРБ и ДПС и върнаха хартиената бюлетина/БСП/,да направят правителство.Др.Нинова с хартиената бюлетина даде възможност на ГЕРБ да фалшифицират изборите и да спечелят.Сега да не се дърпа,ами да влиза в коалицията.

71

Анонимен

преди 1 година

'' след срещата с ПП-ДБ '' .................................. пълна загуба на време и пари на народа ... само след няколко месеца сме пак на избори. Възраждане печели все-повече подкрепа и започвам да разбирам утрепките-неудачници, които са убедени, че ЕС и НАТО са виновни за нещастията им, и че е по-добре да изгориш в руски путински танк.

70

ББ

преди 1 година

Примитивно...тиквата иска да граби едни милиарди от ЕС както правеше 15 г.!ЕС е дълбоко зависим от руските служби през работещи за раша,германски канцлер работи за раша!!!!невиждано...позор!САЩ подценяват малките,държани от руската агентура,финанси,икономика,пропаганда,обран...борисов..подценявате ги,убийте руските ***!!!

69

Анонимен

преди 1 година

Не!! Гроб да управляват сами!

68

Анонимен

преди 1 година

България трябва да излезе от ес и нато. И дано неграмотните некадърници, гласуващи да им ДАДАТ "европейска МРЗ" изчезнат от глад, заедно с ъс семействата си.

67

Анонимен

преди 1 година

Коалиция "Ердоган" вече се пече... само че дали ще й достигнат депутатите... ГЕРБ и ДПС имат общо 105. Малкото ДПС (турчаците на Славуца) може да помогне най-много с 11 депутата.Това прави сбор от 116. Точно колкото събра и кабинет "Габровски".

66

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПП ли преписват от ГЕРБ или ГЕРБ от ПП?? Сети се кои са комунистите и ще се сетиш кой от кого преписва..

65

Анонимен

преди 1 година

Toвa e въnpoc oт koзяшka koмneтeнция, зaщo ce oбpъщaтe kъм koлoниaлния мaт'pиaл?

64

До 63

преди 1 година

Пропадането на държавата беше 12 години,когато Пеевски управляваше,а шофьорът на джипката беше само неговия брокер.

63

Анонимен

преди 1 година

Нищо неможе да жегне така Киро просто, като предложението на Борисов, Асен Василев да е финансов министър, а той нищо. Дуетът никога не се е разделял във властта, което е български "патент" и прецедент в световната политика.

62

Анонимен

преди 1 година

61 ПП,ДБ вече пропаднаха. Сега започва възстановяването на разрушената от ПП държава. С общи усилия на останалите партии.

61

Ей,много

преди 1 година

Лошо тия от ПП .Развалиха схемата ГЕРБ и ДПС да крадат,а БСП да се прави на опозиция.Е сега да се съберат .

60

Започва пропадането

преди 1 година

На ГЕРБ.

59

Анонимен

преди 1 година

Шарлатаните ПП, я се радкарайте, най-сетне. Омръзнахте вече, а и доста бели сторихте. Пак моланипулирахте машините. Но и това ще е до време.

58

До 58

преди 1 година

Така е, но ББ не е глуп***к и ще ги оправи. S 200.

57

Анонимен

преди 1 година

43 ПП нямат програма, нито капацитет да я изпълнят. Преписаха от програмата на ГЕРБ и БСП, за да има какво да кажат.