54

dakotabg

преди 1 година

Боже,колко /за/изгубени хора има тук,Боже....

53

Анонимен

преди 1 година

До Neo 52. Ами Зеленски да се предава и всичко свършва. В противен случай, тепърва започва.

52

Анонимен

преди 1 година

А уж нямало 750 хил жертви, а? Колко пъти събраха по 200 хил?

51

Говедо

преди 1 година

По цял свят запасняците се събират за обучение,но само руските запасняци впечатлиха ***!Пък и Суворов е казал:"Повече пот в учението,по-малко кръв в боя!"

50

Neo

преди 1 година

Някой трябва да го спре тоя,избива си собствения народ.Както е тръгнало до 2-3 години ще са загубиши много млади хора,това ще им се отрази много.Същото се отнася и за украинците.Както е тръгнало тоя ще погуби 2 народа.

49

3254362

преди 1 година

Благодарим на г-н Путин, че подготвя необятната руска земя за секс сафарите на прогнилите европейски *** ;)

48

пушечно месо

преди 1 година

а ученията ше се проведат на фронта :)

47

Анонимен

преди 1 година

пак ли - тия през няколко месеца все нови и нови повиквателни изпращат за да фърлят пушечно в месомелочката

46

Какъв

преди 1 година

,, разгар,,? То още войната не е навлязла даже в остра фаза.

45

Анонимен

преди 1 година

Е продължава и украинците ходят да просят танкове и самолети ,а да и оръдия щото са много отворени.И от армията им нищо не остана.Къде са танковете на Украйна , къде са им самолетите.Техника за милиарди се праща и все не стига . Мобилизация се прави постоянно и пак не стигат да се изгонят руснаците.Ама не гледат себе си,че са го закъсали ,а кораби сравняват с човешки животи.Толкова сте сбъркани,че няма къде повече.Стойте си в тая бандерия и се оправяйте в нея,а не да пълзите тук и да просите.

44

Боби

преди 1 година

До РУСКИ РЕЗИЛ Според Пентагона загубите на ВСУ към ВСРФ са 8:1 ако спорд теб ВСРФ са загубили 200000 човека въпросът е от Математика за Основно образование колко са загубите на ВСУ? 200000*8 = 1600000 Точно за това сега в ЪКРАЙНА месните военкомати ЛОВЯТ(в прекия смисъл на думата) мъже които веднага се "могилизират" пърдон Мобилизират.

43

карачанаков

преди 1 година

Къде ще бъдат ученията в Украйна ли,само питам и ..останаха ли още резервисти по затворите?

42

Специалната операция

преди 1 година

продължава 1 година и 3 месеца... Руските войници и танкове на парчета, корабля Масква потъна, икономиката на Раша се върна в 16-ти век но според путинистите всичко е по план :D :D :D

41

Анонимен

преди 1 година

Какво целят със тия статии незнам. Много писано а нищо не значи ..... Е какво да ги разпускат ли?!?

40

Мен

преди 1 година

Ол ин !!! :)

39

Анонимен

преди 1 година

Ей вие с тия 200000 не се спряхте.Първо Вагнер си е частна армия от доброволци и това са военни с опит ,а някакви новобранци.После ,ако руснаците имат толкова загуби как успяват да паркират украинците дето са близо милион ,а може и повече.Да каже някой как от 500000 армия досега се губят 200000 ,а и сигурно има още толкова ранени,а останалите 100000 успяват да удържат украинците.Ей *** като пишете нещо първо малко помислете с тия глави.

38

Анонимен

преди 1 година

още месо за мела4ката редовната армия свърши предните 300 000 4мобики свършват ... баби ешо народят Евентуално де

37

РУСКИ РЕЗИЛ

преди 1 година

Пригожин всеки ден показва купчини от избити Вагнеровци... А бай Вова ще праща нови русначета да стават пушечно месо. До момента жертвите им са над 200 000. Тая война ще е най-голямата грешка на Раша.

36

Един от многото

преди 1 година

Явно доста от вас са забравили що е то мисловен процес. Продължавам да не получавам отговор на нито един от логичните въпроси, укренца. Виждам, че много от вас се екзалтираха от лекия флангови пробив, който всу направи вчера в Бахмут. Спукахте се да споделяте видеото. Моля ви споделете и видеа от отстъплението на укрите при загубата на 95% от Бахмут. Сигурен съм, че го има заснето, но нещо не се показва. Вчера дори CNN казаха, че практически Бахмут е загубен.

35

HIMARS

преди 1 година

ще ги оправи всичките руски ф..исти.