194

Анонимен

преди 1 година

Британското разузнаване все намира кусури... В чуждото око дирят сламки, но не виждат греда в своето. Тези смешници разглобяват единия си самолетоносач, за да вадят части за другия, понеже и двата са безнадеждно дефектни. Шефът на армията им преди месец каза, че положението им е такова, че ако влязат в реална война, силите ще им стигнат само за два дни, после ще капитулират. В същото време британското разузнаване публикува хуморески всеки ден.

193

мнение

преди 1 година

Който се смее последен, най-добре се смее

192

Анонимен

преди 1 година

Е как да го обясниш на шнорхели,че танковете и техниката трябва да са на фронта при военен конфликт.Ама те и колите си карат в дясното платно все още и едва ли ще схванат за какво става на въпрос.Както и на урките дето пълзят тук,че трябва да си защитават Украйната на фронта щото с писане на глупости по сайтовете няма как да я защитят.

191

Анонимен

преди 1 година

Руската армия няма слабости има прекомерно много сили и мощ. Всеки може да се убеди в думите ми като види единственият руски танк Т34 на парада в Москва. Англосаксонците не разбират от силна армия.

190

Боби

преди 1 година

Абре Експерти не забелязахте ли следните неща: 1. Изхарчени са минимално количество пари 2. Личния състав е драстично по-малко 3. Няма никаква верижна техника а Т-34 реално се е движил само 2км в околностите на Червения площад(останалата част от пътя на трейлер като експонат). Армията не е плащала на Община Москва за разбити улици от верижни машини както предишните години 4. Пехотата се натовари на транспорти и не задръсти половин Москва при изхода на парада...

189

Жжээф

преди 1 година

Това Джеймс Бонд ли ви го каза?

188

Анонимен

преди 1 година

Абе неудачници намерете си жени бе кво висите в тоя сайт по цял ден или вие не си падате по жени щото сте атлантици

187

Анонимен

преди 1 година

Днес фашизмът е в Русия

186

Анонимен

преди 1 година

Навремето всички се кланяха на Русия като им даваше евтини горива ,сега всички са против Русия,заради новите фашисти

185

Анонимен

преди 1 година

Копчето на Путин вече е в кабинета на Байдън. На телефона Путин му вика yes sir. А Байдън кима с глава, като на домашно кученце.

184

Анонимен

преди 1 година

Е добре де трябвало сервиз ,а на украинските танкове не трябвали също.А да те и не могат да осигурят такъв щото им трябват части ,а тях ги произвежда Русия.И за германските и британските трябват сервиз,ама не виждам кой украинец може да го осигури.И като стрелят с различни снаряди не може единия да даде на другия.Трябва всички да са на различни позиции от различните страни.С други думи танков зоопарк.

183

истината

преди 1 година

Парад парад но и сервиз трябва. Който не знае 100км. И сервиз те за това не са превзели цяла измислена Украйна.

182

Анонимен

преди 1 година

Нека ние Българите не забравяме от къде точно идва това разузнаване - от тези, които смятат че София трябва да бъде изравнена със земята и на нейно място да бъде картофено нива!!! Пикая на вас!

181

Анонимен

преди 1 година

До 192 Объркал си тук не е Бандерия.

180

ШЕНАСИТО

преди 1 година

Има ли тук русофили в нужда от утеха?

179

Анонимен

преди 1 година

Е къде ги ги видяхте два милиона бе болни мозъци.Руснаците със 155000 армия и още 300000 мобилизирани мачкат 300000 обучена украинска армия от НАТО и още 700000 мобилизирани.И с тоя милион се крият в градовете щото ,ако излязат на открито знаят какво ще им се случи.А те вече украинците са колко руснаците де .може и малко повече.За това целия запад пише глупости.Ама празната глава е като празната тенджера.Колкото е по празна толкова по-силно дрънка.

178

Анонимен

преди 1 година

Ей колко пъти трябва да обясниш на кирливия украинец ,че тук е България,а не бандерия тя е във война и да ходи там да си успокоява вдовиците.А като свършат украинците Европа на украинките ще прави украинци.

177

Мдааа

преди 1 година

Парада на Позора свърши...иииии...дойде могилиzацията на 2 милиона души. Малкото човече в кремъл е лyд....дано руснаците се събудят!

176

БАЙ САНДО БАСТУНЯ

преди 1 година

60 годишен, материално добре осигурен, атлетичен, надарен, благ характер! Утешавам русофилски вдoвички, съпруги, дъщери, сестри и мaйки! Имам уютен терен! Сандо убавеца!

175

Анонимен

преди 1 година

Путин до там докара нещата че от Русия вече нищо не зависи. Съдбата на Русия се решава в кабинета на Байдън.