23

Анонимен

преди 1 година

Този отвратителен човек е т нар чалга в историята.Където се появи и буди възмущение и присмех.

22

Анонимен

преди 1 година

Никой не писал 2 думи за вас ненормалници. Нито летописци хронисти нито пътешественици ....никой никъде. Как щес тенай стар народ като сте се домъкнали в края на 7 в. ..... 100г преди това в Константинопол е имало 55 м сграда на църква Св София. Кое ви е старото??? Глупостите в учебниците по история за учениците ли?

21

Фалшив

преди 1 година

Подарената хубост НЕ е истинска хубост важи за Тодор Чобанов турският византиец протеже на Вежди Рашидов..........Дори милиционера от ДС директор на музея по Археология Божидар Димитров изненадващо веднъж заяви че тези който са яли бой са най-умни и читави.............Благодетелите Вежди Рашидов,Бойко и Фандъкова,Герб се подиграха и изгавриха с катастрофалният провал Тодор Чобанов прегърнал кредото "Парите не миришат" защото за този готованец е късно да става истински учен

20

Demonaz

преди 1 година

Ние сме авитохонно население на Балканите. Всички дори си го измислят като турците,а ние ходиме на къде ли не да си търсиме предците.

19

Да ,българите сме

преди 1 година

най старите и най загубените в Европа ,а може би и в света!

18

До15

преди 1 година

Алоуууу,слез на земята,от 6.5 милиона население на България,според СБ около 18-20 процента са етнически малцинства най вече турци,роми и други,при тоя кръстопът на който живеем колко от останалите 5.2-5.3 милиона имат български корени е твърде спорно да се каже,това за чистотата на нацията а пък за велики,въобще не може да става на въпрос!

17

аз

преди 1 година

Това не е ли дясната ръка на Фънда ? Дето се оправдаваше колко хубав е станал графа ...

16

Анонимен

преди 1 година

По целия развит свят хората не искат да правят деца. Европа намалява като цяло. С развитието на образованието, хората започват да мислят и спират да правят деца просто така или инцидентно. Ако искате много деца - трябват ви необразовани хора, които не ползват презервативи и не мислят.

15

Анонимен

преди 1 година

На който не му харесва, може да се маха. Всички страни имст недостатъци. В България поне имаме свобода.През Ковидс не ни заключиха и не не глобиха за без сертификат. Поговорете с някой от Германия за да разберете, колко свободни сте тук.Правителството ли чакате да ви оправи и да ви раздава пари? Всичко се определя от търсене и предлагане. Добрите специалисти печелят добре, било то ел. техници, климатикаджии, че дори о таксиджии. Ако искате повече пари за нищо, ходете на запад са точите социалки

14

Анонимен

преди 1 година

Велик народ сме били, сме и ще бъдем. Който си мисли че е единственият който бърка разсад на краставички с тиквички, просто се е заблудил много, повярвайте ми.

13

Анонимен

преди 1 година

При тая мешана китка която населява България,да кажеш,че сме един от най старите народи в Европа си е пиишкомерене,по правилно би било да се каже един от най старите коктейли!

12

Затова искат да ни

преди 1 година

Унищожат!

11

Урсула

преди 1 година

Тоз Чобан не беше ли заместник кмет на Фандука :)))

10

В.

преди 1 година

Оттогава Северна България е обезлюдена, а Южна България - подменена.

9

ОТ ЧЕРНАТА ДУПКА

преди 1 година

Всички народи са дошли от там. Нема кво да се надувате, кой от къде е...

8

Историк

преди 1 година

А пък най-великият българин е Про100 Киро ! Направиха от изгнила пръчка - мин.-председател ! Такова велико постижение само в България е възможно.

7

Анонимен

преди 1 година

Необразованите и невежите моля да не се произнасят.

6

Велев

преди 1 година

Велик народ сме, спор няма, само дето винаги величието е някъде в миналото, никога не е било настояще.

5

Ъхъ !

преди 1 година

И понеже сме един от най-старите европейски народи, затова ли сме най-, най-бедните в Европа ?

4

гост

преди 1 година

И съответно - най-глупавите ...